خواهم خواند شصت سالگی ناهید طباطبایی 0.0 0 چهل سالگی ناهید طباطبایی 3.2 10 وقتی بدن نه می گوید: بهای استرس پنهان گبور مته 4.3 2 همه پادکست دارند، جز شما: راهنمای خودآموز از اولین خانواده ی پادکست ساز جاستین مکلروی 3.5 1 یک عمر کار: درباره مادر شدن ریچل کاسک 4.5 0 آن قدر سرد که برف ببارد جسیکا او 3.7 13 افسانه فردگرایی: نیروهای اجتماعی چگونه ما را شکل میدهند پیتر ال کالرو 4.0 3 دیرشکوفاشدگان: قدرت صبر در دنیایی که وسواس پیشرفت زودهنگام دارد ریچارد کارلگارد 4.5 1 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال ان. هاراری 4.0 56 پوست در برابر پوست: خوانش جنایت و مکافات امیر نصری 2.8 1 سایهی باد کارلوس روئیس ثافون 4.4 67 درک یک پایان جولیان بارنز 3.6 29 امداد برای نویسندگان (210 کلید برای حل مسئله هایی که هر نویسنده ای به آن برمی خورد) روی پیتر کلارک 4.0 0 نظر به درد دیگران سوزان سانتاگ 3.8 7 ویرانه های من ؛ جستارهایی درباره ی روان رنجور و آدم ها محمد طلوعی 3.3 17 کمونیسم رفت، ما ماندیم و حتی خندیدیم اسلاونکا دراکولیچ 4.1 51 یکی بود یکی نبود سید محمدعلی جمالزاده 3.7 13 به زبان مادری گریه می کنیم فابیو مورابیتو 3.8 12 شب به خیر فرمانده احمد اکبرپور 3.2 4 وقتی بابا هست سوش 4.5 30