معرفی کتاب به توان هایتک اثر شبنم غفاری حسینی

به توان هایتک

به توان هایتک

4.5

_

کتاب به توان هایتک، روایت یک اتفاق بزرگ در خودکفایی صنعت برق کشور است. کتاب به توان هایتک توسط بهزاد دانشگر تحقیق و مصاحبه شده با آقایان رضا جهانی و محمدرضا هاتف موسسین شرکت آهار و... و به قلم شبنم غفاری حسینی نوشته شده است و در انتشارات راه یار به چاپ رسیده است.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به به توان هایتک

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به به توان هایتک

نمایش همه
جذبه عشق: تفسیر آیه والذین ء امنوا اشد حبا للهالله شناسیباده توحید: در کربلای عشق

اگه مشهد هستید و خانم این کتاب ها و امانت میدم🌱

51 کتاب

نویسنده: محمدحسن وکیلی و کتابای موسسه جوانان ۳ جلدی بینهایت جلد یک اش🌿 تجلی توحید زن از سلوک توحیدی تا تمدن اسلامی او اکسیر محبت حسینی عاشقانه های درگوشی دریای بیکران جهاد تبیین از انقلاب اسلامی تا تمدن اسلامی سلوک توحیدی🌿 عشق خدا🌿 حکایت حجاب نور خدا🪴 مکتب سلیمانی نویسنده: محسن عباسی ولدی کتابهای دوره چله مادری شون: دختران و همسری و شغل ناب مادری🌿 اسمانی نشان! اسمانی بمان!🌿 دختران اسمانی و سفیران مهربانی🌿 بانو! اجازه🌿 ۱۰ جلدی طعم شیرین خدا🌿 نویسنده: علامه طهرانی و پسرشون(محمدصادق حسینی طهرانی) و کلا از مطالعات راهبردی باده توحید در کربلای عشق🌿 جلد یک الله شناسی جذبه عشق جلد یک گلشن احباب نور ملکوت روزه لیالی نور یادنگار(واقعه غدیر) رساله لقاءالله(نویسنده:میرزا جواد اقا ملکی تبریزی) لمعات الحسین کتابای بدون محوریت نویسنده: دختران ایران وصیت نامه سیاسی-الهی امام خمینی راه سوم(الگوی مترقی زن در منظومه فکری ایت الله خامنه ای) چگونه با فرزند خود گفتگو کنیم؟ کهکشان نیستی🌿 کتابهای طرح ولایت(معرفت شناسی و خداشناسی و انسان شناسی و فلسفه اخلاق و فلسفه حقوق و فلسفه سیاست🌿) تاکید ۱۰۰ باره گام تمدن ساز زن و چالش های جامعه(امام موسی صدر)🌿 خاتون و قوماندان انسان ۲۵۰ ساله🪴 انگاه که فعالیتهای فرهنگی پوچ میشود🪴 طرح کلی اندیشه اسلامی به توان هایتک🌿 اداب المریدین امین زبان و ادب پارسی انتظار (علیرضا پناهیان) مطالعه موفق با تمرکز ازادی انسان(شهید مطهری) خلاصه کتاب چهل حدیث امام خمینی مطالبات رهبری از بانوان🌿 به بچه ها گفتن، از بچه ها شنیدن زنان کوچک مرثیه ابوعتا ¹ اونایی که جلوشون🪴 هست و خودم اول باید بخونم بعد امانت میدم ² لیست بروز میشود✅️ ³ هر کتابی که امانت باشه جلوش🌿 قرار میگیره

