Nafiseh.M

Nafiseh.M

@namian

15 دنبال شده

5 دنبال کننده

پیشنهاد کاربر برای شما

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

Nafiseh.M پسندید.
دالان بهشت
        اواخر سال ۸۳ یا اوایل ۸۴ بود که خواندمش، بسیار جذاب و شیربن بود این کتاب. دوستش داشتم.
هنوز هم وقتی شهرام ناظری می‌گوید "بگذاشتی‌ام غم تو نگذاشت مرا، حقا که غمت از تو وفادارتر است " گویی غم عمیق مهناز را می‌بینم...

      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

4

Nafiseh.M پسندید.
دالان بهشت
          اواخرسال هشتاد و نه که دچار کشف و شهود شدم و تصمیم گرفتم نویسنده بشم و فهمیدم که باید حتماً رمان و داستان بخونم این کتاب اولین رمانی بود که بعد از چند سال خوندم. البته چون در دسترس ترین کتاب بود. ولی با اینکه عامه پسنده ولی یه سر و گردن از کتابهای زرد بالاتره. حتی آموزنده است. شاید به نظر همه دختر داستان مقصر اصلیه اما به نظر من مقصر اصلی پسر داستانه چون باید چند سال صبر میکرد. چون دنیای یه آدم پونزده ساله با دنیای یه آدم بیست ساله متفاوته. اما دنیای یه آدم بیست ساله به دنیای یه آدم بیست و پنج ساله نزدیک به همه.
فقط یه مشکل داره کتاب. معلوم نیست مربوط به چه دوره ایه. قبل یا بعد از انقلاب؟ یک چیزهایی مبهمه که البته با توجه به ژانر کتاب خیلی نمیشه توقع داشت ازش.
نکته مهم ترش اینکه بعد از هشت سال داستان کتاب رو خوب یادمه.
این کتاب رو خانم #نازی_صفوی نوشتن و نشر #ققنوس منتشر کرده. 
اگه دختر نوجوانی میشناسید که عاشق داستانهای عاشقانه است این کتاب رو بهش بدید. بدآموزی نداره کتاب.
        

28

Nafiseh.M پسندید.
تاریخ مستطاب آمریکا
          مدت های طولانی منتظر یک کتاب بودم. کتابی که به خاطر تعریف دوستانم مشتاق مطالعه‌ش بودم اما متأسفانه کتاب برای خرید موجود نبود تا اینکه ناشر دوباره چاپش کرد و بعد از کلی انتظار کتابم رسید.
تاریخ مستطاب آمریکا کتاب پرماجرایی بود که قرار بود بخونم قبل از هر چیزی کنجکاو عنوان کتاب شدم و اولین قدم سرچ کلمه مستطاب در گوگل بود؛
مستطاب یعنی پاک، پاکیزه پس عنوان کتاب می شد تاریخ پاکیزه آمریکا اولش کمی جاخوردم اما با هر ورق کتاب و لحن طنز نویسنده تبریک گفتم به انتخاب این عنوان حقا که عنوان شایسته‌ای برای کتاب بود.
بیان تاریخچه، جنایت و جاه‌طلبی های آمریکا به زبان طنز در کنار کاریکاتور های آقای مازیار بیژنی کتاب رو بسیار خواندنی می کرد.. منابع کتاب هم جالب بود که در اکثر موارد به نویسنده ها یا مقامات آمریکایی ارجاع شده بود.
در بخش هایی از کتاب بیان جنایت ها آن چنان تلخ و سنگین است که با شیرینی طنز هم کام تلخ شما شیرین نخواهد شد.
به کسانی که حوصله خواندن کتاب های تاریخیِ قطور و طولانی رو ندارند تاریخ مستطاب آمریکا به شدت پیشنهاد می شه، سبک جدیدی از کتاب های تاریخی در پیش روی شماست.
این کتاب را باید بارها خواند تا فقط بخشی از جنایات آمریکا همیشه در ذهنتان نقش ببندد و به قول نویسنده کتاب؛
این کتاب رو بخونید تا بدونید چرا باید به آمریکا ،مرگ بر آمریکا گفت!

حرف آخر! واجبِ هر ایرانی حداقل برای یکبار هم تاریخ مستطاب آمریکا رو مطالعه کند، بخصوص جوانان و نوجوانانمون.
        

