خودآموز فلسفه عمومیفلسفه خودآموز فلسفه مل تامپسون و 1 نفر دیگر 3.9 14 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 7 خواندهام 27 خواهم خواند 36 خرید از کتابفروشیها ناشر آسیم شابک 9789647443432 تعداد صفحات 286 تاریخ انتشار 1399/8/19 توضیحات کتاب خودآموز فلسفه، مترجم بهروز حسنی. دهه 1990 میلادی ادبیات انگلیس ادبیات واقع گرایانه فلسفی بریدۀ کتابهای مرتبط به خودآموز فلسفه علیرضا اورسجی خودآموز فلسفه مل تامپسون 3.9 5 صفحۀ 146 آنهایی که از آشکار شدن هویت فردی خود میترسند، تمایل به «آمیختن با جمعیت» دارند؛ و بر حسب ارزش های مشترک به خودشان «هویت» میدهند، که در عمل به هویت جمعی منجر میشود و نه هویت فردی. 0 1 لیستهای مرتبط به خودآموز فلسفه Hediye فلسفه 15 کتاب فهرستی از بهترین کتابها برای مطالعه تاریخ فلسفه و آشنایی با آن. 8 136 بهخوان کتابهای فلسفی | پیشنهادهایی برای نمایشگاه 19 کتاب پیشنهادهایی برای نمایشگاه 1 29 علی خواندن فلسفه را از کجا شروع کنیم؟ 22 کتاب کتابهایی برای شروع مطالعه فلسفه 10 86 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین مهران بلوری دیروز نباید خیلی انتظار زیادی ازش داشته باشین، چون همونطور که مشخصه، این کتاب بناست مقدمهای بر فلسفه باشه. اما به نظرم برای شروع خیلی خوبه و به نظرم اگر در سنین نوجوانی نیستین، حتی از کتاب مشهور «دنیای سوفی» گزینهی بهتری برای شروع فلسفهخوانی باشه. 0 0 احمد رضائیان 1402/11/18 اول اینکه مخاطب جدی و دقیقی برای فلسفه نیستم! دوم اینکه به نظر من اسم و رسم این کتاب در بازار نشرِ ما، بیش از خودِ کتاب هست! سوم اینکه کتاب حاضر ترتیب موضوعی داره، نه تاریخی؛ مثلاً فلسفه دین، فلسفه اخلاق، فلسفه علم و غیره. خود نویسنده هم اذعان داره که قصدش گفتن تاریخ فلسفه نبوده اما بسترهای تاریخی-اجتماعی نظریهپردازی هر فیلسوفی رو هم از نظر دور نداشته. از طرف دیگه وقتی مثلاً در باره عدالت در بخش «فلسفه و سیاست» سه نظر از سه فیلسوف متفاوت کنار هم بیان میشه، خواننده تا حدودی سیر تطور اندیشه رو حس میکنه! البته ای کاش بخش فلسفه قارهای کمی مفصلتر نوشته شده بود، حیف! چهارم اینکه نکات و تأملات قابل توجهی رو بیان میکنه ولی خب، من آثار نایجل واربرتون، مارک وودهوس و ویل دورانت رو بیشتر پسندیدم! پنجم و آخر اینکه انصافاً ترجمه عالی و ماهرانه صورت گرفته! 0 3 Mahdi 1403/3/11 یک کتاب عالی و به روز برای به دست آوردن تصویر کلی از فلسفه که مارو قادر میکنه تا مطالعه فلسفهمون رو به نگاه گستردهتری به طور آگاهانه پیش ببریم. 0 12 شمیرانی 1401/8/26 بسیار کتاب خوب ، با ترجمه عالی و روان ۳ بار این کتاب را خوانده ام و به نظرم هر دفعه مطالب جدیدی فرا گرفتم به علاقمندان به فلسفه به شدت توصیه میکنم 0 14 آریا زینل 1402/4/13 برای کسی که میخواد فلسفه رو شروع کنه یا کنجکاوه بهترین کتابه. واقعا این کتاب رو به دنیای سوفی ترجیح میدم 0 3