زهرا زهرا دنبال کردن @ryderlibrary 6 دنبال شده 4 دنبال کننده کتابدوست(36 کتاب)98امتیاز دنبال کردن3یادداشت5امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 36 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها زهرا 1403/5/4 صدای آخر خط جان مارس 4.0 8 میتونم به جرئت بگم بهترین کتاب جناییه که خوندم ، انقدر که موقعیت های خلق شده تمیز و بی عیب بود که توش غرق شدم و نفهمیدم چجوری تو چند ساعت تمومش کردم !🥲 0 2 زهرا 1403/1/16 هارلی کویین شیدایی دیوانه وار پاول دینی 3.6 4 کتاب خوبی بود ، اما یکم دیر میتونستی با شخصیت ها و اتفاقات ارتباط بگیری ، ترجمه روون و خوبی داشت ولی خب اینکه تک جلدی بود آزارم میده .. آخه پایان خیلی بازی داشت 🫠 1 5 زهرا 1403/1/16 نهمین روز از ماه نوامبر کالین هوور 3.7 39 کتاب فوق العاده جذابی بود ، تا آخرین لحظه اتفاقات هیجان انگیزی راجب عشق بن و فالن میفته که حتی نمیتونید حدس بزنید ! درسته سانسور شدهاس ولی مترجم تونسته منظور رو برسونه. پیشنهاد میکنم بخونید 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب زهرا 1403/1/31 آنی شرلی در گرین گیبلز جلد 1 لوسی مود مونتگمری 4.6 165 صفحۀ 24 شما مرا نمیخواهید!شما مرا نمیخواهید؛ چون پسر نیستم! 0 0 زهرا 1403/1/19 ما دروغگو بودیم امیلی لاک هارت 3.6 72 صفحۀ 117 آنها هیچوقت جایی نمیروند. هیچجا.هیچکس را نمیبینند.حالا وقتی که من مریض بودم، همهجا رفتند، همه را دیدند؟ 0 2 زهرا 1403/1/16 ما دروغگو بودیم امیلی لاک هارت 3.6 72 صفحۀ 31 او غریبه ای در میان خانوادهی ما بود ، حتا بعد از آن همه سال. 0 3 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.