9

Nafiseh.M پسندید.
آخرین روز جنگ
          کتاب #آخرین_روز_جنگ روایتی زنانه اما کمی متفاوت از روایات همیشگی جنگ در خط مقدم است، این بار قصه از دل خانه یکی از فرماندهان و از زبان همسرش در خاص‌ترین وضعیت او بیان می شود.
فراق همسر، فداکاری یک مادر و جزئیات زندگی عادی همراه با تک تک نفس هایی که بوی انتظار می دهند، انتظار برای رسیدن خبری هر چند کوچک و بی اهمیت در خط به خط داستان لمس شدنی است.
امید ،دوری ،عادت ، دوست داشتن و اعتماد به خدا در کتاب به خوبی تفسیر و توضیح داده شده حتی شاید به تفسیر جدیدی از این کلمات برسید.

در طول مطالعه کتاب فرهنگ زیبای مردم عزیز غزه ستودنی بود به این بخش از کتاب توجه کنید؛
آیا تاریخ صحنه زیبایی مثل روستای من در وسط جنگ ۳۳ روزه دیده است؟ صحنه‌ای که صاحبخانه می‌رود و درها را باز می‌گذارد برای رزمنده‌ها و می‌گوید اگر چیزی احتیاج داشتید از خانه من بردارید.
این تنها یکی از مواردی است که نشان از روحیه بسیار زیبای مردم لبنان دارد و واقعا هم ستودنی است.
ترسیمی که کتاب از شجاعت و عبور از کلمات ترس و مرگ داشت به قولی مسابقه مرگ و زندگی درون کتاب بسیار تماشایی بود.
حس نزدیکی به راوی ماجرا که با ورق زدن هر صفحه بیشتر می شد رو بسیار دوست داشتم.
        

1

Nafiseh.M پسندید.
آخرین روز جنگ
          #یادداشت_کتاب 
#آخرین_روز_جنگ
همیشه دلم می‌خواست کتابی درباره غزه بخوانم، بفهمم الان وسط این جنگ نابرابر چه حس دارند و چه خبر است! چند وقت پیش کتاب تاوان عاشقی را خواندم که از غزه هم گفته بود ولی خیلی کم به دوران جنگ‌های آن پرداخته بود. 
تا اینکه به کتاب آخرین روز جنگ رسیدم. این روایت شاید درباره‌ی غزه نباشد اما همه چیزش شبیه آنجاست، ان‌شاءالله پایان غزه هم شبیه پایان این کتاب باشد.

کتاب آخرین روز جنگ روایتی است از جنگ سی و سه روزه لبنان. راوی یک زن باردار است، همسر یکی‌از رزمندگان مقاومت که انتخاب می‌کند در زمان جنگ در خانه و روستایش که خط مقدم به حساب می‌آید، بماند. 

هر فصل کتاب ما را با زاویه و مساله‌ی خاصی که این زن و خانواده‌اش در این دوران با آن مواجه بوده‌اند آشنا می‌کند. مثلا تهیه غذا و سایر مایحتاج، وضعیت همسایگان و دیگرانی که مانده‌اند، شرایط خاص خانواده و بیماری و خلاصه تک تک کشمکش‌هایی که این دوران پشت سر گذاشته‌اند.

شاید زیباترین نکته این کتاب برای من نوع نگاه این آدم‌ها بود که اعتماد زیادی به خدا داشتند و تمام روزها را با توکل سر می‌کردند، و خدا هم به بهترین نحو پاسخ این اعتماد را می‌داد. چیزی که مثلا در کتاب پانصد صندلی خالی (که روایت روزهای محاصره منطقه شیعه نشین سوریه بود) وجود نداشت. آنجا در بحبوحه جنگ افرادی مثل برخی مردم کشور خودمان، مشغول احتکار بودند و از شرایط بد ماهیگیری کردن‌! اما در این کتاب رفتار مردم با هم، بیشتر شبیه مردم زمان انقلاب و دفاع مقدسمان بود.

اما نمی‌شود از این کتاب گفت و حرفی از فرمش نزد. شاید علت آن این باشد که ناشر تلاش کند ایرادات موجود در کتاب را برطرف نماید چراکه مشکلات نگارشی و ویرایشی متن آنقدر زیاد است که می‌تواند محتوای ناب آن را تحت تاثیر قرار دهد و کتاب را با اقبال کمتری مواجه کند.
        

10

Nafiseh.M پسندید.
آخرین روز جنگ

3

Nafiseh.M پسندید.
اجاره نشین خیابان الامین: هشت سال معرکه سوریه با جمال فیض اللهی

1

Nafiseh.M پسندید.
اجاره نشین خیابان الامین: هشت سال معرکه سوریه با جمال فیض اللهی

7

Nafiseh.M پسندید.
اجاره نشین خیابان الامین: هشت سال معرکه سوریه با جمال فیض اللهی

5