لیستهای کتاب zahra rezaei لیست منتشر کرد. 14 ساعت پیش کتاب های سال ۱۴۰۴ 6 کتاب ببینیم امسال عین بچه های خوب کتاب میخوانیم یا دچار باگ ۴۰۴ میشیم :) 0 0 شکیبا میم لیست منتشر کرد. 1404/2/13 کتاب های ۱۴۰۴ 19 کتاب کتاب هایی که تو ۱۴۰۴ خوندم و می خونم به لطف خدا... 0 4 محمد معتمدی لیست منتشر کرد. 2 روز پیش عاشقانه شهدا ✨❤️ 5 کتاب شهید به روایت همسر! بیانِ سبکِ زندگیِ شهدا در خانه! 0 1 °•zari•° لیست منتشر کرد. 3 روز پیش زنان ایران و جنگ🥀🇮🇷 9 کتاب کتاب هایی درباره شیرزنان ایران در بحبوحه جنگ 0 4 محدثه ک لیست منتشر کرد. 7 روز پیش دختران ایران زمین:) 9 کتاب کتاب هایی استثنایی افق دید آدمی نسبت به زن و جایگاه زن گسترده تر میشود زنانی که هرکدام داستانی ایثار گونه در راه آرمان و عقاید ولی وفقیه و کلمه شهادت داشتند و تنها "زن" میتواند... قوی بایستاد بغض خود را قورت دهد و ببیند عزیز ترین کسانش را به قربانگاه میبرند. 0 3 fifi لیست منتشر کرد. 1404/3/28 بخوان دوباره 3 کتاب .. 0 1 زهراسادات سجادینیّری لیست منتشر کرد. 1404/2/12 ایثار 28 کتاب با وجود لیستهای متعدد در موضوع زندگینامه شهدا با خود فکر کردم بیانصافی است اگر من هم لیستی با این موضوع منتشر نکنم؛ لااقل بهخاطر کتب متعددی که در این حوزه خواندم! *در آیندهی نه چندان دور این لیست بروزرسانی میشود* 0 8 زهراخزاعی لیست منتشر کرد. 1404/3/10 کتابهای زندگینامه شهدا 11 کتاب کتابهایی که بیشترین تاثیر را در من داشتند، زندگی هایی که جایی در گذشته نمانده بل در روح زندگی و زمانه ما جاری هستند و سعی میکنند ما را در بزنگاه ها به خود آوردند اگر فقط کمی به سویشان سربرگردانیم. 1 13 fifi لیست منتشر کرد. 1404/3/9 در بهر ابدیت و تلاشی کوچک برای معرفت؛ برای عمق 6 کتاب ابد در پیش داریم. 0 2