نظرها (4) زهرا عالی حسینی 22 ساعت پیش کتاب هایی که بر اساس آنها فیلم ساخته شده🎬 20 کتاب کتاب هایی که بر اساس آنها فیلم(سینمایی، سریال، انیمیشن و...) ساخته شده. از مجموعه ها فقط جلد اول در لیست قرار داده شده. این لیست به مرور تکمیل میشود... 45 4 4 (0/1000) نظرات 𝗭𝗮𝗵𝗿𝗮 19 ساعت پیش سلام بر ابراهیم؟؟ اسم فیلمش چیه؟! 3 1 Mobina 19 ساعت پیش سوال منم هست؟🤔 1 زهرا سادات گوهری 18 ساعت پیش فکر میکنم منظورشون انیمیشن سریالی اقتباس شده از زندگی شهید هست. 4 زهرا عالی حسینی 18 ساعت پیش یک مجموعه تلویزیونیه برای سنین نوجوان 2
Mobina
19 ساعت پیش