زهرا یحیوی تاریخ عضویت:اردیبهشت 1404 زهرا یحیوی دنبال کردن @Blue_sky 18 دنبال شده 21 دنبال کننده کتابدوست(33 کتاب)0امتیاز دنبال کردن book are the mirror of the soul 2یادداشت8امتیاز5لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 33 کتاب در حال خواندن 7 کتاب خواهم خواند 7 کتاب یادداشتها زهرا یحیوی 1404/3/24 دکتر فاستوس کریستفر مارلو 3.5 6 این کتاب را در نصف روز برای یافتن آرامش در میان آشوب اخبار و صدای انفجار بمب هاشروع کرده و به پایان رساندم و به گمانم انتخاب خوبی بود برای این وضع و کمی در بهبود حالات روحی به من کمک کرد... ♦️کمی اسپویل برای آشنایی با داستان : مردی که از دانسته هایش سیراب نبود و تشنگی بی پایانش برای دانسته های بیشتر و دست نیافتنی سبب شد روح خود را به شیطان تسلیم کند و ..... بیش از این اسپویل نمی کنم تا عزیزانی که می خواهند ، این اثر ارزشمند را مطالعه کنند. البته نقدی هم بر ترجمه این اثر دارم که در یادداشتی دیگر به آن می پردازم. شاد و سلامت در کنار عزیزانتون در پناه یزدان باشید 🙌🏻 0 4 زهرا یحیوی 1404/2/31 مرشد و مارگریتا میخاییل بولگاکف 4.1 111 به تازگی این اثر دوست داشتنی از نمایشگاه کتاب به دستم رسیده و در همان صفحات ابتدایی هم توصیفات و تشبیهات جالب به آدممیگوید که با یک اثر بهتر است بگویم عجیب روبه رو است و البته ترجمه جناب عباس میلانی و پاورقی ها به دلچسب بودن این اثر کمک افزونی کرده. 0 4 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها زهرا یحیوی 1404/3/31 ردپای یونان و روم باستان بر کتابخانه من ✨️ 5 کتاب به ادبیات یونان و روم علاقه وافری دارم و هر چه زمان در گذر است این علاقه بیشتر میشود. پس جای لیستی با این موضوع را در این جا خالی دیدم و امیدوارم روز به روز بتوانم به این لیست بیافزایم... 0 2 زهرا یحیوی 1404/2/7 کتاب های خاک خورده کتابخانه 17 کتاب در این لیست کتاب هایی که در کتابخانه دارم اما به دلایلی مثل رغبت نداشتن یا غنی نبودن کتاب یا سیر کند داستانی و ... هنوز توفیق خوانش شان نصیبم نشده قرار داده ام. 0 2 زهرا یحیوی 1404/2/6 آلبر کامو 4 کتاب در این لیست به ترتیب کتاب هایی که از آلبر کامو خوانده ام را قرار میدهم... 0 4 زهرا یحیوی 1404/2/6 داستایوفسکی 3 کتاب در این لیست به ترتیب کتاب هایی که از فئودور داستایفسکی خوانده ام را قرار میدهم ... 0 1 زهرا یحیوی 1404/2/6 نمایشنامه ها 6 کتاب در این لیست نمایشنامه هایی که خوانده ام قرار داده میشود. 0 1 بریدههای کتاب زهرا یحیوی 1404/4/13 طاعون آلبر کامو 4.1 91 صفحۀ 82 و اگر تعداد اندکی هم میان ما می کوشیدند در آینده زندگی کنند، خیلی سریع دست از این ایده بر می داشتند، چون پی میبردند کسی که تسلیم قوه تخیل اش می شود، باید زخمی را هم که از این تسلیم شدن به او وارد میشود بپذیرید. 0 0 زهرا یحیوی 1404/2/6 برادران کارامازوف فیودور داستایفسکی 4.5 105 صفحۀ 2 بدون تقدیس اخلاقی نمیتواند دست به فریبکاری بزند... 0 6 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.