همیشه برایت می نویسم
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
همیشه برایت می نویسم ماجرای واقعی نامه هایی کاغذی است که دو قاره، دو زندگی و دو دوست را به هم نزدیک تر می کنند و زندگی دو نوجوان را تغییر می دهند. کیتلین از آمریکا و مارتین از زیمبابوه نامه نگاری را از سال ۱۹۹۸ شروع می کنند ، از روز های نوجوانی شان تا شش سال بعد که با چالش های بزرگتری رو به رو می شوند . شرایط زندگی مارتین و کیتلین اصلا شبیه هم نیست اما در نامه هایشان درباره ی چیزهای مشترکی با هم حرف می زنند : اتفاق های روزمره ، تلاش ها و آرزوهایشان ، اخبار روز آمریکا و زیمبابوه ، واقعیت هایی از فرهنگ زندگی در پنسیلوانیا یا موتاری، و چیزهای جالب یا غم انگیزی که از هر دوی آنها آدم های بهتری می سازند. همیشه برایت می نویسن یادآور قدرت نامه ها و ارتباط ها و کلمه هاست. ماجرای واقعی این کتاب یادمان می اندازد نوشتن یرای یک دوست و انتظار رسیدن خبری از او چه شوق و هیجانی دارد.
بریدۀ کتابهای مرتبط به همیشه برایت می نویسم
لیستهای مرتبط به همیشه برایت می نویسم
پستهای مرتبط به همیشه برایت می نویسم
یادداشتها
1402/6/25
دیروز
اول می گویم که یک کتاب بسیار جذابی بود . از خواندن آن لذت بردم . اما بعضی از قسمت های کتاب را خیلی خوشم نیامد . اما به هر حال خیلی کتاب باحال و جذابی بود . پیشنهاد می کنم بخوانید . خلاصه ی کتاب : کتاب نامه داستان واقعی زندگی دو نوجوان است: کیتلین اهل پنسیلوانیای آمریکا و مارتین اهل موتاری زیمبابوه. کیتلین به خاطر پروژه ی مدرسه اش که نامه نوشتن به فردی در کشوری دیگر است، زیمبابوه را انتخاب می کند و باب آشنایی این دو نفر باز می شود. نامه ها ادامه دار می شوند و زندگی کیتلین و مارتین و آدم های دوروبرشان را تحت تأثیر قرار می دهند. کتاب از دو بخش تشکیل شده: نامه های کیتلین و زندگی اش از زبان خودش، و نامه ها و زندگی مارتین. این نامه ها شش سال از زندگی این دو نفر را روایت می کنند.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/8/18
1403/5/13
1403/5/27
دیروز
کتاب خیلیی قشنگی بود و من خیلی دلم می خواستم ادامش را هی زود به زود به فهمم کتابی بود که آدم را جذب خودش می کرد و این کتاب در باره ی نامه نگاری دو نفر که یکی شان یک دختر در مدرسه ی آمریکا و دیگرشان یک پسر در زیمباوه بود و اینها از طریق مدرسه هاشون با هم ارتباط گرفتند و این دو نفر در هم دختر در مدرسه اش و هم پسره در مدرسه اش تنهای کسانی بودن که این نامه نگاری را ادامه دادن که تو مدرسه می گفتن بهش دوست مکالمه ای این پسر زیمباوه ای خیلی بی پول و فقیر برعکس دختر آمریکای خیلی پول دارد و کلیییییی کمک اون پسره کرد تا پیشرفت کنه و شاید باورتان نشه آن پسر امد آمریکا! بنظرم برید این کتاب را بخونید تا بفهمید چطوری و با چه سختی این پسر فقیر امد آمریکا و در یک داشگاه خیلی گرون درس خوند
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.