معرفی کتاب به توان هایتک اثر شبنم غفاری حسینی

به توان هایتک

به توان هایتک

4.4
20 نفر |
8 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

7

خوانده‌ام

29

خواهم خواند

35

شابک
9786225458406
تعداد صفحات
176
تاریخ انتشار
_

توضیحات

        کتاب به توان هایتک، روایت یک اتفاق بزرگ در خودکفایی صنعت برق کشور است. کتاب به توان هایتک توسط بهزاد دانشگر تحقیق و مصاحبه شده با آقایان رضا جهانی و محمدرضا هاتف موسسین شرکت آهار و... و به قلم شبنم غفاری حسینی نوشته شده است و در انتشارات راه یار به چاپ رسیده است. 
      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به به توان هایتک

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به به توان هایتک

نمایش همه

پست‌های مرتبط به به توان هایتک

یادداشت‌ها

          "به‌توان هایتک" را برای همسرم از نمایشگاه کتاب خریدم. تا آخر نخوانده رهایش کرد، گفت شبیه همان عملیات احیاست دیگر‌. 
گفتم خودم بخوانم خریدش اسراف نشود. کتاب از دو فصل تشکیل شده که هر فصل سه قسمت دارد. من منطق این تقسیم‌بندی را نفهمیدم. کتاب را دوست داشتم مخصوصا یک سوم پایانی‌اش را. اینکه از بعضی کارشکنی‌ها، فساد و قوانین مزخرف دم زده بود خوشم آمد و به نظرم اگر چند نمونه از این سنگ‌اندازی‌ها و دست‌اندازها توی یک کتاب جدا با چند راوی از چند شرکت موفق جمع شوند، تاثیر بیشتری در هموار کردن جاده‌ی پیشرفت بگذارد.
دوست داشتم به جز از زبان رضا و محمد رضا از زبان آدم‌های دیگر شرکت هم بخوانم. عکس‌های آخر کتاب زیرنویس‌های بدی داشت و اصلا مشخص نبود کی به کیست.
دوست داشتم از نحوه ارتباط‌گیری با کشورهای دیگر بیشتر بدانم، از بازاریابی و فوت‌های کوزه‌گیری جوش خوردن یا نخوردن قراردادها هم. شروع کتاب باید قوی‌تر می‌بود تا خواننده را میخکوب کند و این کشش تازه در یک‌سوم انتهایی خودش را نشان داد.
کتاب قلم روانی داشت و حتی مباحث سنگین فنی را خیلی روان توضیح داده بود طوری که نه خواننده فنی احساس بدی پیدا کند و نه خواننده غیرفنی نتواند بفهمد. 
من "ما" های آخر هر قسمت را خیلی دوست داشتم و به نظرم ابتکار جدیدی بود. ما راوی کلا برایم جالب است. دلم می‌خواست مقدمه‌ای از زبان نویسنده یا محقق هم بخوانم، بفهمم چند ساعت مصاحبه بوده، چه پشت‌صحنه‌ای داشته جمع شدن کتاب ولی فقط مجموعه ادبی روایت‌خانه اصفهان مقدمه‌ای کلی ارائه کرده بود.
در کل کتاب را دوست داشتم و به نظرم هر کسی که نسبت به جنس ایرانی اکراه دارد باید آن‌را بخواند تا ایران و ایرانی را بشناسد.
#مرور_نویسی

        

4

مانی

مانی

1403/9/10

          یکی از کتاب‌های تاریخ شفاهی پیشرفت هست و بنده یکی از توصیه‌هایم به انتشارات‌ها  نوشتن کتاب در حوزه تاریخ شفاهی پیشرفت می‌باشد خصوصا شرکت‌های دانش بنیان  تا جایی که اجازه داده می‌شود. چون جوانان خیلی به این کتاب‌ها نیاز دارند بنا به چند دلیلی یک فهمیدن اطلاعات پیشرفت کشور که یک کشور عقب افتاده نمی‌باشد، دوم دیگر نیاز مبرم به خرید کتاب‌های چگونه پولدار شویم و... نیست. نمی‌گم کتاب‌های بدی هستند اما مشکل اینجاست شرایط اقتصادی کشور ما، فرهنگ ما، موقعیت جغرافیای ما خیلی متفاوت است و خوب تاثیر چندانی برای کسب و کارهای ما ندارند. اما این گونه کتاب‌ها مشکلات داخل و خارج کشور، چگونگی روبه‌رو شدن با ادم‌های مختلف و .... خیلی چیزهای دیگر را بیان می‌کنند و چون ما تو این کشور هستیم هم به انگیزه می‌رسیم، هم برایمان قابل درک‌تر است و دور از واقعیت نمی‌بینیم. 
این کتاب در مورد یک شرکت هست که دو جوان بزرگ شده شهر مشهد که فعالیت‌هایشان شروع کارهایشان و خیلی چیزهای دیگر، برمی‌گردد به مسجد یعنی یکی از مکان‌های محور اصلی داستان مسجد است و ادم‌های مسجد‌.
نکته‌ای که من خیلی برام جالب بود از کتاب این بود که مکان‌ها و ادم‌ها چقدر در زندگانی شما اثر گذر هستند، برخلاف آنچه که می‌گویند من کسی نیستم که تاریخ از من یادی کند. حرف‌های شما و کار دیگران را راه انداختن مسیر زندگی آدم‌های اطرافتان را تغییر می‌دهد. شاید باعث شوید فرد به آدم موفق تبدیل شود یا یک آدمی که فقط در زمین زندگی نکرد فقط زیست.
        

23

        فوق العاده روان و خوب بود. خواندنش را پیشنهاد می‌کنم.
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

0