لیستهای کتاب مریم زارعی لیست منتشر کرد. 1403/8/29 سرزمین زیتون🫒🇵🇸 22 کتاب کتابهایی در مورد فلسطین و مقاومت 0 10 آشیخ دکتر لیست منتشر کرد. 1403/6/23 کتابهایی که حتما باید خواند... 20 کتاب در این لیست بهترین کتابهایی که مطالعه کردهام را فهرست میکنم تا سایرین نیز گزینههای مناسبی برای مطالعه داشته باشند. این کتابها گزیده بهترین کتب مطالعه شده من است و خواندن آنها را به همهافراد توصیه میکنم. 🟠 این لیست به صورت مستمر بروزرسانی میشود. 0 10 مهتاب ابراهیمی لیست منتشر کرد. 1402/7/20 فلسطین ✌️ 21 کتاب به امید پیروزی کامل جبههی مقاومت در جنگ علیه صهیونیستهای خبیث و ریشهکن کردن این غدهی سرطانی از جهان اسلام✌️ 1 36 رضا یحیی پور لیست منتشر کرد. 1402/7/25 اسرائیلیات 10 کتاب کتابهایی برای شناخت اسرائیل وقتی درباره اسرائیل حرف میزنیم از چه موجودی سخن میگوییم؟! ممنون میشم در این فضا مهر ۱۴۰۲ به کامل کردن این فهرست کمک کنید. پ.ن نام این لیست رو وام گرفتم. اسرائیلیات شامل مجموعه روایاتی ست جعلی که توسط یهودیان تازه مسلمان به روایات و سنت وارد شد. 5 38 کیمیا رستمی لیست منتشر کرد. 1403/7/8 اسرائیلشناسی 12 کتاب کتابهایی دربارهی اسرائیل، تاریخچهاش و فلسطین عزیز🇵🇸 0 10 سوده عابدی لیست منتشر کرد. 1402/1/24 فلسطین خوانی 13 کتاب ایدهش در گروهی مطرح شد و به نظرم رسید اینجا، فضای خوبی برای فهرست کردن این کتابها هست. حتما کتابهای دیگری هم وجود دارند که من نمیشناسم. 2 64 سارا حسینی لیست منتشر کرد. 1403/1/12 کتابهای پژوهشی دربارهٔ فلسطین 10 کتاب کتابهای پژوهشی دربارهٔ فلسطین 3 27 محمد مهدی لیست منتشر کرد. 1402/7/20 شروعی برای فلسطین 🇵🇸 6 کتاب باسمه 🇵🇸❤️🇮🇷 🔰 کتابهایی که اینجا آوردم، اکثراً طی یکی دو سال اخیر خوندم. اصرار داشتم که یا مشاهدات دسته اول باشه یا اینکه کاملاً مستند و از روی هوا و سندش رو گفتن نگین و اینجور چیزا نباشه. 🔰 برای پیدا کردن یک شناخت درست و صد البته اولیه از قضیه منازعه فلسطین، این مجموعه به شما کمک میکنه و در ادامه هم میتونید با دید انتقادی، باقی کتابها رو ارزیابی کنین... 🔰 ترجیحاً طبق همین ترتیب بخونین؛ گرچه خیلی هم مسئلهای نیست. پ.ن: نکتهای در مورد کتابها یا این موضوع داشتین، مطرح کنین. خوشحال میشم صحبت کنیم. 🌹 2 56 مونا حلاج لیست منتشر کرد. 1402/7/24 از فلسطین بگو... 25 کتاب چقدر از مهمترین مسئلهی جهان اسلام میدانیم؟! 1 30 سید محمدعلی نیکنام لیست منتشر کرد. 1402/7/16 به نام فلسطین🇵🇸🕊️ 16 کتاب همهی ما با مسئلهی فلسطین و اسرائیل خیلی روبهرو شدیم اما اطلاعاتمون راجع به این موضوع خیلی خیلی کمتر از اون چیزیست که واقعاً وجود داره. پس برای ارتقای سطح نگاه و فکر هم که شده باید بیشتر راجع بهش کتاب بخونیم. اینجا یکسری از کتابهایی که میتونه تو این موضوع کمکتون کنه رو لیست کردم. به امید آزادی ارض مقدس فلسطین 🇵🇸✌🏻 4 40 منصوره مصطفی زاده لیست منتشر کرد. 1402/7/15 کتابهایی درباره فلسطین 13 کتاب کتابهای خوبی که درباره مساله فلسطین میشناسم 8 109 زهرا عباد لیست منتشر کرد. 1402/5/31 فلسطین 24 کتاب کتابهایی دربارهی فلسطین و رژیم صهیونیستی: ۱- تاوان عاشقی (ماجرای عشقی مربوط به دختری از غزه) ۲- زخم داوود (رمانی درباره سه نسل فلسطینی و تاریخ اشغال فلسطین) ۳- کاپوچینو در رام الله (خاطرات یه خانم ساکن کرانه باختری از زندگی در آنجا) ۴- جایی که خیابانها نام داشت (داستان نوجوان، نوجوان فلسطینی که باهمراهی دوست مسیحی اش سامی در اقدامی متهورانه خطری بزرگ را به جان میخرد و از اردوگاه آوارگان وارد منطقه ممنوعه در سرزمین مادری اش میشود تا حقوق خود و خانواده اش را بجوید) ۵- ده غلط مشهور درباره اسرائیل ۶- مجموعه رمان خانه عنکبوت (داستان نفوذ در موساد) ۷- مجموعه تو زودتر بکش (روایت نیروهای اسراییلی از ۶۰ سال ترور) ۸- من پناهنده نیستم (این رمان روایت پناهندگی فلسطینیان و جنگ داخلی لبنان و حمله اسراییل به این کشور است، رنج هجرت و قتل عام و وقایع بزرگی که بعد از پیمان اوسلو بر سر فلسطین آمده است.) ۹- حقیقت سمیر (شخصیت قنطار، قدیمی ترین اسیر لبنانی در بند اسراییل، در این کتاب ترسیم میشود و وضعیت وی در زندانهای رژیم اشغالگر قدس و تشکیل گروههای مقاومت در داخل زندانها را نمایان میکند.) ۱۰- از کشمیر تا کاراکاس (سفرنامه سرباز روحالله) ۱۱- سرزمین مقدس (سفرنامه گی دولیل به سرزمین اشغالی) ۱۲- آن دختر یهودی (رمانی درباره ندی دختری از یهودیان قانا در جنوب لبنان است که عاشق جوان مسلمانی به اسم احمد میشود.) ۱۳- سفیر قدس (خاطرات حسین شیخ الاسلام) ۱۴- متاستاز اسرائیل ۱۵- ما هم هستیم (جنگ ۳۳ روزه) ۱۶- فرمان یازدهم ۱۷- اسرائیل اسیر (خاطرات شهید داوود حنیفه) ۱۸- بازگشت به رام الله (خاطرات بازگشت یک فلسطینی بعد از ۳۰ سال به وطنش) 0 29 فاطمه علیمردانی لیست منتشر کرد. 1402/2/4 فلسطین 20 کتاب این چند عنوان بماند اینجا که کمکم افزوده شود.. گودریدز امکان ریکامند کردن داشت. اینجا هم اگر دارد، ممنون دوستانی هستم که در جاندارتر شدن این مجموعه، کمک کنند. 23 48