معرفی کتاب همیشه برایت می نویسم اثر مارتین گاندا مترجم فروغ منصورقناعی

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
همیشه برایت می نویسم ماجرای واقعی نامه هایی کاغذی است که دو قاره، دو زندگی و دو دوست را به هم نزدیک تر می کنند و زندگی دو نوجوان را تغییر می دهند. کیتلین از آمریکا و مارتین از زیمبابوه نامه نگاری را از سال ۱۹۹۸ شروع می کنند ، از روز های نوجوانی شان تا شش سال بعد که با چالش های بزرگتری رو به رو می شوند . شرایط زندگی مارتین و کیتلین اصلا شبیه هم نیست اما در نامه هایشان درباره ی چیزهای مشترکی با هم حرف می زنند : اتفاق های روزمره ، تلاش ها و آرزوهایشان ، اخبار روز آمریکا و زیمبابوه ، واقعیت هایی از فرهنگ زندگی در پنسیلوانیا یا موتاری، و چیزهای جالب یا غم انگیزی که از هر دوی آنها آدم های بهتری می سازند. همیشه برایت می نویسن یادآور قدرت نامه ها و ارتباط ها و کلمه هاست. ماجرای واقعی این کتاب یادمان می اندازد نوشتن یرای یک دوست و انتظار رسیدن خبری از او چه شوق و هیجانی دارد.
بریدۀ کتابهای مرتبط به همیشه برایت می نویسم
نمایش همهلیستهای مرتبط به همیشه برایت می نویسم
1403/10/15
پستهای مرتبط به همیشه برایت می نویسم
یادداشتها
1403/9/26
کتاب خیلیی قشنگی بود و من خیلی دلم می خواستم ادامش را هی زود به زود به فهمم کتابی بود که آدم را جذب خودش می کرد و این کتاب در باره ی نامه نگاری دو نفر که یکی شان یک دختر در مدرسه ی آمریکا و دیگرشان یک پسر در زیمباوه بود و اینها از طریق مدرسه هاشون با هم ارتباط گرفتند و این دو نفر در هم دختر در مدرسه اش و هم پسره در مدرسه اش تنهای کسانی بودن که این نامه نگاری را ادامه دادن که تو مدرسه می گفتن بهش دوست مکالمه ای این پسر زیمباوه ای خیلی بی پول و فقیر برعکس دختر آمریکای خیلی پول دارد و کلیییییی کمک اون پسره کرد تا پیشرفت کنه و شاید باورتان نشه آن پسر امد آمریکا! بنظرم برید این کتاب را بخونید تا بفهمید چطوری و با چه سختی این پسر فقیر امد آمریکا و در یک داشگاه خیلی گرون درس خوند
1403/10/3
1403/10/22
همیشه برایت می نویسم یکی از زیباترین کتاب هایی بود که خوندم. گاهی برایم غیر واقعی بود ولی زمانی که فهمیدم واقعیت است مرا بیشتر به خودش جذب کرد. داستان دو دوست مکاتبه ای از دو کشور متفاوت با نوع زندگی متفاوت به هم پیوستن و دوستی اشان را ادامه دادند این نشانه ی این بود که چقدر دوستی می تواند پایدار باشد. مارتین در این داستان از نظر من سمبل تلاش را دارد که نشان داد فقر معنایی ندارد. او نوعی به من را به این باور رساند وقتی کسی ارزش خودش را حفظ می کند هر طور شده آن جایگاهی که برایش ارزشمند است را به دست خواهد آورد. و کیتلین به من نشان داد که چیز های ارزشمندی اطرافم هستند و من به آنها توجهی ندارم که چقدر می توانستند برای من لذتبخش باشن .پس باید قدر آنها را بدونم یکی از اون ها هم ارزش دوستیه.
1403/10/2
1403/10/2
دوستی آنها از طریق نامهنگاری شروع میشود. کتلین از امکانات و زندگی راحت در آمریکا و مارتین از شرایط سخت و مشکلات روزانهاش در زیمبابوه مینویسد.بعد از مدتی نامه نگاری کتلین تصمیم میگیرد به مارتین کمک کند. او و خانوادهاش پول برای مارتین و خانوادهاش میفرستند که به آنها در مواجهه با مشکلات روزمره کمک میکند. با کمکهای مالی کتلین و خانوادهاش، مارتین موفق میشود به تحصیلات خود ادامه دهد. او به دانشگاه میرود و موفقیتهای تحصیلی بسیاری به دست میآورد.در نهایت، پس از سال ها سال نامهنگاری و حمایت، مارتین و کتلین موفق میشن یکدیگر رو به صورت حضوری ملاقات کنند. این کتاب نشون میده که چطوری یک نامه نگاری یا یک کار ساده میتونه دوستی های عمیقی رو شکل بده🍐
1403/9/29