خواهم خواند پیکان سرنوشت ما: با بهره گیری از نوشته ها و خاطرات احمد خیامی مهدی خیامی 3.7 7 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن صهبا 4.9 135 ترجمه الغارات؛ سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 180 جنایت و مکافات فیودور داستایفسکی 4.5 196 بمبئی رقص الوان است: بمبئی به روایت مسافران قاجاری علی اکبر شیروانی 3.0 4 آسمان لندن زیاده می بارد: لندن به روایت مسافران دوره قاجار علی اکبر شیروانی 3.2 9 قهوه استانبول نیکو می سوزد: استانبول به روایت مسافران دوره قاجار علی اکبر شیروانی علی اکبر شیروانی 3.4 5 سن پترزبورگ موزیکانچی دارد: سن پترزبورگ به روایت مسافران دوره قاجار محمدمهدی پرچکوهی 3.4 2 پاریس از دور نمایان شد: پاریس به روایت مسافران دوره قاجار زهره ترابی 3.7 6 پیامبر بی معجزه محمدعلی رکنی 4.2 66 ملکه تهی دست مهدی میرکیایی 4.5 11 فارغ التحصیل زندان مهدی میرکیایی 4.5 8 ماجرا هنوز تمام نشده مهدی میرکیایی 4.6 8 بازی بزرگ مهدی میرکیایی 4.6 10 جوانه های آتش مهدی میرکیایی 4.6 12 گنج های کلات مهدی میرکیایی 4.5 12 افطار در کلیسا مهدی میرکیایی 4.6 13 به دنبال کادی مهدی میرکیایی 4.6 17 سفر الماس مهدی میرکیایی 4.6 12 فاخته ها لانه ندارند مهدی میرکیایی 4.6 20