لیست‌های کتاب

جاناتان مرغ دریاییشازده کوچولوشایو

کتاب هایی که حاضرم چندین بار بخوانم

7 کتاب

چندتا از بهترین هایی که خوندم هستن که واقعا هرکدام شمارو به دنیا و فضای خاص خودش میبره به‌طوری که شما فکرمیکنید دارید زندگی میکنید اون کتاب رو انقدر که توصیفات کامل و عالی هستن و ما انسانها با آنها به راحتی همزاد پنداری میکنیم. مخصوصا با کتاب سمفونی مردگان، جاناتان مرغ دریایی و انجمن شاعران مرده اگر میخواهید انگیزه بگیرید جاناتان مرغ دریایی بهترین گزینه است برای شما اگر میخواهید به یک معلمی که براتون ارزشمند هست هدیه ای بدهید انجمن شاعران مرده بهترین انتخاب است و اگر میخواهید ارزش شعر و شاعری رو متوجه بشوید سمفونی مردگان به‌نظرم انتخاب مناسبیه بیگانه هم شاهکاری است که من چیزی در قبال این کتاب ندارم بگم فقط باید این کتاب رو خوند! کلمات نمیتونن این کتاب رو توصیف کنن. درسته کم حجم و جیبی است ولی عمق این کتاب غیرقابل توصیف است. نازنین داستایفسکی هم که جای خود دارد، یک رمان بسیار جذاب و بی‌نظیر. کتاب شایو از اوسامو دازای، به‌نظر م این کتاب به خوبی میتواند ارزش مادر را نشان دهد!

شازده کوچولوجاناتان مرغ دریاییپیرمرد و دریا

کلاسیک خوانی (سطح مقدماتی!)

19 کتاب

این لیست شامل کتاب های کلاسیکی است که خوانده ام/ میخواهم بخوانم. پیشنهاداتی است برای افرادی که تازه میخواهند خواندن کتاب های کلاسیک را شروع کنند. این کتاب ها حجم معقول، داستان جذاب و زبان نسبتا ساده ای دارند. (میشود به عنوان کتاب های پیشنهادی برای افرادی که تازه میخواهند کتابخوان شوند هم از آنها استفاده کرد.) به چه کتاب هایی کلاسیک میگوییم؟ کتاب‌های کلاسیک، آثاری ماندگار و تأثیرگذار هستند که با گذشت زمان (معمولاً دهه‌ها یا قرن‌ها) ارزش ادبی، فرهنگی و انسانی خود را حفظ کرده‌اند. این کتاب ها لزوما نیاز به قدمت زیاد ندارند اما معمولا کتبی که بیش از ۵۰ تا ۱۰۰ سال از انتشارشان گذشته، در کنار عوامل مهم دیگر، میتوانند جزو کتاب های کلاسیک باشند. کتب کلاسیک به‌دلیل عمق محتوا، سبک نوشتاری منحصربه‌فرد، نگاه جهانی به مفاهیم انسانی (مانند عشق، مرگ، عدالت یا آزادی) و تأثیرشان بر ادبیات و هنر، از نسلی به نسل دیگر منتقل شده‌اند. کلاسیک‌ها ممکن است قدیمی (مثل هملت یا دن کیشوت) یا نسبتاً جدید (مثل ناتور دشت یا قلعه حیوانات) باشند، اما ویژگی مشترک آن‌ها فراتر بودن از محدوده‌ی زمان و مکان است، به‌طوری که حتی امروز هم تازه و مرتبط به نظر می‌رسند. 📌اگر پیشنهادی برای اضافه یا کم کردن کتاب ها دارید در نظرات برایم بنویسید:))

آنی شرلی در گرین گیبلزهری پاتر و حفره اسرار آمیز پسرک، موش کور، روباه و اسب

اندر احوالات 1۴۰۳✨️🌾

65 کتاب

از الان میخوام لیست کتابای ۱۴۰۳ رو درست کنم که تا انتهای سال یادم نره چه کتابایی رو خوندم🫣 ایشالا هروقت به انتهای سال رسیدیم میام یه توضیح زیبا و پر مفهوم براشون مینویسم 1403,3,1:ناراحتم چون بخاطر امتحانات سرعت کتابخونیم کند شده و وقتی میبینم بقیه تونستن توی این دو ماه خیلی بیشتر از من کتاب بخونن باعث شده یکم از روندم شرمنده بشم 😶‍🌫️ (تعداد کتاب های خوانده شده ۷تا) 1403,3,2: امروز ۳۲۰ صفحه کتاب خوندمو برام سواله که من چطور هم نشستم درس خوندم هم این حجم از کتابامو 🫡(تعداد کتاب های خوانده شده ۸ تا) ۱۴۰۴,3,7: بر خلاف بقیه‌ی روز ها به روز های امتحانات خسته کننده و وقت گیر نگاه میکردم و ناراحت بودم که نمیتونم زیاد کتاب بخونم امروز اومدم از یه دید جدید بهش نگاه کردم. اینکه من سعی میکنم هرچه سریع تر درس هامو تموم کنم تا بتونم بیام کتاب بخونم یا اینکه هرشب قبل خواب داستان کتاب هامو با خودم مرور میکنم تا یه وقت جزئیات داستان یادم نره ( این باعث شده با شخصیت ها خیلی بیشتر از قبل دوست و همراه بشم)و یا حتی اون ذوق شوقی که بعد یه مدت کم کتاب خوندن میتونم برم ۲،۳ ساعت کتاب بخونمم خیلی جالبه. و حالا که دارم فکرش رو میکنم من خوندن یک کتاب توی دوره‌ی امتحانات رو به خوندن ۱۰۰ تا کتاب توی روز های عادی ترجیح میدم 🙃(تعداد کتاب های خوانده شده ۹ تا) 1403,4,16: خیلی وقته چیزی به اینجا اضافه نکردم ولی باید بگم تابستون پر قدرت داره میگذره؛)) (تعداد کتاب های خوانده شده ۱۶ تا) 1403,6,16: سه هفتست که در ریدینگ اسلامپ خیلی شدید به سر میبرم 🫡(تعداد کتاب های خوانده شده ۲۹ تا) 1403,10,26:از مهر که مدرسه ها شروع شد سرعت کتاب خوندنم لاک‌پشت وار بود ولی وقتی خواستم برای بعد امتحانا یه استراحتی به خودم بدم و دوباره شروع کردم به کتاب خوندن کتابخوار درونم زد بیرون و الان یکی باید بیاد از وسط کتابا منو جمعم کنه🫡(تعداد کتاب‌های خوانده شده ۴۳تا) 1403,12,18: خواستم بگم من هنوز از وسط کتابا جمع نشدم:)) (تعداد کتاب های خوانده شده ۶۰ تا) ۱۴۰۳,12,30: اینم از پایان، قرار بود یه متن خیلی طولانی آماده کنم برای این روز ولی اصلا حرفم نمیاد:)) احساس میکنم همین چیز هایی که تا الان نوشتم بهتر بتونه حس و حال امسال و نشون بده پس برای همیشه بدرود ۱۴۰۳ عزیز. (تعداد کتاب های خوانده شده ۶۵ تا)