همیشه برایت می نویسم

همیشه برایت می نویسم

همیشه برایت می نویسم

مارتین گاندا و 2 نفر دیگر
4.0
30 نفر |
24 یادداشت
جلد 1

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

4

خوانده‌ام

49

خواهم خواند

47

ناشر
ادامه
شابک
9786229071267
تعداد صفحات
270
تاریخ انتشار
1403/2/25

نسخه‌های دیگر

توضیحات

        همیشه برایت می نویسم ماجرای واقعی نامه هایی کاغذی است که دو قاره، دو زندگی و دو دوست را به هم نزدیک تر می کنند ‌ و زندگی دو نوجوان را تغییر می دهند. 
کیتلین از آمریکا و مارتین از زیمبابوه نامه نگاری را از سال ۱۹۹۸ شروع می کنند ، از روز های نوجوانی شان تا شش سال بعد که با چالش های بزرگتری رو به رو می شوند . شرایط زندگی مارتین و کیتلین اصلا شبیه هم نیست اما در نامه هایشان درباره ی چیزهای مشترکی با هم حرف می زنند : اتفاق های روزمره ، تلاش ها و آرزوهایشان ، اخبار روز آمریکا و زیمبابوه ، واقعیت هایی از فرهنگ زندگی در پنسیلوانیا یا موتاری، و چیزهای جالب یا غم انگیزی که از هر دوی آنها آدم های بهتری می سازند.
همیشه برایت می نویسن یادآور قدرت نامه ها و ارتباط ها و کلمه هاست. ماجرای واقعی این کتاب یادمان می اندازد نوشتن یرای یک دوست و انتظار رسیدن خبری از او چه شوق و هیجانی دارد. 
      

لیست‌های مرتبط به همیشه برایت می نویسم

پست‌های مرتبط به همیشه برایت می نویسم

یادداشت‌ها

narjes bt

narjes bt

1401/2/9

          «همه چیز با یک نامه شروع شد، نامه‌ای که زندگی همه‌مان را برای همیشه تغییر داد و دو دنیای کاملا متفاوت را به هم پیوند زد.»
داستان در مورد دختری به نام کیتلین است که در آمریکا زندگی می کند. روزی برای کار کلاسی همگی مجیور می شوند یک دوست مکاتبه ای از یک کشور دور انتخاب کنند و به او نامه ای بنویسند. کیتلین، زیمباوه را انتخاب می کند. جایی که هیچ اطلاعاتی در مورد آن ندارد و حتی تا الان نمیدانسته است که چنین جایی وجود دارد. و این اغاز ماجرای ارتباط او با مارتین گاندا می شود...
موضوع داستان خیلی جذاب و جدید بود. و این خوب بود که نویسنده چنین موضوعی را انتخاب کرده بود. چون من به شخصه کتابی نخوانده بودم که چنین موضوعی داشته باشد.(البته که نویسنده ها خود کیتلین و مارتین بودند.) و به نظرم قصد نویسنده ها از نوشتن این داستان، این بود که به ما بگویند در هر موقعیت جغرافیایی ای که باشید، این موقعیت در هر صورت روی زندگی شما و نوع آن تاثیر می‌گذارد و می خواستند ما را با فرهنگ و نوع زندگی در آمریکا و زیمباوه آشنا کنند.
متن کتاب خیلی ساده و روان بود. و در عین سادگی جذابیت زیادی داشت.
شروع داستان خیلی جذاب بود و خواننده را کاملا با فضای داستان، و اینکه در کل داستان قرار است چه اتفاقاتی بیفتد آشنا می کرد. اینکه کیتلین در بخش اول از تصورات خود نسبت به افریقا و مارتین در بخش دوم از تصورات خود نسبت به امریکا حرف می زد خیلی جذاب و جالب بود.
یکی از نکته های مثبت داستان این بود که از دید هر دو شخصیت به قضیه نگاه می کرد. بنابراین ما کاملا با احساسات شخصیت ها همراه می شدیم. مثلا انجایی که مارتین در مورد اوضاعشان در زیمباوه توضیح می داد، یا انجایی که کیتلین در مورد قوانین خانه شان می گفت.
با این حال ، ما شاید از لحاظ ظاهری فقط تا حدودی در مورد شخصیت ها می دانستیم، ولی با خصوصیات درونی آنها کاملا اشنا بودیم.
توصیف مکان ها هم خیلی خوب بودند و ما به خوبی می توانستیم داستان را مثل یک فیلم جلوی چشممان ببینیم. برای مثال همان جایی که مارتین در مورد زیمباوه توضیح می دهد. و اینکه با این توصیف ها اطلاعات زیادی در مورد زیمباوه به دست اوردیم. پس این هم یک نکته ی مثبت است.
پایان کتاب هم خیلی جذاب بود و خواننده نمی خواست که تمام شود. و این که هر کدام به رویایی که داشتند رسیدند، خیلی خوب بود.
در آخر؛ این کتاب را خیلی دوست داشتم و به همه معرفی خواهم کرد. و به نظرم باید یکی از این کتاب در کتابخانه ی همه وجود داشته باشد :)
        

