معرفی کتاب تام سایر اثر مارک تواین مترجم آرمین هدایتی

تام سایر

مارک تواین و 2 نفر دیگر
3.8

1398/11/13

وقتی یک رمان پس از گذشت سالها همچنان ترجمه و خوانده می شود، می توان آن را یکی از ماندگارترین رمانهای جهان دانست. «تام سایر» یکی از این کتابهاست که مارک تواین در سال 1876 آن را نوشت. این نویسنده امریکایی اغلب ماجراهای رمانش را از واقعیت هایی برگرفته که در نوجوانی از سر گذرانده است.

لیست‌های مرتبط به تام سایر

Melika

Melika

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

خوندن تام سایر،  اگر که با هاکلبری فین آشنا باشید، می‌تونه براتون  به یک مقایسه کوچک و ساده‌ی روانشناسی، در حد اطلاعات کم و دم دستی، اما جالب تبدیل بشه. به خصوص با در نظر گرفتن این موضوع که مارک تواین، هاکلبری فین‌‌ش رو تبدیل به دوستی برای تام کرده و شما در این کتاب هم با هاک رو در رو می‌شید. اون هم توی نقشی تقریبا پررنگ.
تام و هاک هردو پسر بچه‌هایی شیطون هستند و از هر فرصتی برای ماجراجویی استفاده می‌کنند. اما کافیه تا فقط کمی با زندگی هاک و تام و تفاوت توجه و مهربانی که در زندگی دیدن آشنا باشید تا بتونید  دلیل تفاوت در شدت شیطنت و وجدان هرکدوم رو به راحتی تشخیص بدید.
این کتاب نا خودآگاه در ذهن من با هاکلبری فین قیاس میشه و باید بگم که این کتاب رو بیشتر دوست داشتم و ماجراهاش برام جالب بودن.
این کتاب رو برای امتحان کردنش خریدم و میخواستم اگر خوشم اومد نسخه کامل رو تهیه کنم. اما این انقدر به جونم خوش نشست که میترسم ورژن دیگه‌ای رو امتحان کنم::)