خواهم خواند دوپامین، مولکولی با خواص شگفت انگیز: چگونه یک ماده خاص مغز می تواند فرآیندهای عشق، جنسی و خلاقیت را ایجاد کند و مسیر سرنوشت نوع بشر را تعیین نماید دانیل زد لیبرمن 4.2 10 چراغ ها را من خاموش می کنم زویا پیرزاد 3.8 141 ریلا در اینگل ساید لوسی مود مونتگمری 4.6 47 دره رنگین کمان لوسی مود مونتگمری 4.6 23 آنی شرلی در اینگلساید لوسی مود مونتگمری 4.5 37 مردم در سیاست ایران: پنج پژوهش موردی یرواند آبراهامیان 3.5 6 عشق و چیزهای دیگر مصطفی مستور 3.3 16 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 305 تربیت فرزند به سبک فرانسوی؛ مادری آمریکایی از حکمت فرزند پروری فرانسوی ها می گوید پاملا دراکرمن 3.8 3 دام نبوغ دیوید رابسن 3.5 0 چگونه غرب خدا را واقعا از دست داد؟ نظریه ای جدید درباره سکولاریزاسیون مری ابرستات 4.8 2 مادری که کم داشتم: راهنمایی برای خودسازی و یافتن عشق گم شده جاسمین لی کوری 3.7 7 علیه تربیت فرزند: برای فرزندمان باغبان باشیم یا نجار آلیسون گوپنیک 3.5 10 فقر احمق می کند سندهیل مولایناتهان 3.8 24 سواد روایت اچ. پورتر ابوت 3.8 13 لنگرگاهی در شن روان: شش مواجهه با سوگ و مرگ الهام شوشتری زاده 3.8 31 هفته چهل و چند: بیست روایت از مادری در همین روزها شهلا بهادری 3.8 36 روایتی از زندگی و زمانه ی آیت الله سیدمحمد حسینی بهشتی 1360 - 1307 جعفر شیرعلی نیا 4.4 4 روایتی از زندگی و زمانه حضرت آیت الله سیدعلی خامنه ای جعفر شیرعلی نیا 4.4 5 دایره المعارف مصور تاریخ زندگی امام خمینی (ره) جعفر شیرعلی نیا 4.3 4