خواندهام عصرهای کریسکان؛ خاطرات امیر سعیدزاده کیانوش گلزارراغب 4.3 83 میزها و دیوارها شیلا لایمینگ 4.0 1 دیدار در پاریس: خاطرات دکتر حسن حبیبی و خانم شفیقه رهیده پدرام الوندی 4.0 1 عید گنجشک ها کلر ژوبر 4.3 10 مرشد و مارگاریتا میخاییل بولگاکف 3.1 3 نا مریم برادران حقیر 4.2 90 زنده باد جهاد: ده روایت از مدیران و پیشکسوتان جهاد سازندگی حامد حاجی پور 5.0 1 عملیات احیا محمد حکم آبادی 4.6 54 ایام تحصیل؛ روایتی از دوران طلبگی سید موسی صدر علی گنجی 4.2 3 ضروریات انجام مصاحبه در تحقیقات کیفی کارین اولسون 1.5 1 مصاحبه در فیلم مستند روبرت صافاریان 3.5 1 مصاحبه پژوهشی: راهنمای فن مصاحبه علمی بیل گیلهام 5.0 1 در تعقیب موریس: جستارهایی در زندگی و مبارزات شهید عماد مغنیه محمدعلی صمدی 3.9 2 من اینجا نمی مانم: خاطراتی از غلام حسین افشردی (حسن باقری) علی اکبری 4.2 4 استاد و درس: روش آموزش علی صفایی حائری 4.4 6 چگونه سر سفره تربیت شویم: سفره ای پررزق برای توسل های سرسفره و آشپزخانه! سیدعلی اصغر علوی 4.0 2 آن سوی مرگ جمال صادقی 4.3 85 ویولون زن روی پل خسرو باباخانی 4.3 154 تولد در لس آنجلس: خاطرات محمد عرب بهزاد دانشگر 4.1 65 ترجمه الغارات؛ سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 182