4

          همه چیز از یک تکلیف ساده و جذاب مدرسه شروع می شود. معلم کیت که ساکن آمریکا است، به دانش آموزانش می گوید برای یک دانش آموز در یکی از کشورهای دنیا نامه ای بنویسید.
کیت کشور زیمباوه را انتخاب میکند و نامه به دست پسری به نام مارتین میرسد. کیت و مارتین کاملا از دو خانواده متفاوت هستند. کیت دختری از خانواده ای ثروتمند است که دغدغه هایش حول مهمانی و خرید و لباس و ... میگذرد اما خانواده مارتین فقیر اند و مشکلات زیادی دارند که روز به روز بیشتر هم میشوند.
نامه نگاری این دو ادامه پیدا میکند تا جاییکه زندگی مارتین و خانواده اش بسیار سخت میشود و او برای ادامه مدرسه از کیت کمک میخواهد و رفته رفته کیت و خانواده اش تبدیل به حامی مالی اصلی مارتین و خانواده اش می شند. کیت وقتی که متوجه فقر و شرایط سخت مارتین میشود دست به هرتلاشی برای کمک به او میزند و رفته رفته خودش نیز رشد میکند و دیگر از آن دغدغه های بچگانه فاصله میگیرد. رشد کیت بسیار عالی در کتاب بیان شده است
فوق العاده کتاب جالبی است که بر مبنای زندگی واقعی کیت و مارتی و توسط خودشان نوشته شده است
        

4

        اول می گویم که یک کتاب بسیار جذابی بود . از خواندن آن لذت بردم . اما بعضی از قسمت های کتاب را خیلی خوشم نیامد . اما به هر حال خیلی کتاب باحال و جذابی بود . پیشنهاد می کنم بخوانید . 
خلاصه ی کتاب : کتاب نامه داستان واقعی زندگی دو نوجوان است: کیتلین اهل پنسیلوانیای آمریکا و مارتین اهل موتاری زیمبابوه. کیتلین به خاطر پروژه ی مدرسه اش که نامه نوشتن به فردی در کشوری دیگر است، زیمبابوه را انتخاب می کند و باب آشنایی این دو نفر باز می شود. نامه ها ادامه دار می شوند و زندگی کیتلین و مارتین و آدم های دوروبرشان را تحت تأثیر قرار می دهند. کتاب از دو بخش تشکیل شده: نامه های کیتلین و زندگی اش از زبان خودش، و نامه ها و زندگی مارتین. این نامه ها شش سال از زندگی این دو نفر را روایت می کنند.
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

0

«تصویر ساخ
          «تصویر ساخته‌شده توسط هوش مصنوعی»
‌
‌خیلی خیلی سخته برام که برای کتابی که این‌قدر دوستش داشتم یادداشت بنویسم :'')
‌
‌اما می‌تونم بگم که شاید یکی از تأثیرگذارترین کتاب‌هایی بود که تابه‌حال خوندم!✨
‌
‌این کتاب، داستانِ واقعی یه دختر و پسر نوجوون رو شرح می‌ده که به خاطر تکلیف مدرسه، شروع به نامه‌نگاری می‌کنن: یه دختر ۱۲ ساله‌ی آمریکایی با زندگی مرفه؛ و یه پسر ۱۴ ساله‌ی زیمبابوه‌ای به‌شدت فقیر...! (زیمبابوه‌ یه کشور توی آفریقاست.)
‌
و ‌نامه‌نگاری اون‌ها زندگی هردوشون رو عوض می‌کنه!
‌
‌و مسئله‌ی جالب دیگه اینه که این کتاب توسط خودشون نوشته شده و می‌تونیم مستقیماً با احساسات شخصیت‌های این داستانِ واقعی در ارتباط باشیم.
‌
‌می‌تونم بگم که موضوع اصلی این کتاب فقره. این‌که تا چه حد یک خانواده و کشور می‌تونه فقیر باشه و چقدر ممکنه زندگی دو تا نوجوون توی دوتا کشور مختلف، زمین تا آسمون با هم فرق داشته باشه. و همچنین این داستان در مورد امیده، و سرسختی، و قدردان بودن. و خیلی چیزهای دیگه!
‌‌
‌من واقـعاً دوستش داشتم و تقریباً توی یک روز تمومش کردم و از معدود کتاب‌هاییه که خوندنش رو به همه پیشنهاد می‌کنم. :)
از دستش ندید. 
‌
‌پی‌نوشت اول: امتیاز این کتاب توی گودریدز ۴.۳۹ از ۵ ئه که امتیاز واقعاً بالاییه.
‌
‌پی‌نوشت دوم: چاپ جدید این کتاب  با اسم «همیشه برایت می‌نویسم» ترجمه شده. من نسخه‌ی نشر اطراف رو خوندم و از ترجمه‌ هم خیلی راضی بودم.
        

