لیست‌های کتاب

اولین تپش های عاشقانه قلبم: نامه های فروغ فرخزاد به همسرش پرویز شاپورچهل نامه کوتاه به همسرممثل خون در رگ های من: نامه های احمد شاملو به آیدا

و آغوشت، اندک جایی برای زیستن

7 کتاب

.نامه‌های از نویسندگان و شعرای معاصر ایران. پیشنهادهایی در باب نامه نگاری های شعرای معاصر (که بالاخص می‌تواند عاشقانه هایشان را هم شامل شود.) عاشقانه‌ها؛ ۱. اولین تپش‌های عاشقانه‌ای قلبم؛ نامه نگاری فروغ فرخزاد به همسرش پرویز شاپور ۲. چهل نامه‌ی کوتاه به همسرم. نادر ابراهیمی. گرچه این چهل نامه جز مسائل عاشقانه، فلسفه‌ی زندگی، وجودیت انسان و بهتر زیستن رو هم شامل میشه. ۳. مثل خون در رگ های من. نامه‌نگاری های احمد شاملو به آیدا. یکی از پرآوازه‌ترین کتاب ها برای علاقه‌مندان عشق احمد شاملو به آیدا نامه‌هایی در باب اجتماع یا سیاست؛ ۱. نامه‌های سیمین دانشور به جلال آل‌احمد که دارای سه جلد است: جلد اول و دوم شامل نامه‌هایی در بازه‌ی۱۳۳۲-۱۳۳۱. سفر سیمین دانشور به آمریکا (در واقع، بخش اول و بخش دوم) جلد سوم؛ در بازه‌ی ۱۳۴۴ـ۱۳۴۱. سفرهای کوتاه ۲. نامه به سیمین. ابراهیم گلستان نامه‌ی طولانی ۱۰۰ صفحه‌ای گلستان به سیمین دانشور (بماند که گلستان از هر دری برای سیمین نوشته و سرانجام سیمین دانشور جواب او را نداده.) حتما اگر کتاب دیگری سراغ دارید، بنویسید. شاید چیزی را از قلم انداخته باشم.