لیستهای کتاب علی فلاح لیست منتشر کرد. 1404/2/26 بهشت جناییخوان ها 10 کتاب در این لیست کتاب های خوبی با ژانر، جنایی،کارآگاهی و نوآر معرفی شدند. سعی میکنم لیست آپدیت باشه🙃 0 1 Kimia لیست منتشر کرد. 1404/1/24 بهترین جنایی هایی که خوندم(و ژانر دارک)🔪🍷 6 کتاب شامل کتاب هایی جنایی و دارکی که من بهشون امتیاز بالای 3 میدم 0 4 Art لیست منتشر کرد. 1403/10/15 در آینده ای دور¹. 66 کتاب لیست خرید: هنوز از نشرهاشون مطمئن نیستم. راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب ✓ 0 13 آبیِ آسمانی لیست منتشر کرد. 1403/4/13 رمان های ژاپنی ای که دوست داشتم! 7 کتاب من هنوز زیاد با ادبیات ژاپن آشنا نیستم ولی اینا رو دوست داشتم و از خوندنشون لذت بردم- این لیست آپدیت میشه! 0 20 Yasaman Rostami لیست منتشر کرد. 1404/1/6 جنایی های ژاپنی 3 کتاب ادوگاوا رانپو بنیان گذار ادبیات جنایی ژاپن است کتاب های جنایی ژاپنی به خاطر کم حجم بودن گزینه خوبی برای شروع ادبیات ژاپن هستند اگر به کتاب های جنایی یا ادبیات شرق آسیا علاقه مند هستید این کتاب ها رو از دست ندید 0 1 یوتاب لیست منتشر کرد. 1403/12/27 کیگو هیگاشینو 7 کتاب کیگو هیگاشینو، زاده ی 4 فوریه ی 1958، نویسنده ای ژاپنی است. هیگاشینو پس از فارغ التحصیلی در رشته ی مهندسی برق از دانشگاه اوساکا، به نوشتن رمان روی آورد در حالی که همچنان به عنوان مهندس در شرکتی بزرگ کار می کرد. هیگاشینو به خاطر خلق داستان های معمایی خود، برخی از معتبرترین جوایز ادبی ژاپن را به خود اختصاص داده است. در سال 1999 ، او جایزه نویسندگان سبک رازآلود ژاپن را برای رمان "هیمیتسو (راز)" به دست آورد، که توسط کریم یاسار به انگلیسی ترجمه شد و توسط ورتیکال، تحت عنوان "ناوکو" در سال 2004 منتشر شد. در سال 2006 ، او برنده 134مین جایزه ناووکی برای "فداکاری مظنون X" شد. رمان های او قبل از برنده شدن پنج بار نامزد بهترین رمان شده بودند. ↻ لیست کتاب از نویسنده ای که از معجزات مغازه نامیا بیشتر شناخته شده تا شم پلیسی اش! 0 10 نگار طالبی لیست منتشر کرد. 1403/12/17 ادبیات ژاپن 22 کتاب سیر مطالعاتی پیشنهادی برای مطالعه ی ادبیات ژاپن. (ادبیات کلاسیک، مدرن، معاصر، ادبیات پس از جنگ، داستان های کوتاه) 0 8 امید ابد لیست منتشر کرد. 1403/5/14 کم حجم ۱ 49 کتاب مدتی بود بخاطره گرفتاری و کم بود وقت دنبال لیستی بودم از کتابای کم حجمی که بشه هرکدوم رو چند روزه تموم کرد، البته نه بخاطر اینکه هرچیزی بخونم و چوب خط پر کنم که ی چیزی خونده باشم، بلکه انقدر خوب باشن که تا مدتی ادمو درگیر داستانشون بکنن ، این لیست با وسواس انتخاب کردم و هرکدوم اکثرا حجمشون زیر ۳۵۰ صفحه اس و اکثرا ۴ ستاره تو گودریدز از مخاطبا گرفتن و روان و گیرا روایت شدن 18 131 طهورا✨️ لیست منتشر کرد. 1403/10/23 ۶۰ کتاب برای ۱۴۰۴ 61 کتاب میدونم که خیلی زوده تا برای ۱۴۰۴ لیست کتاب انتخاب کنم ولی گفتم زودتر لیستو بنویسم چون معمولا اخرای سال که نیرسه هیچکاری رو نمیتونم درست انجام بدم و احتمال داره یکسری از کتاب هارو قبل از شروع سال بخونم پس شاید یه لیست ترکیبی از ۲۰۲۵ و ۱۴۰۴ باشه🫠 قصد داشتم اول ۴۰ تا کتاب رو ۱۴۰۴ انتخاب کنم ولی در نهایت تصمیم شد ۶۰ کتاب. میخوام ۶۰ تا کتاب رو توی این لیست جا بدم،کتاب هایی که تصمیم دارم توی ۱۴۰۴ بخونم و صادقانه بخوام بگم موضوع کتاب ها کاملا باهم متفاوته😂 میدونم که نمیتونم همه ی این ۶۰ تا کتاب رو بخونم ولی تلاشم رو میکنم:) یکسری از کتاب ها مجموعه ان. اگر شما هم کتاب خوبی خوندید و خوشتون اومده ،ممنون میشم که معرفی کنین تا به این لیست اضافه کنم:) اگر شماهم دوست دارین حتما از این لیست استفاده کنین:) همچنین ممکنه که کتاب ها کمتر یا بیشتر از ۶۰ تا بشن *کتاب هایی که خوندم رو حذف میکنم* 4 14 niyayesh لیست منتشر کرد. 1403/9/26 از بهترینهای جنایی ژاپن 8 کتاب کتابهای کیگو هیگاشینو، نویسنده ادبیات جنایی ژاپن 0 5 کژآل ژرفآ لیست منتشر کرد. 1403/9/3 تا اولین صبح بهاری 12 کتاب لیست کتاب ها تا آخر 1403. 0 2 فرشته سقوط کرده؛ لیست منتشر کرد. 1403/4/26 قاتلِ جلو چشمت. 19 کتاب قاتلی که جلو چشمت حرکت میکنه ولی بازم نمیتونی شناساییش کنی!(ژانر جنایی) به غیر از کتابایی که من اضافه کردم کتابای دیگه ای هم هستن که من باهاشون آشنا نیستم خوشحال میشم شما معرفیش کنید:) 22 145 فاطمه مطاعی لیست منتشر کرد. 1403/6/6 کتابهای سال ۱۴۰۲ 30 کتاب 📚📚📚 0 7 niyayesh لیست منتشر کرد. 1403/5/24 لیست کتابهای ۱۴۰۲ 47 کتاب آرشیو کتابهایی که سال ۱۴۰۲ مطالعه کردم (۵۰). چند موردش ثبت نشده بود: ۱. گزیده اقدامپژوهیها ۲.ماجرای تحقیق پروفسور چارلز اگزاویر ۳.فریدون که هدف خلقت از ما بود ۴.چگونه از لیکندین استفاده کنیم؟ بهترین تجربهم برای سه گانه سرگذشت آب و آتش بود و اولین بار که کتاب ایرانی و توی این ژانر میخوندم. 0 6 niyayesh لیست منتشر کرد. 1403/3/18 کتابهای جنایی 4 کتاب ... 0 6 Laaya لیست منتشر کرد. 1403/1/23 Crime and Mystery 8 کتاب جنایی_معمایی_هیجان انگیز 0 6 سید ابوالفضل حسینی لیست منتشر کرد. 1403/1/17 لیست جنایی و تریلر من 86 کتاب بهترین های جنایی برای من 1 17