نظر به درد دیگران
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
فلسفه فقط رشته دانشگاهی نیست که در دانشگاه خوانده شود . فلسفه به همه تعلق دارد و همه ما از کودکی سوالاتی طرح می کنیم که جنبه فلسفی آشکاری دارند . این سوال ها و پاسخ های آنها « راه زندگی» هرکس را معین می کنند. اسن مجموعه به مسائل فلسفی از همین دست می پردازدکه همه ما به نوعی در زندگی با آن مواجهیم از سوال های کلی نظیر «معنای زندگی» و «خوشبختی» گرفته تا مسائل جزئی تر نظیر درد وبخشودن ، ترس، ملال ، حسد ، عشق، جاودانگی و... زبان این کتاب ها فنی نیست و همگان می توانند آن را بخوانند.«می گویند فلاکت های جنگ - به لطف تلویزیون - به ابتذالی شبانگاهی تنزل پیدا کرده اند. از بس در تصاویری غرق شده ایم که زمانی از دیدنشان جا می خوردیم و منزجر می شدیم حالا دیگر چیزی از حس همدلی باقی نمانده و به سوی رخوت و بی حسی پیش می رویم.ولی واقعا چه خواسته ای مطرح است؟هیچ شورایی از نگهبان نمی شود تشکیل داد تا هولناکی ها را جیره بندی کند و قابلیتش را در شوکه کردن ما تازه نگه دارد.و مسلما خود این هولناکی ها هم فروکش نخواهد کرد.»سانتاگ بیست و پنج سال بعد از کتاب کلاسیکش درباره عکاسی به موضوع بازنمایی تصویری جنگ و خشونت در فرهنگ معاصر باز می گردد و مارا به تاملی عمیق تر درباره تاثیر و معنای این تصاویر در دنیای امروز فرا می خواند.