موبی دیک نوجوانداستانیکلاسیک موبی دیک هرمن ملویل 4.1 31 نفر | 11 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 6 خواندهام 92 خواهم خواند 21 خرید از کتابفروشیها ناشر افق شابک 5468369964978 تعداد صفحات 160 تاریخ انتشار _ نسخههای دیگر نمایش همه نشر دادجو نشر آفرینگان نشر افق نشر افق نشر بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه نشر عصر اندیشه نشر آد نشر دادجو نشر سپیده نشر قدیانی توضیحات اسماعیل با استخدام در کشتی صید نهنگ به آرزویش- سفر دریایی- میرسد. اما اهب، ناخدای کشتی، خیلی زود ماموریت واقعیاش را برملا میکند. او میخواهد از موبیدیک، نهنگی که پایش را قطع کرده است، انتقام بگیرد بریدۀ کتابهای مرتبط به موبی دیک مانلی عیسوند 1403/3/11 موبی دیک هرمن ملویل 4.1 11 صفحۀ 228 زیباترین چیز ها می توانند مرگبارترین هم باشند 0 22 پرتقال 1403/6/20 موبی دیک هرمن ملویل 4.1 11 صفحۀ 76 هرگز ناامید نشو، حتی اگر اوضاع مایوس کننده باشد. 0 3 پرتقال 1403/6/20 موبی دیک هرمن ملویل 4.1 11 صفحۀ 78 زندگی روی کشتی صید نهنگ کشنده و وحشتناک است، درست مثل خود زندگی 0 1 پرتقال 1403/6/20 موبی دیک هرمن ملویل 4.1 11 صفحۀ 16 اقیانوس برای من مظهر تمام اسرار جهان مشترک ماست 0 1 یادداشتها محبوبترین جدید ترین orca 1403/3/16 کرکتر ها خیلی قوی نبودن ولی واقعا تصویر سازی و بیس داستان خوبی داشت 0 2 محمدجواد اصغریان 1403/3/3 بسیار زیبا و خواندنی. یعنی انگار داخل داستان هستی و با شخصیت ها ارتباط میگیری. من در سه روز تونستم کتاب رو بخونم و لذت بردم. قدرت تصویر پردازی کتاب هم عالیه 0 2 پرتقال 1403/6/15 این کتاب رو اولین بار ده سالگی خوندم، موبی دیک کتابی بود که منو به کتاب خوندن علاقه مند کرد نه اینکه قبلش کتاب نمی خوندم، کم تر می خوندم حتی کتاب هارو چیز های مسخره ای میدونستم دلیلم هم این بود که: تا وقتی فیلم هست چرا کتاب بخونم؟ کتاب برای برادرم بود یک دفعه کنجکاو شدم بخونمش. چند روز پیش یکی از فیلم هاش رو اتفاقی توی تلوزیون دیدم،(که البته اصلاااا شبیه کتابش نبود) دلم خواست دوباره بخونمش، و الان خیلی خوشحالم که خوندمش بار اول اصلا کتاب رو درک نکردم، خلاصه که جزو بهترین کتابایی که خوندم حساب میشه. و اینکه آخر کتاب رو دونستن مخصوصا اگه اخرش بد باشه یکی از بدترین حس های دنیاست. 0 1 محمدحسین بنـکدارتهرانی 1403/1/18 ۱- ترجمه کار بسیار جانفرسا بوده و آقای صالح حسینی در اغلب نقاط کتاب بسیار موفق بودند ۲- کتابی اینهمه متوجه به آیات و احادیث و استعاره نسبت به عهدین می بایست سرمشقی برای روحانیان باشد تا درس بگیرند؛ قوت قلب بگیرند و قلم به دست بگیرند و به دور از گلدرشتبازیهای معمول شاهکارهایی خلق کنند ۳- ناخدا آخاب سرنوشت تراژیک همه ابنا بشر است که به سوی خواسته خود میروند … بیشترش بماند ۴- خواندن کتاب سخت و دشوار است به کسانی که حوصله نمی کنند توصیه میکنم از مجموع صدوسیوپنج فصل کتاب، سیویک فصل اول و بیست و نه فصل آخر را بخوانند. ۵- باریکبینیهای نویسنده نسبت به عهدین و روایات نصارا، توصیفات و تلمیحات در کتاب، شوقم را به قرائت قرآن صدچندان کرد. 0 0 نعیمک 1403/9/24 نمیدانم چقدر این حس را بعد از خواندن یک کتاب تجربه کردید؟ حس از سر گذراندن یک تجربه عظیم. حسی شبیه شکوه بعد از فتح. موبیدیک برای من چنین حسی دارد. بعد از خواندن کتاب به خودم بالیدم که خواندمش. موبیدیک هم مثل آثار بزرگ دیگری که به سینما راه یافتند یا خیلی شینده شدند از کتبی است که کمتر میخوانیم. مثل «آنی شرلی»، «بینوایان» و «غرور و تعصب». کتابهایی که خلاصه داستان آنها را میدانیم و زحمت خواندنشان را به خود نمیدهیم. اما موبیدیک هم مثل آثاری که نام بردم در ادبیات وزنه دیگری است. اول از ترجمه پرویز داریوش بگویم. ترجمه داریوش به قبل از انقلاب برمیگردد و کتاب برایم پر از کلمات و جملات ثقیلی بود که در مواجه اول درکشان نمیکردم اما همین گنگ بودن و نامانوس بودن (در نگاه اول) برای من کم کم جذاب شد. کتاب به زبان ساده داستان شکار موبیدیک، نهگی افسانهای به دست ناخدا اهب از زبان ملوانی به اسم اسماعیل است. همین. اما ملویل معجزه میکند! تو همراه خدمه وارد یک سفر دریایی میشوی. جزییاتی از نهنگهای مختلف میشنوی، از داستان خدمه و اهب و آنچه که بر روی دریا میگذرد. حس واقعی بودن و همراه شدن با این خدمه بر روی آب لذتی دو چندان برای من داشت. لحظاتی که از شکار نهنگ توصیف میشود زبان را بند میآورد. جزییات امر. موبیدیک البته کتاب سادهای نیست و ترجمه دیگر آن به قلم صالح حسینی هم فکر نمیکنم خوشخوانتر از این نسخه باشد. اما اگر همراه کتاب شوید فکر میکنم تجربه مهیب و شگرفی از معجزه ادبیات تجربه کنید. موبیدیک از مثالهایی است برای من که چرا کتب کلاسیک باید خواند و چرا یک کتاب در تاریخ ادبیات میماند. 0 0 LUNA MOONY 1403/6/10 نتیجه طمعکاری و انتقامجویی خیلی قشنگ به تصویر کشیده شده بود شاید درنگاه اول اینطور به نظر نرسه اما مفاهیم زیادی در جملات این کتاب تنیده شده قلم نویسنده ساده و خیلی دلنشین بود و توصیف دریا و فضا سازی داستان هم عالی بود 0 0 اف.میم 1403/6/25 گویا این نسخهی کوتاه شده اصل داستان موبیدیک هست، اما بهرحال نسخهی خوب با یک ترجمه مناسب بود که وادارم کرد یک ساعت تموم میخکوبش بشم و در کل در دو روز کتاب رو تموم کنم. داستان روایت یک سفردریایی چندساله برای شکار نهنگه که به شکل متفاوتی به پایان میرسه و واقعا شما رو مبهوت توصیفات زیبا و دقیقش میکنه. اسماعیل، راوی کتاب، برای دیدن دنیا و تجربه کردن شکار نهنگ و جهانگردی با کشتی پئوکود همراه میشه و خب.. خیلی درخشان بود. واقعا دوستش داشتم.. چندساعتی روی اقیانوسهای دور و عمیق و طوفانی کتاب خوندم و بیشتر از پیش عاشق سفر شدم :) 0 14 نرجس خاتون 1402/5/30 این کتاب تازه امروز تموم کردم حس عجیبی داشتم حس کینه حس انتقام حس های خوبی نداشت رد شدن گذاشتن همیشه بهتره از انتقامه 0 0 مصطفی کارگر 1403/2/5 در نوجوانی خواندم. چقدر هیجان خوب داشت. 0 0 رویا 1402/7/22 اگر عاشق دریا هستید این کتاب واقعا عالیه . هر لحظه اش در دریا میگذره .و البته بهترین قسمت کتاب پایانش بود (به نظرم) 0 2 S.HOPE 1402/11/23 از انتشارات افق بعد مدتها دوباره خوندن این کتاب باعث میشه همون احساس غم و شگفت انگیز رو تجربه بکنم کشتی پکئود کشتی ناخدا اهب بوده که نه از برای شکار که برای انتقام گرفتن به سفری سه ساله برای روی آب ها میره این کشتی نماد یک ملت است و دیکتاتوری دیوانه که ملتش را به کام مرگ میکشد همه ما نمیتوانیم برای یک هدف بجنگیم هدفی که برای آدم دیگری ارزشمند است ملوان استارباک همون مردیه که داره در طول کتاب هشدار میده اما ما خیلی از اوقات هشدار های مهم رو جدی نمیگیریم ، هشدار هایی که میدونیم واقعی هستن اما ازشون میگذریم اسماعیل شخصیت متفکر کتاب ما رو از جریانش آگاه می کنه و بهمون بگه عاقب انتقام ناخدا اهب چه طور میشه کتاب پر از جملات تفکر برانگیزه فارغ از داستان ما باید به معنای عمیقش نگاه کنیم فلسفه ای که پشت موبی دیک ، ناخدا اهب ، ملوان استارباک و اسماعیل پنهان شده نهایت شگفتیه این کتاب 0 2