خواهم خواند هارلی کویین شیدایی دیوانه وار پاول دینی 3.6 4 چرا مردم آثار ادبی را می خوانند کلی گریفیث 4.0 1 همه ی بازاریاب ها دروغ می گویند ست گودین 0.0 0 به خاطر آقای تراپت راب بایا 4.7 7 نگارش درمانی: نوشتن، راهی به سوی آرامش سوزان زیمرمان 0.0 0 قصه ها غسان کنفانی 4.7 2 فعل: شطحیاتی در دستور محمد رضایی راد 4.2 15 به زبان مادری گریه می کنیم فابیو مورابیتو 3.8 12 ساختن داستان برند دونالد میلر 4.2 6 احوال شیخ اجل سعدی (گنجینه مطالعات ایرانی 1) جواد بشری 0.0 0 لهجهها اهلی نمیشوند خالد مطاوع 4.2 31 رها و ناهشیار می نویسم: هنر جستارنویسی ادر لارا 4.2 19 عوامل فهم متن در دانش هرمنوتیک و علم اصول استنباط از دیدگاه پل ریکور و محقق اصفهانی سیدحمیدرضا حسنی 0.0 0 رویای باغ سپید: سپنتامینو آرمان آرین 3.6 2 بلوطی که برگ هایش را قورت داد اعظم بزرگی 0.0 0 نجات کتاب ها از آتش ژانت وینتر 4.0 0 ادبیات من: راهی به فهم خودزندگی نگاری و روایت های شخصی جولیا واتسون 4.4 2 خورد و خوراک دیکتاتورها ویتولد شابوفسکی 4.0 16 کارت های جادویی زرین رستمی وند 3.7 0 هزج، مثمن، اخرب، مکفوف، مجبوب فرهاد شاهمرادیان 3.5 2