29

𝙷e𝚕m𝚊

𝙷e𝚕m𝚊

2 روز پیش

          همه چیز از یک نامه شروع شد، یک تکلیف مدرسه ،کی فکرش رو میکرد که یک نامه در زندگی دو نفر اینجوری تاثیر بگذارد ؟
کتاب "همیشه برایت می‌نویسم"داستان واقعی(زندگی واقعی دو نویسنده ی این کتاب) زندگی دو نوجوان به نام های کیتلین اهل پنسیلوانیا آمریکا و مارتین اهل موتاری زیمبابوه  است.
 کیتلیلن به خاطر پروژه مدرسه‌ اش که نامه نوشتن به فردی در کشوری دیگر است، زیمبابوه را انتخاب می‌کند و موجب آشنایی این دو نفر باهم می شود. نامه ها ادامه دار می شوند و زندگی کیتلین و مارتین و آدم های دوروبرشان را تحت تاثیر قرار می دهند. 
این کتاب از دو بخش تشکیل شده است : 
نامه های کیتلین و زندگی اش از زبان خودش و نامه ها و زندگی مارتین.
 این نامه ها در طول شش سال از زندگی هر دو را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
این نامه ها و هدیه هایی که برای هم می فرستادند واقعا برایم جذاب بودند.
برای من متن کتاب خیلی ساده و روان بود.
مشکلاتی که مارتین در تک تک جنبه‌های زندگیش با اون دست و پنجه نرم می‌کرد اونم به واسطه جغرافیایی که در اون واقع شده بود از ابرتورم گرفته تا فقر؛گرسنگی؛ بیکاری و...همه همه منو تحت تاثیر قرار داد.
مشکلاتی که دولت زیمبابوه در آن نقش داشت.
گفتن مشکلاتشان به یک دیگر،کمک خواستن از هم و کمک کردن به دیگری برای من خیلی جالب بود و در بعضی از قسمت ها واقعا احساساتی ام کرد مثل درخواست پول مارتین از کیتلین.
آخر قصه هیجان زیادی داشت.
این کتاب برایم خیلی جالب بود و پیشنهاد میکنم  حتما بخونیدش.
        

21

        کتاب خیلیی قشنگی بود و من خیلی دلم می خواستم ادامش را هی زود به زود به فهمم کتابی بود که آدم را جذب خودش می کرد و این کتاب در باره ی نامه نگاری دو نفر که یکی شان  یک دختر در مدرسه ی آمریکا و  دیگرشان یک پسر در زیمباوه بود و اینها از طریق مدرسه هاشون با هم ارتباط گرفتند و این دو نفر در هم دختر در مدرسه اش و هم پسره در مدرسه اش تنهای کسانی بودن که این نامه نگاری را ادامه دادن که تو مدرسه می گفتن بهش دوست مکالمه ای  این پسر زیمباوه ای خیلی بی پول و فقیر برعکس دختر آمریکای خیلی پول دارد و کلیییییی کمک اون پسره کرد تا پیشرفت کنه و شاید باورتان نشه آن پسر امد آمریکا! 
بنظرم برید این کتاب را بخونید تا بفهمید چطوری و با چه سختی این پسر فقیر امد آمریکا و در یک داشگاه خیلی گرون درس خوند 
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

