لیستهای کتاب سارینا لیست منتشر کرد. 1402/12/6 کتاب های موردعلاقه من 19 کتاب لیستی از موردعلاقه هام 0 8 °ستایش° لیست منتشر کرد. 1404/1/4 آغاز ماجراجویی 1404 42 کتاب اینجا کتاب هایی که از شروع امسال خوندم تا پایان سال رو قرار میدم🤍✨ 0 2 نازنین لیست منتشر کرد. 1404/1/6 1403📚🌿 39 کتاب کتاب هایی که در سال ۱۴۰۳ مطالعه شد به ترتیب : 2 8 نازنین لیست منتشر کرد. 1403/9/9 رمان های غیر ایرانی ☕️ 28 کتاب ✨️📚 0 8 نازنین لیست منتشر کرد. 1403/10/21 پیشنهاد من 🌱📚 33 کتاب بهترین کتاب هایی که تابهحال خوندم و همیشه به بقیه پیشنهادشون میکنم ✨️ سعی کردم از هر حوزه چند تا رو که بیشتر دوست داشتم انتخاب کنم 0 11 Sara لیست منتشر کرد. 1403/12/30 کتاب هایی که ارزش یک بار خوندن رو دارن 30 کتاب واقعا حیفه که تو کتابفروشی ها خاک بخورن. 0 4 نوید نظری لیست منتشر کرد. 1403/8/29 از پدر رسیدهها 56 کتاب همه ما میراثی، یادگاری از پدرمان یا پدرانمان داریم. پندی، لباسی، ساعتی شاید! من اما تصویر کودکیام از پدر کسی بود که بعد از ۱۴ ساعت کار سنگین وقتی به خانه میرسید، بعد از خوش و بش با مادر و سری به گلهای خانه زدن! دستش میرفت در جیب اورکتش و بسته سیگار وینستون را برمیکشید بعد از آن خسته میلمید روی بالش بزرگ و گردی که مخصوص او بود و تخت پادشاهی اش در ممکلت خانه مان! هم زمان که کبریت خاموش شده را در جعبه آن میگذاشت تا شاید روزی به کار بیاید! کتاب نیمه کردهاش را از کنار دیوار برمیداشت و تا وقت خواب میخواندش! در زندگی بیش از هرچیزی کتاب خوان شدنم را مدیون اویم. این کتابها را یا از کتابخانه پدر قبل غارت خویشان هنردوست خواندهام یا بعدا به توصیه او... شما هم پدرانههاتان را فهرست کنید! 0 30 ʚ𝓝𝓸𝓻𝓪ɞ لیست منتشر کرد. 1403/12/3 کتابهایی را که خواهم خواند نه فورا اما حتما. 28 کتاب 0 3 Mahyar_brp لیست منتشر کرد. 1403/10/9 کتاب هایی با قابلیت چند بار خواندن 4 کتاب این لیستی از کتاباییه که حجم کمی دارن و هر دفعه تو یکسال متفاوت از زندگیمون میتونیم بخونیم و حتی برداشت کاملا متفاوتی نسبت به دفعه قبل داشته باشیم. 0 0 Mahla لیست منتشر کرد. 1403/11/16 کتابهایی که گوشه کتابخانه خاک میخوردند 12 کتاب . 6 11 مهدیس لیست منتشر کرد. 1403/10/5 کتاب هایی برای تفکر 9 کتاب کتابایی که همراه با این که تو رو همراه خودشون میکنن تو رو وادار به تفکر هم می کنند 0 3 الٰهِه🌻 لیست منتشر کرد. 1403/7/1 خوانده های ۱۴۰۳ 8 کتاب کتاب هایی که امسال به پیشنهاد بقیه خوندم 0 4 ماه کوچک لیست منتشر کرد. 1402/12/21 کتاب های ۱۴۰۲ 31 کتاب چون بعضی از کتاب ها رو در سال پیش خوندم، کتاب های امسال رو جدا کردم.