کتاب های روایت پیشرفت برا نوجوانان منتخب سعید فیروزی سعید فیروزی 6 روز پیش کتاب های روایت پیشرفت برا نوجوانان یادمه همیشه از بچگی با خودم میگفتیم ما واقعا میتونیم یا فقط شعار میدیم... خوندن این کتاب ها باعث میشه آدم بفهمه که واقعا اگه بخوایم و به جوون ها اعتماد کنیم، واقعا میتونیم... 47 0 1 1 تندتر از عقربه ها حرکت کن بهزاد دانشگر 4.6 68 2 امواج اراده ها راضیه عزیزی 4.2 7 3 عملیات احیا محمد حکم آبادی 4.6 47 4 داستان رویان: تاریخ شفاهی دکتر سعید کاظمی آشتیانی در پژوهشگاه رویان محمدعلی زمانیان 4.2 41 5 آرزوهای دست ساز: روایت داستانی از شکل گیری یک شرکت دانش بنیان در حوزه فناوری های الکترونیکی و کامپیوتری میلاد حبیبی هوجقان 4.1 28 6 سلول های بهاری: تاریخ شفاهی سلول های بنیادی به روایت: پدر علم سلول های بنیادی ایران؛ دکتر حسین بهاروند بهنام باقری 4.5 38 7 به توان هایتک شبنم غفاری حسینی 4.5 9