خواندهام جدال دو اسلام: جدال اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی (گزیده جلد بیست و یکم صحیفه امام (ره)) انجمن فرهنگی هنری شهید بهروز محمدی 4.7 23 وقتی مهتاب گم شد حمید حسام 4.6 6 بیست و هفت روز و یک لبخند: روایتی از زندگی شهید بابک نوری هریس فاطمه رهبر 3.9 27 اصول دین نوجوان (2): اصول اعتقادات و باورهای یک نوجوان شیعه امام علی علیه السلام علی شعیبی 3.5 2 اصول دین نوجوان: آموزش اعتقادات اسلامی به کودکان و نوجوانان با روشی نوین علی شعیبی 4.4 3 اعتقاد ما صفورا امین جواهری 4.4 9 پژوهشی درباره ولایت سیدابوالقاسم حسینی(ژرفا) 4.5 5 شنود مجموعه ی نویسندگان 4.4 29 توحید مفضل محمد باقربن محمد تقی مجلسی 4.6 5 آذرخش کربلا محمدتقی مصباح یزدی 4.7 3 زی طلبگی: توصیه های مهم و به روز بیش از 40 تن از مراجع و علمای معاصر به طلاب و روحانیون در قالب 35 مولفه از مولفه های «زی طلبگی» مهدی مطهری 4.9 2 فدک در تاریخ سیدابوالقاسم حسینی(ژرفا) 4.7 9 یاران ابراهیم: چهل حکایت از عاشقان شهید ابراهیم هادی که با شهادت رفتند: همراه با چهل دلنوشته زیبا از عنایات شهید هادی 4.4 1 سلام بر ابراهیم: زندگینامه و خاطرات شهید ابراهیم هادی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 197 پسرک فلافل فروش؛ زندگینامه و خاطرات بسیجی مدافع حرم، طلبه شهید محمدهادی ذوالفقاری گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 54 نا فهیمه شانه 4.2 81 آقای ایرانشهر؛ سفرنامه ی یک تبعید رحیم مخدومی 4.0 13 همرزمان حسین(ع) سید علی حسینی خامنهای 4.8 45 روایت رهبری: مناسبات جمهوریت و اسلامیت در انتخاب ولی فقیه سیدیاسر جبرائیلی 4.8 10 داستان راستان مرتضی مطهری 4.6 20