تاریخ عضویت:

60 دنبال شده

70 دنبال کننده

Enfj

سارن .

سلام از پنجمین کتاب تابستونیِ من💞.
کتابی که این دفعه خوندم کتاب دربار درخشان (the glittering court)،از نشر باژ بود که دارای سه تا جلده،این کتاب در موردِ یه دختر نجیب،اشراف‌زاده و تقریباً فمینیسته که کنتس رادفور ها به حساب می‌آد،
مادربزرگ این دختر به دلیل اینکه در بحران مالی‌ ِسختی قرار گرفتن تصمیم می‌گیره اون رو مجبور به ازدواجی اجباری بکنه.
این دختر هم به طور کاملاً اتفاقی با "سدریك تورن" رو به رو می‌شه و  خودش رو به جای خدمتکارش "ادلاید " جا می‌زنه و با هویتی ساختگی وارد دربار درخشان می‌شه و حالا قراره آموزش‌هایی (صرفاً جهت ازدواج با مستعمره هایی ثروتمند )ببینه .
این کتاب یکی از لذت بخش‌ترین کتاب‌هاست،روایت‌های مختلفی داره و قلم نویسنده اونقدر قدرتمنده که شما از همون صفحه اول ممکنه مجبور به کتاب بشید و و پایانی که داره باعث میشه شما تصمیم بگیرید که جلو‌های بعدی کتاب را هم بخونید.
 من توی این کتاب از شخصیت میرا و ایینا خیلی خوشم اومد و و حقیقتاً تنها شخصیت‌های کتاب بودند که به نظرم تمام رفتارها و اخلاق‌هاشون لایقِ تحسین بودن😭.
نمره من به این کتاب ( بر اساس شخصیت پردازی قوی و جدید،صحنه سازی ای که کاملاً می تونستی توی ذهنت تصورش کنی.)ده از دهه،پیشنهاد می‌کنم بخونیدش✨.

1404/3/28

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.