زندگی کوتاه است
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
وقتی ونسا پرایس شغلش را رها کرد تا رویای سفرش به دور دنیا را دنبال کند انتظار نداشت در یوتیوب میلیون ها فالوئر به دست آورد که در لذت بردن او از لحظه لحظهی زندگی شریکاند. برای او زندگی کردن به بهترین شکل ممکن فقط یک شعار نیست. مادر و خواهرش هرگز به سن سی سالگی نرسیدند و ونسا خیال ندارد زندگی طولانی را حق مسلم خود فرض کند، اما پس از اینکه خواهر ناتنی اش ناگهان سرپرستی نوزاد خود را بر عهدهی ونسا میگذارد، زندگی اش از «ماجراجویی روزانه» به« از این بدتر نمیشد»تبدیل میشود.آخرین کسی که ونسا انتظار دارد برای کمک به او ظاهر شود، آدرین کوپلند، همسایهی جذابش است، کسی که دورادور می شناسد، ولی قرار است وقت زیادی را با او و چی واوای پیرش بگذراند. ونسا اکنون در حال تجربهی احساساتی است که با خود عهد کرده بودحس نکند. چون تنها چیز بدتر از عشق آدرین شدن، یافتن اندکی امید به آیندهای است که شاید ونسا هرگز تجربه اش نکند.
بریدۀ کتابهای مرتبط به زندگی کوتاه است
نمایش همهلیستهای مرتبط به زندگی کوتاه است
نمایش همهیادداشتها
1403/1/21
من طرفدار پایان های شاد نیستم ولی پایانِ این کتاب به دلم نشست؛ از صفحه اول منتظر زمانی بودم که آدرین و ونسا احساسشون رو به هم بیان کنن؛ شاید ظالمانه به نظر برسه ولی منتظر زمانی بودم که آدرین بشکنه و ونسا منزوی شه🫠😂؛ و وقتی به اون قسمتش رسید درحالی که بابتش خوشحال بودم از غمِ شخصیت ها گریه کردم:) خلاصه که کتاب و روند داستان رو دوست داشتم و شاید اگه آخرش ونسا میمرد پنج ستاره کامل میدادم:›😂
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/7/14
1403/3/26
کتابی زیبا با داستانی شیرین و دوست داشتنی جدا از عاشقانهی دلنشینش، من همیشه از کتابهایی که در غالب داستان، یک بیماری، اختلال، دغدغه و موضوع خاصی رو به تصویر میکشن و از این طریق مردم رو از اون موضوع آگاه میکنن خوشم میاد. این کتاب هم برای من یکجور معرفی و آشنایی با بیماری ALS بود که هیچ شناخت و اطلاع قبلی ازش نداشتم و همین افزایش آگاهی یکی از دلایل امتیاز بالای من به این کتابه. زندگی خیلی کوتاهه، ممکنه بنظر نیاد اما به قدر یک چشم بهم زدن لحظهها از کنارمون میگذرن و حتی گاهی اوقات، ما بیتفاوت از کنار لحظههامون میگذریم. برای خیلی از ماها بارها پیش اومده و همیشه هم با این قضیه سر و کار داریم که چقدر از فرصتها و لحظههای ارزشمند زندگیمون رو فقط بخاطر اما و اگر و شایدهای احتمالی از دست دادیم و از دست میدیم. خیلی وقتها فقط باید رو همهی احتمالات و شک و تردیدها چشم ببندیم و بی چون و چرا بخندیم، و از ثانیه به ثانیهای که در اختیار داریم لذت ببریم♡
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1402/12/29
1402/10/10