پست‌های مرتبط به به توان هایتک

"به‌توان هایتک" را برای همسرم از نمایشگاه کتاب خریدم. تا آخر نخوانده رهایش کرد، گفت شبیه همان عملیات احیاست دیگر‌.
گفتم خودم بخوانم خریدش اسراف نشود. کتاب از دو فصل تشکیل شده که هر فصل سه قسمت دارد. من منطق این تقسیم‌بندی را نفهمیدم. کتاب را دوست داشتم مخصوصا یک سوم پایانی‌اش را. اینکه از بعضی کارشکنی‌ها، فساد و قوانین مزخرف دم زده بود خوشم آمد و به نظرم اگر چند نمونه از این سنگ‌اندازی‌ها و دست‌اندازها توی یک کتاب جدا با چند راوی از چند شرکت موفق جمع شوند، تاثیر بیشتری در هموار کردن جاده‌ی پیشرفت بگذارد.
دوست داشتم به جز از زبان رضا و محمد رضا از زبان آدم‌های دیگر شرکت هم بخوانم. عکس‌های آخر کتاب زیرنویس‌های بدی داشت و اصلا مشخص نبود کی به کیست.
دوست داشتم از نحوه ارتباط‌گیری با کشورهای دیگر بیشتر بدانم، از بازاریابی و فوت‌های کوزه‌گیری جوش خوردن یا نخوردن قراردادها هم. شروع کتاب باید قوی‌تر می‌بود تا خواننده را میخکوب کند و این کشش تازه در یک‌سوم انتهایی خودش را نشان داد.
کتاب قلم روانی داشت و حتی مباحث سنگین فنی را خیلی روان توضیح داده بود طوری که نه خواننده فنی احساس بدی پیدا کند و نه خواننده غیرفنی نتواند بفهمد.
من "ما" های آخر هر قسمت را خیلی دوست داشتم و به نظرم ابتکار جدیدی بود. ما راوی کلا برایم جالب است. دلم می‌خواست مقدمه‌ای از زبان نویسنده یا محقق هم بخوانم، بفهمم چند ساعت مصاحبه بوده، چه پشت‌صحنه‌ای داشته جمع شدن کتاب ولی فقط مجموعه ادبی روایت‌خانه اصفهان مقدمه‌ای کلی ارائه کرده بود.
در کل کتاب را دوست داشتم و به نظرم هر کسی که نسبت به جنس ایرانی اکراه دارد باید آن‌را بخواند تا ایران و ایرانی را بشناسد.
#مرور_نویسی

مانی

مانی

1403/9/10

یکی از کتاب‌های تاریخ شفاهی پیشرفت هست و بنده یکی از توصیه‌هایم به انتشارات‌ها  نوشتن کتاب در حوزه تاریخ شفاهی پیشرفت می‌باشد خصوصا شرکت‌های دانش بنیان  تا جایی که اجازه داده می‌شود. چون جوانان خیلی به این کتاب‌ها نیاز دارند بنا به چند دلیلی یک فهمیدن اطلاعات پیشرفت کشور که یک کشور عقب افتاده نمی‌باشد، دوم دیگر نیاز مبرم به خرید کتاب‌های چگونه پولدار شویم و... نیست. نمی‌گم کتاب‌های بدی هستند اما مشکل اینجاست شرایط اقتصادی کشور ما، فرهنگ ما، موقعیت جغرافیای ما خیلی متفاوت است و خوب تاثیر چندانی برای کسب و کارهای ما ندارند. اما این گونه کتاب‌ها مشکلات داخل و خارج کشور، چگونگی روبه‌رو شدن با ادم‌های مختلف و .... خیلی چیزهای دیگر را بیان می‌کنند و چون ما تو این کشور هستیم هم به انگیزه می‌رسیم، هم برایمان قابل درک‌تر است و دور از واقعیت نمی‌بینیم.
این کتاب در مورد یک شرکت هست که دو جوان بزرگ شده شهر مشهد که فعالیت‌هایشان شروع کارهایشان و خیلی چیزهای دیگر، برمی‌گردد به مسجد یعنی یکی از مکان‌های محور اصلی داستان مسجد است و ادم‌های مسجد‌.
نکته‌ای که من خیلی برام جالب بود از کتاب این بود که مکان‌ها و ادم‌ها چقدر در زندگانی شما اثر گذر هستند، برخلاف آنچه که می‌گویند من کسی نیستم که تاریخ از من یادی کند. حرف‌های شما و کار دیگران را راه انداختن مسیر زندگی آدم‌های اطرافتان را تغییر می‌دهد. شاید باعث شوید فرد به آدم موفق تبدیل شود یا یک آدمی که فقط در زمین زندگی نکرد فقط زیست.