🌱🍓 0 32 Sara لیست منتشر کرد. 1403/4/22 کتاب های تابستونِ ۱۴۰۳🎀 12 کتاب تمام کتاب هایی که توی تابستون امسال میخونم رو توی این لیست میذارم..💗 ✨ 0 8 غزل، دختر خوانده حافظ✨:) لیست منتشر کرد. 1403/7/21 ادبیات کلاسیک 19 کتاب برترین کتاب های ادبیات کلاسیک جهان :) 0 16 لیلا مداحی لیست منتشر کرد. 1403/5/29 کتابهایی که در عمر کوتاهم خوانده ام 39 کتاب کتاب،ای دوست مهربون من❤، از تو ممنونم که با خود مرا به به همه ی کشورها وبه همه ی زمان ها می بری. از تو ممنونم که کمکم میکنی تا با مردمان بسیاری همزاد پنداری کنم و احساساتشان را درک کنم و احساسات خودم را نیز به آنها بگویمـ. از تو ممنونم که مرا به دنیای جادو، به دنیای زیر دریا، به دنیای آسمان ها و به دنیای فکر ها میبری. از تو ممنونم که مرا دوست میداری❤☘️ 0 8 ama لیست منتشر کرد. 1403/6/11 کتاب مورد علاقه بر اساس رنگ ༄༆ 9 کتاب خب، این لیست یه چالشه، قراره طبق رنگ ها کتاب های مورد علاقم رو دسته بندی کنم، فرقی هم نداره با چه ژانری و چه سبکی. اگر شما بخواید میتونید توی کامنت ها یا طبق نظر خودتون با درست کردن یه لیست این چالش رو ادامه بدید! فقط قبلش یه نکته ای هست : ایده ی لیست از اینجا شروع میشه، تا جایی که من میدونم ┆ https://behkhaan.ir/booklist/5a5fa049-24bb-4a9b-80eb-af6f2b099393?inviteCode=jLsZKPjclG5U و توی کامنت ها هم از صاحب لیست اجازه گرفتم ولی جواب ندادن، پس اگه جواب داد و راضی نبود پاک میکنم! حالا ترتیب رنگ ها رو میگم ⭕ 1-قرمز 🔴 : سنگدل︴🏮🩸 2-زرد 🟡 : پرسی جکسون : جلد یک︴🎗🐡 3-صورتی⚪+🔴 : پادشاه پریان جلد سه︴🎟🧼 4-سبز 🟢 : خانه درختی ۶۵ طبقه︴🔋🔫 5- آبی 🔵 : پادشاه پریان جلد دو ︴🐋🥏 6-بنفش 🟣 : کشفم کن ︴ 🪀🍇 7- قهوه ای 🟤 : قلعه حیوانات ︴ 🥥🪜 8-سفید ⚪ : پادشاه پریان جلد یک ︴🕯🥋 9-مشکی⚫ : بخش دی ︴ 🎬♟️ 0 13 فاطمه مطاعی لیست منتشر کرد. 1403/6/6 کتابهای سال ۱۴۰۲ 30 کتاب 📚📚📚 0 7 پرسفونهی یک هادس خیالی لیست منتشر کرد. 1403/5/17 کتابهایی با دنیایی سراسر ویرانی 14 کتاب یکی از ژانرهای جذاب برای فیلم دیدن و کتاب خوندن پادآرمان شهره و اثار فوق العاده خوبی در این ژانر نوشته شده و گاها اقتباس های سینمایی خیلی خوبی هم دارن. از مجموعه کتابهای چند جلدی، فقط جلد اول اون رو اضافه کردم و ممکنه که نشر دیگه ای با اسم دیگه ای اون هارو چاپ کرده باشه ... 1 22 محمدرضا لیست منتشر کرد. 1402/7/8 رمان 7 کتاب قلعه حیوانات نشر چشمه و ترجمه عباسی 0 5