زهرا یحیوی تاریخ عضویت:اردیبهشت 1404 زهرا یحیوی دنبال کردن @Blue_sky 14 دنبال شده 15 دنبال کننده کتابدوست(32 کتاب)0امتیاز دنبال کردن book are the mirror of the soul 2یادداشت7امتیاز5لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 32 کتاب در حال خواندن 8 کتاب خواهم خواند 3 کتاب یادداشتها زهرا یحیوی 1404/3/24 دکتر فاستوس کریستفر مارلو 3.5 5 این کتاب را در نصف روز برای یافتن آرامش در میان آشوب اخبار و صدای انفجار بمب هاشروع کرده و به پایان رساندم و به گمانم انتخاب خوبی بود برای این وضع و کمی در بهبود حالات روحی به من کمک کرد... ♦️کمی اسپویل برای آشنایی با داستان : مردی که از دانسته هایش سیراب نبود و تشنگی بی پایانش برای دانسته های بیشتر و دست نیافتنی سبب شد روح خود را به شیطان تسلیم کند و ..... بیش از این اسپویل نمی کنم تا عزیزانی که می خواهند ، این اثر ارزشمند را مطالعه کنند. البته نقدی هم بر ترجمه این اثر دارم که در یادداشتی دیگر به آن می پردازم. شاد و سلامت در کنار عزیزانتون در پناه یزدان باشید 🙌🏻 0 4 زهرا یحیوی 1404/2/31 مرشد و مارگریتا میخاییل بولگاکف 4.1 104 به تازگی این اثر دوست داشتنی از نمایشگاه کتاب به دستم رسیده و در همان صفحات ابتدایی هم توصیفات و تشبیهات جالب به آدممیگوید که با یک اثر بهتر است بگویم عجیب روبه رو است و البته ترجمه جناب عباس میلانی و پاورقی ها به دلچسب بودن این اثر کمک افزونی کرده. 0 4 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها زهرا یحیوی 7 روز پیش ردپای یونان و روم باستان بر کتابخانه من ✨️ 5 کتاب به ادبیات یونان و روم علاقه وافری دارم و هر چه زمان در گذر است این علاقه بیشتر میشود. پس جای لیستی با این موضوع را در این جا خالی دیدم و امیدوارم روز به روز بتوانم به این لیست بیافزایم... 0 0 زهرا یحیوی 1404/2/7 کتاب های خاک خورده کتابخانه 17 کتاب در این لیست کتاب هایی که در کتابخانه دارم اما به دلایلی مثل رغبت نداشتن یا غنی نبودن کتاب یا سیر کند داستانی و ... هنوز توفیق خوانش شان نصیبم نشده قرار داده ام. 0 2 زهرا یحیوی 1404/2/6 آلبر کامو 4 کتاب در این لیست به ترتیب کتاب هایی که از آلبر کامو خوانده ام را قرار میدهم... 0 4 زهرا یحیوی 1404/2/6 داستایوفسکی 3 کتاب در این لیست به ترتیب کتاب هایی که از فئودور داستایفسکی خوانده ام را قرار میدهم ... 0 1 زهرا یحیوی 1404/2/6 نمایشنامه ها 6 کتاب در این لیست نمایشنامه هایی که خوانده ام قرار داده میشود. 0 1 بریدههای کتاب زهرا یحیوی 1404/2/6 برادران کارامازوف فیودور داستایفسکی 4.5 96 صفحۀ 2 بدون تقدیس اخلاقی نمیتواند دست به فریبکاری بزند... 0 6 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.