معرفی کتاب از طرف آبری، با عشق اثر سوزان ام. لافلور مترجم مرضیه ورشوساز

از طرف آبری، با عشق

سوزان ام. لافلور و 2 نفر دیگر
4.5

1398/6/12

عکس پارسال تابستان بود که رفته بودیم گردش. ساوانا شش سالش است. من ده ساله ام و دارم با انگشتم بهش سیخونک می زنم؛ محض خنده. او هم لبخند می زند و پای بابا را گرفته. بابا دستش را انداخته دور مامان و مامان هم بهش تکیه داده. کسی نمی توانست ما را از هم جدا کند، چون اگر می خواستی عکس یک نفر را پاره کنی حتما یک نفر دیگر هم کنده می شد.

لیست‌های مرتبط به از طرف آبری، با عشق

نمایش همه

راضیه بابایی

راضیه بابایی

17 ساعت پیش

داستان از طرف آبری با عشق درامی روان است.موضوعی ساده ولی درگیر‌کننده دارد. از پیچیدگی  پیرنگ و صحنه‌هایی ماجراجویانه خبری نیست و همانطور که از اسمش پیداست پر از لطافت و عشق است.کتابی با تم اصلی  سوگ و فقدان که
شروع و پایانی استوار دارد و خواننده را با خود همراه می‌کند.

داستانی برای نوجوانان و مواجهه‌ی درونی و بیرونی آنها با غمی بزرگ و  زخم‌های روحی که ترمیم آن زمان می‌برد.
از طرف آبری با عشق یک داستان تمام قد روانشناسانه است.  نویسنده بدون گزارش دادن، توضیحات اضافی و تعریف کردن زندگی دردناک یک دختر یازده ساله را تصویر می‌کند.
جز کتاب‌هایی است که همزاد پنداری خواننده با شخصیت عمیق می‌شود و وقتی به خود می‌آید متوجه می‌شود که برای چالش آبری اشک می‌ریزد!
نمی‌شود مختصری از داستان را بیان کرد. باید با ذهنی خالی کتاب را شروع کنید و خود را در موقعیت آن دختر قرار دهید. درست و دقیق جای آبری بودن ،همان کاری است که نویسنده از پس آن به خوبی برآمده است.
پشت کتاب عنوان شده مخاطب بالای ده سال. ولی به دلیل چند نکته کوچک بهتر دیدم مخاطب کتاب را ۱۲ سال به بالا تعریف کنم.
یکی دیگر از نکات مثبت اثر  نداشتن ناهنجاری ‌های رفتاری و کلامی در داستان است. سوژه به گونه‌ای انتخاب شده است که برای جذابیت نیاز ندارد به خشونت یا فحاشی و دعوا بین بچه ها  چنگ بیاندازد و از این نظر مناسب معرفی و ترویج است.
ترجمه کتاب به عهده مرضیه ورشوساز بوده است  که مترجم کاربلدی در حوزه نوجوان است. پاورقی‌های به جا و مناسب او نشان می‌دهد  گروه سنی مخاطبش را خوب می‌شناسد .
تنها ایرادی که به نظرم می‌رسد ریتم  داستان است که جا داشت تندتر شود  و داستان کمی کوتاه‌تر گردد.

کتاب قشنگی بود واقعا
یکم غمگین بود ولی قشنگ
نمیتونم زندگی آبری رو تصور کنم چون خیلی ترسناکه
* این پرانتز توش اسپویله( فرض کنید مامانتون ولتون کرده و خواهر و پدرتون توی تصادف مردن و هیچکس نمیدونه تو تنهایی چون جواب تلفن هیچکسو نمیدی.....
بعد از اینکه مامان بزرگش اومد پیشش اینجوری بودم که اخییییش بالاخره یکی اومد پیشش)
اونجوری که جاهاش مختلف خاطرات براش زنده میشد رو دوست داشتم
بیشتر کتابا بخاطر معروف بودن کتاب بابا لنگ دراز هی توی کتاباشون بخش های نامه نگاری میزارن. بنظرم این اصلا به کپی نمیخورد چون موضوع نامه ها اصلا ربطی به بابا لنگ دراز نداشت ولی کلا خیلی از کتابا دارن از همین نامه نگاری سعی میکنن کتابشون معروف شه. گفتم بگم.
یجوری هم ناراحتم کرد و هم به دلم نشست
یجور خاصی بود اصن.....
حتی اگر خونه بودم اخر کتاب گریه م میگرفت قطعا ولی خب مدرسه بودم😂😅
دوست دارم اینو همه بخونن حتی با اینکه ناراحت کننده ست چون خیلی به دلم نشست یه کتاب خاصی بود بنظرم
با اینکه کتاب رو خیلیی دوست داشتم ولی بازم 4.5 دادم نمیدونم چرا
شاید چون یکم ناراحت کننده بود