خواهم خواند حلزون های خانه به دوش: جریان روشنفکری و انقلاب اسلامی سیدمرتضی آوینی 4.3 9 توسعه و مبانی تمدن غرب سیدمرتضی آوینی 4.4 31 فتح خون: روایت محرم سیدمرتضی آوینی 4.7 75 من لایحضره المدیر: خودآموزی برای درمان بیماری های تشکیلاتی سیدعلی اصغر علوی 5.0 1 مبانی مدیریت عاشورایی: روش شناسی و رویکردها محمد عبدالحسین زاده 3.3 2 قیدار رضا امیرخانی 4.0 128 ارمیا رضا امیرخانی 3.8 129 نفحات نفت: جستاری در فرهنگ نفتی و مدیریت دولتی رضا امیرخانی 3.9 28 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: در میانه ی میدان نادر ابراهیمی 4.6 48 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد: رجعت به ریشه ها نادر ابراهیمی 4.5 61 بی زمستان: سفرنامه و عکس های تاجیکستان، آذربایجان و گرجستان منصور ضابطیان 3.6 38 نوشابه زرد منصور ضابطیان 3.9 39 دو دستی (نوشته ها و عکس های سفر به ژاپن) منصور ضابطیان 4.0 31