خواندهام وسعت یا عمق؟ چرا در جهانی تخصص گرا از شاخه ای به شاخه ای پریدن بهتر است؟ دیوید جی. اپستاین 4.2 11 طوفان دیگری در راه است سیدمهدی شجاعی 3.6 39 976 روز در پس کوچه های اروپا محمد دلاوری 3.8 54 تن تن و سندباد محمد میرکیانی 3.9 73 کتاب فاضل نظری 4.1 57 مستند داستانی کف خیابون محمدرضا حدادپورجهرمی 4.0 59 دختر شینا: خاطرات قدم خیر محمدی کنعان همسر سردار شهید حاج ستار ابراهیمی هژیر بهناز ضرابی زاده 4.2 138 دایره المعارف مصور تاریخ جنگ ایران و عراق جعفر شیرعلی نیا 4.3 6 روضه های ناشناخته کربلا: نخستین مقتل مدیریتی محمد عبدالحسین زاده 0.0 0 مستوری صادق کرمیار 3.5 18 همسایه ی روانی شما: جامعه ستیزان چگونه آرامش ما را بر هم می زنند مارتا استاوت 0.0 0 رشد علی صفایی حائری 4.5 110 روایت و کنش جمعی؛ چرا فراخوان های اجتماعی به افسون داستان نیاز دارند فردریک دبلیو میر 4.0 3 سفرنامه برادران امیدوار: نخستین جهانگردان پژوهشگر ایرانی عبدالله امیدوار 4.7 5 عدالت چه باید کرد؟ مایکل جی. سندل 4.2 7 بر جاده های آبی سرخ؛ بر اساس زندگی میرمهنای دغابی نادر ابراهیمی 4.7 56 وسعت یا عمق؟ چرا در جهانی تخصص گرا از شاخه ای به شاخه ای پریدن بهتر است؟ دیوید جی. اپستاین 4.2 11 آئینه تمام نما: بیاناتی از استاد آیت الله حائری شیرازی درباره حضرت امام حسین (ع) و واقعه عاشورا محمدصادق حائری شیرازی 4.3 15 تاریخ امیدبخش نوع بشر روتخر برخمان 4.3 9 عارفانه گروه نویسندگان 4.6 58