معرفی کتاب جهاد تبیین: در اندیشه ی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) اثر سیدعلی خامنه ای

جهاد تبیین: در اندیشه ی حضرت آیت الله  العظمی خامنه ای (مدظله العالی)

جهاد تبیین: در اندیشه ی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی)

سیدعلی خامنه ای و 1 نفر دیگر
4.5

1400/1/2

کتاب جهاد تبیین: در اندیشه ی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی)، گردآورنده سعید صلح میرزایی.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به جهاد تبیین: در اندیشه ی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی)

نمایش همه
بریدۀ کتاب

.اعتقاد به امتداد نتایج عمل ایثار و جهاد را معنا میبخشد و منطقی میکند. یکی از ابزارهای مهم ادیان که در اسلام به طور واضحی وجود دارد. مسئله‌ی جهاد است. جهاد باید همراه با ایثار باشد؛ والا جهاد نخواهد شد. ایثار یعنی از خود گذشتگی در منطق عقل ابزاری، از خودگذشتگی یک امر بی منطقی است. خب چرا من از خودم بگذرم؟ این اعتقاد به معاد است که این را منطقی میکند عقلانی میکند. وقتی ما معتقدیم که هیچ عملی از بین نخواهد رفت و همه ی اعمال محفوظ است و ما در آن زندگی واقعی که حیوان واقعی و زندگی واقعی است؛ «اِنَّ الدّارَ الآخِرَةُ هي الحيوان» - اين اعمال را در مقابل چشممان خواهیم دید آن وقت اینجا اگر برای تکلیف برای وظیفه یک چیزی را از دست دادیم احساس خسارت نمیکنیم؛ ولو آن چیز جانمان باشد، ولو آن چیز عزیزان و فرزندانمان باشد. باید اینها جزو الگوی پیشرفت بیاید و در پیشرفت یک جامعه معنا پیدا کند. بنابراین مسئله ی اصلی مسئله ی توحید و مسئله ی معاد است.

لیست‌های مرتبط به جهاد تبیین: در اندیشه ی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی)

پست‌های مرتبط به جهاد تبیین: در اندیشه ی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی)