خواندهام یک روایت معتبر درباره همه پرسی جمهوری اسلامی معصومه آجرلو 5.0 0 ما بردگان تا به کجا آمده ایم؟ آفریقای جنوبی و کوبا در دنیای امروز نلسون ماندلا 4.5 1 ایرانی ها چه رویایی در سر دارند؟ میشل فوکو 3.7 5 اسم های شکلاتی فائضه حدادی 4.3 10 الی... فائضه حدادی 4.3 58 جعبه سیاه: نگاهی نو به یادداشت های امیر اسدالله علم سیدمحمدحسین راجی 4.0 12 بیست سال و سه روز: شهید سیدمصطفی موسوی سمانه خاکبازان 4.4 28 دیدن دختر صددرصد دلخواه در صبح زیبای ماه آوریل هاروکی موراکامی 3.0 35 بهترین شکل ممکن مصطفی مستور 3.6 35 حکایت عشقی بی قاف، بی شین، بی نقطه: مجموعه داستان کوتاه مصطفی مستور 3.4 23 طوفان دیگری در راه است سیدمهدی شجاعی 3.6 36 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان نادر ابراهیمی 4.6 50 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: رجعت به ریشه ها نادر ابراهیمی 4.5 64 شفای زندگی لوئیزال. هی 3.5 17 جاذبه و دافعه علی (ع) مرتضی مطهری 4.6 80 کشتی پهلو گرفته سیدمهدی شجاعی 4.6 116 نیمه پنهان ماه ۱، شهید مصطفی چمران حبیبه جعفریان 4.7 4 دختر پیامبر: وقایع زندگی حضرت زهرا (س) بعد از رحلت پیامبر (ص) محمدعلی جاودان 4.1 26 عشق در برابر عشق امید کوره چی 3.9 23 راهپیمایی اشک ها مهدی میرکیایی 4.4 21