Kimia Kimia دنبال کردن @Kiminia 1 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(72 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت64امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 72 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 4 کتاب یادداشتها Kimia 6 روز پیش پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.2 215 من اصلا کتابای مینیمال اینجوری نمیخونم ولی این بخاطر محتوایی که داشت استثنا بود و نه تنها خوندمش بلکه انقدر دوسش داشتم که بیام براش معرفی بنویسم کتاب خیلی خیلی کوتاهیه کلا تو یکساعت جمع میشه اما پر از درسه. انگار نویسنده اومده تجربیات سالها زندگیشو توی چند جمله خیلی بی اغراق بدون شاخ و برگ اضافه و ... گفته. پسرک،موشکور،روباه و اسب دقیقا مثل یه جلسه تراپی میمونه اینجوریه که اینا درسایی که من به سختی از زندگی یاد گرفتم ولی بیا به واضح ترین شکل ممکن به تو بگمش و نقاشی های نویسنده وسطش خیلی نازه😭😭 هیچ خط داستانی بخصوصی نداره کتاب تشکیل شده از یک سری نقاشی و جملات قصار با توجه به تم کتاب و حجمش من خوندشو به همه پیشنهاد میکنم(اگر اشتراک طاقچه دارید جزو بی نهایت هاست) 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها Kimia بهترین جنایی هایی که خوندم(و ژانر دارک)🔪🍷 4 کتاب شامل کتاب هایی جنایی و دارکی که من بهشون امتیاز بالای 3 میدم 0 3 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.