خواندهام علامه (صد روایت از زندگی مرحوم علامه طباطبایی) معصومه صدیق 4.8 8 استاد: صد روایت از زندگی آیت الله سیدعلی قاضی محمدجواد میری 4.8 15 جوان و انتخاب بزرگ: من کو؟! تاثیر روح بر حرکات ورزشی اصغر طاهرزاده 4.2 16 اسم تو مصطفی است: زندگی نامه داستانی مصطفی صدرزاده به روایت سمیه ابراهیم پور همسر شهید راضیه تجار 4.3 75 زایو مصطفی رضایی 3.9 92 راه واژه ها گروه نویسندگان دهه هشتادی بینهایت 4.7 7 سیاحت غرب محمدحسن نجفی قوچانی 4.2 5 عرش ارشیا: زندگی نامه و خاطراتی از نوجوانان مسجدی و قرآنی 4.2 1 رهایی از گناه علیرضا پناهیان 4.6 19 آن سوی مرگ جمال صادقی 4.3 79 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.1 166 خمپاره های فاسد داود امیریان 4.2 19 حصار(ایجاد) محمدعلی میقانی 3.6 8 پلنگ زخمی تقی شجاعی 4.3 24 سرنوشت انسان: احتضار و عالم قبر مسعود عالی 4.6 4 معمای خیر و شر محمدحسن وکیلی 4.5 13 اسرار زیارت محمد حسن وکیلی 4.5 3 رساله نماز و روزه: مطابق با فتاوای مرجع عالی قدر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (دام ظله العالی) سید علی حسینی خامنهای 4.4 2 علوم نوین در اسلام: بررسی احکام و دستورات اسلام از دید علوم پزشکی، بیولوژی و روانشناسی حسین قادری 4.7 4 پسرک فلافل فروش؛ زندگینامه و خاطرات بسیجی مدافع حرم، طلبه شهید محمدهادی ذوالفقاری گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.4 58