خواندهام سیر عشق آلن دوباتن 4.0 33 انسان موجودی یکروزه و قصه های دیگری از روان درمانی اروین دی. یالوم 4.0 13 وقتی بدن نه می گوید: بهای استرس پنهان گبور مته 4.3 2 کفش باز: خاطرات "فیل نایت" پایه گذار نایکی فیلیپ اچ. نایت 3.8 16 ایلان ماسک والتر آیزاکسون 4.0 1 زندگی من استیون هاوکینگ استیون هاوکینگ 3.9 2 شخص اول ؛ ولادیمیر پوتین از زبان خود و نزدیکانش ناتالیا تیماکووا 2.0 1 محمدبن سلمان: قدرت سیاسی ولیعهد و رویای پادشاهی عربستان سعودی بن هوبارد 4.2 2 مدیریت و رهبری به سبک شیخ محمد: درس های رهبری حاکم دوبی یاسر جرار 5.0 1 بازجویی از صدام: تخلیه اطلاعاتی رئیس جمهور جان نیکسون 3.1 9 انسان خداگونه یوال نوح هاراری 3.8 15 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال ان. هاراری 4.0 56 اعتماد به نفس: چگونه بر افکاری که مار را محدود می کنند غلبه کرده و به اهدافمان دست یابیم، انضباط شخصی در مواقع دشوار مارتین مدوز 3.3 2 مغازه ی جادویی جیمزرابرت داتی 3.5 31 هنر جنگ: قدیمی ترین رساله دنیا در مورد جنگ سون تزی 3.7 14 بادبادک باز خالد حسینی 4.3 208 دزیره آنه ماری سلینکو 4.2 74 هزار و یک شب عبداللطیف طسوجی تبریزی 4.7 4 تقصیر تو نیست اگر نمیتونی تمرکز کنی جوهان هاری 4.5 1 شگفتیهای خواربار فروشی نامیا کیگو هیگاشینو 5.2 4