رجا

رجا

1404/3/29

◾آهار را مجموعه جوانان پر شور مشهدی، راه انداخته‌اند، آن هم جوری که اصلا فکرش را نمی‌کنی! آهار قرار بوده، گره‌ای از کار مردم باز کند، اتفاقا نیروگاه مشهد هم نزدیک بوده و دوستان دورتر نرفته بودند و کارشان را همان‌جا بنا کرده بودند...!

◾ سیستم‌های کنترل و مدیریت نیروگاهی در ایران، عمدتا مبتنی بر تجهیزات شرکت آلمانی زیمنس است و نیروگاه‌های ساخته شده پیش از انقلاب، بیشتر آمریکایی و ساخت شرکت GE. البته شرکت سوئدی آلستوم هم تلاش‌هایی برای ورود به بازار انرژی ایران، پیش از انقلاب داشته که چندان موفقیت آمیز نبوده اما آنقدر موفق بوده که نیروگاه بخاری در محله طرشت تهران بسازد و مردم فهیم تهران هم کل آن محله را به افتخار این شرکت، محله آلستوم نامگذاری کنند!😅😉

◾نیروگاه‌های برق، بخشی از تاسیسات کلیدی و زیر ساخت‌های اساسی هر مملکتی‌اند که خاموشی و استراحت برایشان تعریفی ندارد. چنین مجموعه‌ای باید به گونه‌ای طراحی بشود که پایداری و دوام بالایی در شرایط مختلف را داشته باشد و البته ملاحضات دیگر. همین مسائل اهمیت و ارزش تجهیزاتی که شرکت آهار تولید می‌کند را دو چندان می‌کند.

◾در کتاب جایی حرف از سیستم‌های DCS یا Distributed Control System به میان می‌آید. باید توجه داشت که برای مدیریت فرآیند  یک پلنت یا مجموعه صنعتی بزرگ و غول‌پیکری مثل یک نیروگاه برق یا شرکت پتروشیمی یا پالایشگاه، سیستم‌های مدیریت توزیع‌شده یا نامتمرکز (Decentralized) قلب و اساس سیستم کنترلی هستند. فرآیند همواره در جریان است و مقطعی نیست که بتوان پارامترها را بعد از اتمام کار بازبینی و بهینه کرد. دقت و کیفیت انجام کار در کنار سرعت، اساس این سیستم‌های مدیریتی است.

◾در کشور ما، عموما از DCSهای شرکت‌های غربی استفاده می‌شده است. و البته بعدتر به علت‌ تحریم‌ها، مدتی پای یوکوگاوا ژاپنی به تاسیسات ایرانی باز شد که آن هم دیری نپایید و تحریم را سر نیزه کرد و دست شرکت‌های ایرانی را تا آرنج توی پوست گردو گذاشت! که آهار، با زحمات فراوان کارت‌های این سیستم پیچیده را با موفقیت تولید می‌کند و برای اولین بار در نیروگاه گازی جم (که از آن به اشتباه نیروگاه کنگان  اسم به میان آورده) نصب می‌کنند.

◾جایی در کتاب اشاره می‌شود که در گذشته شرکت‌هایی در ایران سیستم DCS ساخته‌اند که بعدها، پیگیری نشده و دیگر خبری از تداوم کار آن‌ها نیست. بد نیست بدانید، شرکت کرمان تابلو (Kerman Tablo Co) در گذشته با موفقیت سیستم DCS تماما ایرانی Persia-A را با موفقیت طراحی و پیاده‌سازی کرده است و بخشی از زیرساخت‌های اساسی کشور از آن بهره می‌برد. ضمن آن‌که این سیستم بسیار با کیفیت و حرفه‌ای طراحی و مهندسی شده بود و یک سر و گردن از نمونه‌های غربی و شرقی، به واسطه پشتیبانی در دسترس و همچنین شناخت عالی و دقیق از صنایع ایرانی بالاتر بود. که متاسفانه با فوت آقای ناصر حیدری‌نسب، موسس شرکت،  این شرکت نتوانست مثل گذشته کار کند و رفته رفته مهندسین و کارکنان زبردست و برجسته آن به کشورهای خارجی مهاجرت کردند یا این شرکت را ترک کردند. حیف شد...

فوق العاده روان و خوب بود. خواندنش را پیشنهاد می‌کنم.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.