0

          یکبار از کسی شنیدم« این ما نیستیم که کتاب ها را انتخاب میکنیم، این کتاب ها هستند که ما را پیدا میکنند» 
داستان من و این کتاب همین بود. خودش من را پیدا کرد و بعد همه چیز برایم جانی تازه گرفتند. 
از زمانی که هنوز وارد دنیای حروف نوشتنی نشده بودم، از «نامه» به عنوان رسانه ای برای تمام احساساتم، افکارم و اطلاع رسانی هایم به افراد دیگر استفاده میکردم. کمی بعدش که خواندن، و نوشتن را یاد گرفتم و با کلمات بیش از همیشه اُنس گرفتم دیگر نامه نویسی هایم بیشتر شدند و برای همه نامه مینوشتم. انواع مختلفی از نامه را اختراع کرده بودم و با دوستانم نامه بازی میکردیم. کم کم که بزرگتر شدم، برای هر پیامی که به زبان آوردنش برایم سخت بود سراغ دوست قدیمی، نامه میرفتم و کلماتی که در وجودم انباشته شده بودند را به درون کاغذ منتقل میکردم. «نامه نویسی» را دوست داشتم، و عاشق زمان هایی بودم که از کسی نامه ای میگرفتم. بخاطر عشق و علاقه ام به نامه نویسی، با تمام وجودم عاشق کتاب های نامه ای بودم و هنوز هم هستم.( مدتی بعد از آن که بابالنگ‌ دراز را خواندم، جودی شدم. از تمام اتفاقات روزم برای بابالنگ دراز می نوشتم و پایان نامه هایم از همان کلمات زیبای جودی استفاده می کردم. بابالنگ دراز و جودی، برای من تنها شخصیت های یک کتاب نیستند، من با هر دوی این ها زندگی کرده ام. برای بابالنگ دراز از تمام اتفاقاتم نوشتم و خیلی وقت ها تصور کرده ام نامه هایم را میخواند.) 
بعد از مقدمه ای طولانی، میخواهم بگویم من با تمام وجود عاشق این کتاب شدم. میخواهم بگویم مدت ها بود هیچ کتابی اندازه ۵ ستاره برایم قابل قبول نبود، اما این کتاب...! 
«همیشه برایت مینویسم» واقعی است، و همین واقعی بودنش، باعث میشود تو، تک به تک احساسات دو شخصیت اصلی کتاب، کیتلین و مارتین را  با وجود تفاوت فرهنگ، درک کنی. 
کیتلین یک دختر نوجوان آمریکایی، با همان دغدغه ها و مسائل نوجوانانه است. دنیای کیتلین، تنها به اندازه دوستی هایش، لباس های مد روز و همین دغدغه های روزمره ختم میشود. اما همه چیز( به معنای واقعی کلمه، همه چیز! ) با یک تکلیف مدرسه تغییر میکند. کیتلین برای تکلیف مدرسه که نامه نگاری با  یک فرد از کشوری دیگر است، با مارتین آشنا میشود. مارتین هم یک نوجوان است، اما یک نوجوان سیاه پوست اهل زیمبابوه. کیتلین و مارتین از روز های نوجوانی شان که نامه نگاری را شروع میکنند تا شش سال بعد که چالش هایشان بزرگتر و شناخت شان از شرایط هم بیشتر شده بود ادامه میدهند. «نامه» یک پیام مشابه را از قاره ای به قاره ای دیگر منتقل میکرد، اما نوع این پیام ها با هم تفاوت داشت. دغدغه های کیتلین، در مقایسه با دغدغه های مارتین، فرهنگ زندگی شان، اتفاقات روزمره، و... 
این کتاب، تا مقدار زیادی می تواند قدرت کلمه، و کلمات را نشان بدهد، که با وجود فاصله زیاد، می تواند چه حجمی از احساسات و اخبار را منتقل کند و رابطه ای عمیق بسازد. 
برای کسانی که عاشق کلمات اند، و از خواندن فرهنگ های متفاوت دو قاره لذت میبرند. برای آن ها که شوق دریافت نامه همیشه برایشان لذت بخش بوده و معنای صبر کردن برای جواب نامه را میفهمد. برای تمام کسانی که روزگاری نامه مینوشتند و از خواندن نامه هایی که زندگی دو نفر را تحت تأثیر قرار داده، و نجات داده است، لذت میبرند! 
        

30

واقعا تجرب
          واقعا تجربه‌ی جدید و جالبی بود برام...
مارتین و کیتلین تونستن به بهترین شکل اتفاقاتی که از سر گذروندن و احساساتشون طی سال‌هایی که برای هم از دو سر دنیا نامه می‌نوشتن رو توی این کتاب بیان کنن؛ یه جاهایی منم همراهشون بغضم می‌گرفت و ناراحت می‌شدم، یه جاهایی هم از خوشحالی یه لبخند بزرگ روی صورتم ظاهر می‌شد و یه جاهایی هم از مهربونی و قلب پاکشون اکلیلی می‌شدم!
از طرفی هم برام تجربه‌ی جدیدی بود چون تاحالا کتابی نخونده بودم که به این شکل من رو با آفریقا، فرهنگ مردمش و شرایط زندگی روستایی‌ها و فقری که باهاش دست و پنجه نرم می‌کنن آشنا کنه.
اینم اضافه کنم که یکم(خیلی) حسادت کردم که چرا به ما توی مدرسه از این تکالیف نمی‌دن که برای یکی توی یه کشور دیگه نامه بنویسیم؟

پ.ن: عکس واقعی مارتین و کیتلین رو هم گذاشتم به این امید که شاید بیشتر مشتاق خوندن این کتاب بشید...
پ.ن۲: اگر تاثیری نداشته یا تاثیر برعکس گذاشته هم عذر می‌خوام ولی این کتاب ارزشش رو داره، پیشنهاد می‌کنم اگر نخوندید، بخونید.
‌
        

20