معرفی کتاب هارلی کویین شیدایی دیوانه وار اثر پاول دینی مترجم لیلی علی نژاد

3.6

ناشر
9786225201750
_

کتاب هارلی کویین شیدایی دیوانه وار ، نویسنده پاول دینی .

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به هارلی کویین شیدایی دیوانه وار

Fatemeh.H.K

Fatemeh.H.K

خب چیزای زیادی راجب این کتاب هست که دلم میخواد بگم
اگه رابطه هارلی و جوکر رو با قسمت اول جوخه انتحار میشناسید باید بگم در بطن داستان خیلی چیز ها فرق داره
این رابطه به اون شیرینی نیست بلکه خیلی هم تاکسیکه

در ابتدای کتاب خیلی کنجکاو بودم  بدونم جوکر چطور تونسته باعث سقوط دکتری به درخشانی هارلین کویینزل بشه
جالب بود در واقع خیلی هم ساده بود کاری که همه پسرای تاکسیک میکنن به جهت جلو گیری از اسپویل بیشتر نمیگم
بریم سراغ بررسی خوده کتاب

شخصیت پردازی واقعا ۱۰ از ۱۰ هیچ شخصیتی توی این کتاب همین جوری به امون خدا رها نمیشد نویسنده قبل و بعد از برخورد با هر کارکتر به اقتضای خودش راجبش خیلی خوب توضیح میداد حتی شخصیت های معمولی و رهگذر کتاب هم هویت داشتن که این جذاب بود برام.

سرعت داستان ۹ از ۱۰ با توجه به حجم خط زمانی که داستان داشت، خیلی خوب اینو مدیدیت کرده بودن جاهایی که لازم بود سرعت گذر شدید بالا میرفت تا مخاطب حوصله اش سر نره و جاهایی که نیاز به مانور داشت سرعت میومد پایین تا خواننده متوجه همه چیز بشه در کامل تعجب واقعا خیلی خوب این بخش مدیریت شده بود.

منتها من خیلی دوست داشتم کشمکش بین هارلین و جوکر داخل اتاق درمان  و کامل تجربه کنم دلم میخواست اون نقطه عطق تبدیل هارلین کویینزل به هارلی کویین رو کامل لمس کنم کامل بخونمش واقعا اتفاق بیوفته، طوری که انگار خودم دارم روانی میشم.

لازم به ذکره خط داستانی کتاب از کودکی هارلین تا بزرگسالی کامل، تبدیل و تثبیت  شخصیت هارلی کویین هست

فضا سازی ۹ از ۱۰ کافی بود به اندازه نیاز ولی من دوست داشتم یه مقدار بیشتر راجب ارکهام توصیف بشنوم
پایان بندی ۲۰ از ۱۰ باید بگم پایانشو دوست داشتم چیز بیشتری نمیگم که اسپویل نشه

در نهایت این بسیار زیبا بود.
هارلی زنی دل شکسته دوست داشتنی و قوی که لیاقتش این نبود... سقوط کرد، سوخت  ولی این  پیش زمینه طلوعی جدید شد؛ تولدی دوباره بود.

بخشی از ابتدای کتاب:
تقدیم به تمام زنانی که آقای اشتباهی به پستشان خورد
و به خود گفتند: این همون مردیه که میخوام هی میتونست بدتر باشه میتونست تا ابد طول بکشه.»
پ.ک.