3.9

1365/1/1

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

استیونسن جزیره گنج را در سال 1881 برای ناپسری دوازده ساله اش لوید آزبورن آفرید. او مدعی بود «تخیل برای بزرگ ترها مثل بازی برای بچه هاست». استیونسن تا پایان زندگی اش طیف وسیعی از آثار تخیلی پدید آورد. جزیره گنج به سبب در بر گرفتن ماجراهای دزدان دریایی، نقشه، گنج، شورش، و آشپز یک پای کشتی هنوز از محبوب ترین داستان های حادثه ای است.

پست‌های مرتبط به جزیره گنج

یادداشت ها

متین

1403/7/14

رمانی ماجراجویی و جذاب از رابرت لوییس استیونسن
داستان پسر بچه‌ای به نام جیم هاکینز که در میکده‌ای با پدر و مادر خود زندگی می کند. اما با ورود مرد خشنی به نام بیلی بونز به این میکده قهرمان داستان درگیر ماجرا ها و حوادث گوناگون و خطرناکی می شود.
نویسنده مضامینی مانند هراس، شجاعت، خیانت، وفاداری، دروغ و نیرنگ، چندگانگی شخصیت و مرگ را در داستان به کار برده. شخصیت پردازی خوبی در داستان انجام شده به خصوص در مورد پیرمرد یک پای داستان یعنی لانگ جان سیلور با آن طوطی بد دهنش: ناخدا فلینت. پیرمردی شیاد و دو رو که با هوش و ذکاوت خود و همچنین چرب زبانی می تواند اعتماد هر کسی را به خود جلب کند.
ماجراها و داستان کتاب هیجان انگیز هستند، نویسنده توانسته این حال و هوا را به خوبی در تمامی فصل ها حفظ کند. همچنین به خوبی شرایط و زمان و مکان داستان را توصیف کرده، خیلی وارد جزئیات نشده و سعی کرده روند داستان را در پیش بگیرد تا خواننده از داستان دلسرد نشود.
در کل می شود گفت داستان جالب و هیجان انگیزی داشت و ترجمه جناب کسایی پور هم خوب بود.

سلام
هنگامی که نامی از گنج، دریا و نقشه‌ای که همیشه محبوب دوستارش بوده  آورده می‌شود؛ همه به لطف رابرت لوئیس و قلب تپبنده او برای ناپسری‌اش به یاد دوستانی می‌افتیم که با تلاش، با شجاعت و وفاداری تمام همراه با نوشیدنی ‌های خود که همیشه آن را از سر و گردن خود بالاتر قرار می‌دادند و نعره شادی آنان موج‌ها و بادبان ها را می‌رقصاند تا همراه آدمیان شوند؛ بسیار خاطره‌انگیز است.
دردی دور از ذهن که کودکی آن را  به دوش می‌کشد، پختگی که آشپزی لنگان به او می‌بخشد از قدیم در تمام کتاب‌ها و پویانمایی‌هایمان آنان را درک کرده‌ایم.
عطش دزدان دریایی برای رسیدن به گنجی که حتی نقشه‌اش آن ها را به شک و لرزش می‌اندازد مثالی زیبا برای نشان دادن امید به مخاطبان است.
رنج‌های آنان می‌تواند به سادگی نشان دهد هر کس طاووس خواهد بر اوست کشیدن منت هندوستان.
رمانی که با زبانی شیوا و جاودان بیان شده به معنای واقعی کلمه ناپسری استیونسون و کودکی ما را به قلم خود با جوهر لبخند آغشته است.

فاطیما

15 ساعت پیش

حس میکنم هنوز بوی دریا و شن های ریز ساحل جزیره هنوز تو دماغمه و مزه ی گوشت نمک سود بز هم ته گلوم !
بهترین کتابی که میشه درمورد دزدان دریایی و نقشه گنج معروفشون خوند ، یقینا همین کتابه :)
و خب خوبی ای که نشر پیدایش داره اینه که اول کار اومده هم درمورد نویسنده و شجره نامش و بعد هم در مورد تاریخچه ی واقعی دزدان دریایی  از سال ۱۵۰۰ تا ۱۸۲۶ بهمون اطلاع داده ( با تشکر روزافزون از مترجم گرانقدر ♡) بنابراین هم کسب اطلاعات میکنین و هم از یه داستان عالی با درونمایه ای متفاوت و دلنشین لذت می‌برین !
همونطور که مستحضرید ( کلمه باکلاسیه ) من اول اومدم نسخه صوتی این کتاب رو گوش دادم ، ولی خواندن کی بود مانند شنیدن ؟ بنابراین رفتم و از کتابفروشی نزدیک دانشگاه ( که پره از کتابای چاپ قدیمی که هنوز برچسب جدید نخوردن ) این کتاب رو تهیه کردم و به جرئت میتونم بگم خریدش بهترین تصمیم زندگیم بوده 😇
خلاصه ، به عنوان کسی که تمام زندگیش به دریا و افسانه های اون گره خورده ، پیشنهاد میکنم که برای یه مدتی دست از سر کتابای ترند بردارین و برین سراغ کتابای فوق العاده ای مثل ایشون که زیاد کسی اسمشون رو نشنیده :))
به امید دیدار دوباره بین صفحات کتاب ♡