ریحانه تاریخ عضویت:شهریور 1402 ریحانه دنبال کردن @reyhaneh0_0 2 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(27 کتاب)0امتیاز دنبال کردن9یادداشت12امتیاز2لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 27 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 19 کتاب یادداشتها ریحانه 1402/7/3 هنر دختر بودن راضیه کیماسی 3.3 6 این کتاب یک سری افکار غلط رو در جامعه ترویج میده به خاطر همین اصلا توصیه ای برای خواندن این کتاب نمی کنم 0 2 ریحانه 1402/7/3 یک روز انتظار ارنست همینگوی 3.2 23 داستانی کوتاه و بسیار مفهومی است ، به نظر من مفهوم این داستان این گونه است: انسان تا وقتی از حوادث آینده اطلاعی ندارد مدام خیال پردازی می کند و افکار منفی انسان را احاطه می کنند در نتیجه انسان نباید امید خود را از دست بدهد و باید اطلاعاتی کسب کند که باعث امیدواری شود. 0 16 ریحانه 1402/6/24 تاوان میناتو کانائه 3.6 24 من دوست داشتم در پایان داستان حکم مجازات و هدف متجاوزگر که پدر حقیقی امیلی بود(نانجو پیروآکی) مشخص میشد ولی در کل داستانی معمایی و جذابی دارد این کتاب پیامی بسیار آموزنده دارد که به صورتی در کل داستان نهفته است: حرف های ما چه خوب و چه بد در ضمیر افراد (حتی اگر آن فرد نخواهد) تاثیر می گذارد و چه خوب است که مراقب حرف هایمان باشیم که زیرا سخنمان می تواند با قلمی در مغز افراد نوشته شود. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 ریحانه 1402/6/18 ما تمامش می کنیم کالین هوور 3.7 196 کتابی عاشقانه است که پیام های زیادی دارد و یکی از پیام های آن، این چنین است: انسان ها باید برای اینکه دیگران بتوانند اشتباهاتشان را جبران کنند فرصت بدهند ولی نباید روی اشتباهاتشان سرپوش بگذارند و آن را نادیده بگیرند زیرا بعد از مدتی آن اشتباه ها عادی می شوند و دیگر جایی برای جبران آن ها نیست. همان گونه که مادر لیلی روی اشتباهات همسرش سرپوش می گذاشت و مدام خود را به شرایط نامناسب قانع میکرد و این آسیبی بزرگ و جبران ناپذیر به کودکی و نوجوانی لیلی زد 0 1 ریحانه 1402/6/11 هر دو در نهایت میمیرند آدام سیلورا 4.1 300 این کتاب گویندهٔ این است که زندگی قابل پیش بینی نیست و هر لحظه ممکن است ما از این دنیا خداحافظی کنیم ، پس از زمان خود به خوبی استفاده کنیم. و همچنین نویسنده معروف(لورن اولیور )درباره ی این کتاب می گوید:«داستانی جسورانه ، دلپذیر و فراموش نشدنی درباره از دست دادن ، امید و قدرت دوستی.» 0 0 ریحانه 1402/6/8 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 505 این کتاب می تونه تمام( ای کاش) هایی رو که در زندگی گفته میشه از بین ببره 0 3 ریحانه 1402/6/8 آن دختر روت ویر 4.0 5 در داستان های رمز آلود همیشه آدم های مظلوم می تونن بدترین کارها رو انجام بدن 0 3 ریحانه 1402/6/8 نجواگر الکس نورث 4.1 110 به شخصه از کتاب هایی که نمیشه پایانش رو پیش بینی کرد خوشم میاد نکته منفیش این بود که با شخصیتی که در آخر مجرم شناخته میشه زیاد در داستان کار نشده 0 4 ریحانه 1402/6/8 مغازه خودکشی ژان تولی 3.4 541 به نظرم پایان کتاب با پیام کل داستان در تضاد بود 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها ریحانه 1402/6/14 رمز آلود 5 کتاب کتاب هایی که باید راز های نهفته را آشکار بسازیم. 0 12 ریحانه 1402/6/14 عاشقانه 6 کتاب کتاب هایی عاشقانه که رابطه دو فرد را نشان می دهند 0 1 بریدههای کتاب نمایش همه ریحانه 1402/6/16 ما تمامش می کنیم کالین هوور 3.7 196 صفحۀ 192 همه ی انسان ها اشتباه می کنند . چیزی که شخصیت ما را می سازد، اشتباهات ما نیست، بلکه نحوه ی برخورد ما با آن اشتباهات و درس گرفت از آن ها به جای توجیه تراشی است. 0 12 ریحانه 1402/6/15 ما تمامش می کنیم کالین هوور 3.7 196 صفحۀ 26 آدم بد وجود ندارد. همه ی ما آدمایی هستیم که گاهی اوقات، کارای بد انجام می دیم. 0 2 ریحانه 1402/6/15 ما تمامش می کنیم کالین هوور 3.7 196 صفحۀ 24 واقعیت بی پرده همیشه قشنگ نیست. 0 1 ریحانه 1402/6/14 ما تمامش می کنیم کالین هوور 3.7 196 صفحۀ 1 گاهی اوقات ، کسی که دوستت دارد ، بیش از همه آزارت می دهد.(جلد کتاب ) 0 7 ریحانه 1402/6/11 هر دو در نهایت میمیرند آدام سیلورا 4.1 300 صفحۀ 220 عشق قدرت اَبَر قهرمانی ما انسان هاست که همه هم دارند اما همیشه نمیشه این قدرت را کنترل کرد ، مخصوصا وقتی آدم بزرگ تر می شه . بعضی وقت ها دیوانگی به نظر میاد و نباید از اینکه این قدرتم خرج کسی شده که توقعش رو نداشتم ، بترسم. 0 4 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.