معرفی کتاب داد از غم تنهایی در شعر شاعران کهن و معاصر اثر عباس کیارستمی داد از غم تنهایی در شعر شاعران کهن و معاصر عباس کیارستمی و 1 نفر دیگر 2.2 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 7 خرید از کتابفروشیها ناشر نظر شابک 9786001521607 تعداد صفحات 256 تاریخ انتشار 1398/10/11 توضیحات کتاب داد از غم تنهایی در شعر شاعران کهن و معاصر، پدیدآور کاوه کاظمی. شعر شعر ایرانی گردآوری و تلفیق ادبیات فارسی ادبیات کهن ادبیات ایران یادداشتها محبوبترین جدیدترین حسن مجیدیان 1403/8/23 🔹 کتاب داد از غم تنهایی یک کتاب شعر کوچک و خواندنی که مرحوم عباس کیارستمی تدوین و نشر نظر چاپش کرده است. تک بیت هایی خوب و خواندنی از شاعران کهن و معاصر راجع به " تنهایی". بی تعارف ، تک بیت های شاعران معاصران اصلا قابل مقایسه با قدیمی ها نیست. شعر شاعران کهن از سعدی و حافظ و مولوی و ناصرخسرو و رودکی اوج و بلندی و پختگی ای دارد که تک بیت های شاملو و سایه و نیما و فروغ و....اصلا در مقابل آنها به حساب نمی آید. خیلی جالب بود. عموم بیت ها به دردبخور و مناسب حالِ ماست که عموما تنهاییم. مولوی گفته: رها کن ناز تا تنها نمانی... #معرفی_کتاب #کتاب_داد_از_غم_تنهایی #عباس_کیا_رستمی 0 0 Alireza Rohani 1402/10/22 خواهشا پول خودتون رو الکی حروم نکنید ، من این اشتباه رو کردم حداقل شما این کار رو نکنید ! . از حدودا ۲۵۰ شعر یا جمله ای که راجب تنهایی داخل این کتاب گرد آوری شده کلا تعداد انگشت شماری تاثیر گذار و جذاب هستند . علاوه بر این برخی از جملات انقدر ساده و بی محتوا بود که فقط نام شاعر ها رو تخریب میکرد . هرجور حساب میکنم فارغ از محتوا و حجم کم و جمع آوری ساده و ضعیف کتاب ، قیمت بسیار بالایی که داره عجیب ترین بخش این کتاب رو شکل میده . و بهتون تضمین میکنم خوندنش ده دقیقه بیشتر طول نمیکشه . 0 1