@monahlj

monahlj1
monahlj

نمایش همه

1404/7/12 - 22:05

این کتاب رو تو روزهایی که اتفاق ناخوشایندی برام افتاده بود، هدیه گرفتم تا بخونم. بیشتر از ۲ سال از اون روزها می گذره و اخیرا میلم به خوندنش کشید.
وقتی اومدم کتاب رو به وضعیت "در حال خواندن" تو بهخوان تبدیل کنم، دیدم اکثرا ازش تعریف کردن و گفتن خیلی قشنگه و با توقع خوب‌بودنش شروعش کردم.
بی‌اغراق ۱۵۰-۲۰۰ صفحه‌ی اول برام غیرجذاب و معمولی بود‌ که البته من مترجم رو خیلی درش موثر می‌دونم. خیلی جاها اصطلاحات و عبارات انگلیسی قابل‌حدس بود؛ چون ناشیانه و تحت‌الفظی ترجمه شده بود‌.
اما نیمه‌ی دوم کتاب ماجرا فرق داشت و جذاب‌تر شد. هرچند باز معتقدم خیلی یک‌هو و با یک شکست، خط سیر داستان وارد فاز بعدی می‌شه و جا داشت با شیب ملایم‌تری بره.
در کل نمی‌تونم بگم خیلی کتاب خارق‌العاده‌ای بود اما ارزش خوندن داره.
خصوصا قسمت‌های تدارکات دوازده‌سالگی پنی می‌تونه برای کسانی که دختر نزدیک به سن تکلیف دارن بسیار بسیار الهام‌بخش باشه.
یه سری اطلاعات تاریخی جالب هم درمورد ایتالیایی‌ها داره که احتمالا برای اهالی سیاست جذاب‌تره.
راستی کتاب نیوبری هم برده که گمون می‌کنم برای نیمه دوم کتاب باشه. 🐳

1404/4/18 - 00:19

1404/3/31 - 22:06

این‌که کتاب سفرنامه‌ی کجاست و کی نوشته رو احتمالا یا می‌دونید یا تو بقیه یادداشت‌ها به وفور پیدا می‌کنید :)
پس گفتم به تاسی از شاهزاده خانم منم اطناب نکنم و یه چیزی بگم به کارتون بیاد. 😅

سبک نوشته ممکنه براتون آشنا نباشه. جمله‌ها خیلی کوتاهن و پر از فعل.
و همون‌طور که اشاره کردم چون شاهزاده لب کلام رو تعریف می‌کنه، مثل یه خلاصه سفرنامه شسته‌رفته‌س و فضای کلی سفر براتون ترسیم می‌شه با همه‌ی دزدهای مسیر و پسرهای خوشگلی که میومدن استقبال حجاج یا به قول خودش حاج. 🤭

سعی کنید متن رو روون بخونید و پیش برید. حتی اگر یه جاهایی‌شو متوجه نمی‌شید که خسته‌تون نکنه نصفه رهاش کنید. با این مدل یکم که برید جلو (اگر جلد ۱ رو مثل من نخوندید) احتمالا با ادبیاتش مانوس می‌شید و لذت می‌برید.

برای فهم بیشتر و بهتر و سریع‌تر، پیشنهاد می‌کنم حین مطالعه یه انگشتتونو بذارید صفحه ۱۴۲ که اگر به اصطلاح ناآشنایی برخوردید سریع از اون‌جا ببینید و مطلب براتون جا بیفته.

دیگه این‌که بخونید و خدا رو شکر کنید در اون زمان نرفتید حج. چون احتمال این‌که حاجی برگردید یا اصلا برنگردید تقریبا به یک اندازه بوده‌. 😁

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها