معرفی کتاب جبران می کنم اثر سوفی کینسلا مترجم روناک احمدی آهنگر کتابعمومیداستان جبران می کنم سوفی کینسلا و 2 نفر دیگر 3.6 22 نفر | 7 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 42 خواهم خواند 10 ناشر نون شابک 9786227566079 تعداد صفحات 392 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب جبران می کنم، نویسنده سوفی کینسلا. لیستهای مرتبط به جبران می کنم روژان 5 روز پیش کتابهای کتابخونهام ۲ 100 کتاب این پارت دوم هست. چونکه توی هر لیست حداکثر ۱۰۰ کتاب میشه وارد کرد:( 0 2 همتا 1403/10/1 قهرمانان زن👸🏻 42 کتاب تصمیم گرفتم کتاب هایی که شخصیت های اصلی اونها زنان و دختران هستند و خودم هم دوستشون دارم اینجا لیست کنم. 🕯توجه: لیست شامل کتاب های فمینیستی نمیباشد بلکه صرفا کارکتر اصلی آنها زن هستند. ( این لیست آپدیت میشود ... ) 14 166 ریحانه 1402/6/14 عاشقانه 6 کتاب کتاب هایی عاشقانه که رابطه دو فرد را نشان می دهند 0 1 یادداشتها محبوبترین جدیدترین نعیمه علیمددی 1403/11/13 کتاب جبران میکنم، رمانی درباره دختری به نام فیکسی هستش که دوست داره همه چی رو درست کنه. به همین دلیل اسمشو گذاشتن فیکسی. این دختر تو طول زندگیش با مشکلاتی رو به رو میشه و تمام تلاشش رو میکنه که اوضاع رو سر و سامان بده و در پایان هم موفق میشه از پس مشکلاتش بربیاد من خیلی به رمان علاقه ندارم. ولی خب به پیشنهاد به دوستی این کتاب رو خوندم. به نظرم کتاب انگیزشی و جالبی بود👌 0 4 مبینا 1403/11/22 More than just romance. It's about love and family and changes. And how a single word can fix or destroy anything 0 0 نارهوی 1403/6/3 جذاب نبود.انتظار بیشتری داشتم 0 1 زهرا سادات رضایی 1403/9/13 شاید برای کمتر کسی پیش بیاد که یکهو سقف کافه رو سرش خراب شه. در حالی که قبلش یه غریبه لبتاپش رو به امانت سپرده باشه بهش و بیهوا اون ترک نا حسابی روی سقف بخواد تلپی آوار شه رو سرش. خب برای فیکسی این اتفاق افتاد. اون یه دختر سخت کوش و مسئولیت پذیره. و همیشه به حرف پدرش پایبنده: خانواده مهمترین چیزه. تو یه کافی شاپ اتفاقی سباستین رو برای اولین بار میبینه. در حالی که اون برای پاسخ به تلفن میخواست بره بیرون از کافه. لبتاپش رو به فیکسی میسپره و یک هو بومممم سقف میریزه و فیکسی میشه ناجی اون لبتاپ. سباستین که مدیر یک شرکت سرمایهگذاریه همه زندگیش تو اون لبتاپ بوده و حالا قصد جبران داره.... داستان ساده، خانوادگی و هپی اندینگه. ولی خب یه مقدار اشکالات هم بهش وارده. مثلا تحول برادر فیکسی خیلی فانتزی بود، واقعا تو زندگی واقعی کم پیش میاد آدما انقدر زود سرشون به سنگ بخوره و آدم شن. و اینکه محاوره نویسی مترجم کتاب رو دوست ندارم... درکل اگه نخونید چیزی از دست ندادید. 10 10 مهرگل 1401/11/7 مشکل من اینه که اصلاً نمیتونم بیخیال چیزی بشم، میره روی اعصابم. بهمحض اینکه به یه مشکلی بربخورم، باید همون لحظه، همون جا، فیکسش کنم... دقیقا منم خود فیکسی ... لحظه به ِلحظه کتاب خودم میدیدم خیلی برام لذت بخش بود روزمرگی های و لخطه تلخ شیرین و به قشنگی به تصویر کشیده بود . 0 14 ضحی مختارزاده 1401/11/3 داستان شروع نسبتاً قوی دارد و پایان خوش، اما لوس. به شخصه به شدت طرفدار این نوع پایان بندی هستم، یعنی یک سرانجام توام با سعادتمندی، اما باید هوشمندانه باشد، که در این رمان، این طور نیست. مشکل ها یکی پس از دیگری بدون هیچ خلاقیتی و خیلی سریع حل می شوند. در ابتدا خیلی امیدوار بودم که کتاب خوبی است، اما در آخر تا اندازهای ناامیدکننده بود. 0 8 کتابخونِ ساکت!🌱 1404/1/15 هر چی از شیرین بودن این کتاب بگم ، کم گفتم بسیار دوست داشتنی و زیبا.. لذت بردم🥹🎀 0 1