Art Art دنبال کردن @wiuoln 11 دنبال شده 9 دنبال کننده سرکتابدوست(101 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت0امتیاز3لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 101 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 3 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها Art در آینده ای نزدیک². 51 کتاب هنوز از نشر هاشون مطمئن نیستم. جناح چهارم✓ 0 6 Art در آینده ای نزدیک¹. 51 کتاب از نشر هاشون مطمئن نیستم هنوز. بازگشت بومی✓ ـ غرور و تعصب ✓ 0 8 Art در آینده ای دور¹. 66 کتاب هنوز از نشرهاشون مطمئن نیستم. 0 8 بریدههای کتاب Art 14 ساعت پیش غرور و تعصب جین آستین 4.0 142 صفحۀ 70 چه خوب است که شب اینطور بگذرد! به نظر من که هیچ لذتی بهتر از کتاب خواندن نیست! آدم از چیز های دیگر زود خسته میشود تا از کتاب!... من روزی که خودم صاحب خانه و زتدگی شدم باید یک کتابخانه درجه یک داشته باشم، وگرنه کارم زار است. 0 1 Art 1403/12/5 نه آدمی اوسامو دازایی 3.9 35 صفحۀ 12 پیش خودم میگفتم تا وقتی میتوانم آنها را بخندانم همه چیز خوب است. اگر خوب کارم را انجام بدهم شاید پایشان را از کفشم بیرون بکشند و برایشان مهم نباشد که ازشان فاصله گرفتهام. نباید زیاد توی چشم باشم. اصلا نباید چیزی باشم؛ مثل باد، مثل آسمان. 0 3 Art 1403/11/15 خاطرات یک آدم کش یونگ-ها کیم 3.6 75 صفحۀ 138 تنهایی و ترس که شدت میگیرد به آدمی تبدیل میشود که هیچ کاری نمیکند. نه. به آدمی تبدیل میشود که نمیتواند هیچ کاری کند. 0 3 Art 1403/10/4 انجمن شاعران مرده ان.اچ. کلاین بام 4.1 102 صفحۀ 63 .. شروع به خواندن کرد: «رهسپار جنگل شدم به امید اینکه اندیشمندانه زندگی کنم.» به سطر بعدی رفت: « میخواستم زندگی ام ژرف و معنادار باشد و تمام عصارهی حیات را فرو برم! تا ریشهکن کنم هر آن چه را که زندگی بخش نیست. و نمیخواهم لحظه مرگ دریابم هرگز زندگی نکرده ام.» 0 47 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.