خواهم خواند ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 94 گوهر شب چراغ مظفر سالاری 4.5 23 تاریخ معاصر ایران موسی فقیه حقانی 3.8 7 من او رضا امیرخانی 4.2 175 پس از بیست سال سلمان کدیور 4.6 168 یادنامه علامه ذوالفنون آیت الله حسن حسن زاده آملی سیدمحمدحسین سعیدیحسینی 5.0 1 لطایفی در سلوک : شرح رساله لغت موران شیخ اشراق سید محمد حسین سعیدی حسینی 5.0 2 جنایت و مکافات فیودور داستایفسکی 4.5 158 سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 325 ایذا، تحقیر، اهانت و قهر: سلسله جلسات اخلاق، عرفان و معارف اسلامی حضرت آیت الله العظمی حاج آقا مجتبی تهرانی (رحمه الله علیه) مجتبی تهرانی 5.0 0 اخلاق ربانی: تادیب وهم، قوه شیطانیه، حب مدح، ستایش و تمجید مجتبی تهرانی 4.5 0 رسائل بندگی: دفتر دل مجتبی تهرانی 4.9 3 اخبات علی صفایی حائری 4.6 48 پیامبر بی معجزه محمدعلی رکنی 4.2 58 آسیا در برابر غرب داریوش شایگان 3.9 5 اتللو ویلیام شکسپیر 4.1 22 گاه ناچیزی مرگ: رمان درباره زندگانی محیی الدین ابن عربی محمدحسن علوان 3.9 39 داد از غم تنهایی در شعر شاعران کهن و معاصر عباس کیارستمی 2.2 2 حافظ: به روایت عباس کیارستمی عباس کیارستمی 3.5 1 سعدی از دست خویشتن فریاد عباس کیارستمی 3.8 2