یادداشتهای sanam fadayizad (29) sanam fadayizad 5 روز پیش تاریخ تمام و کمال جهان نوشته ی سمیوئل استیوارث (نه ساله) سارا برتون 3.4 2 با توجه به سن نویسنده و نگاه طنزامیزش به تاریخ کتاب جالبی هست اما تمام و کمال نیست. 0 0 sanam fadayizad 6 روز پیش گزیده ای از سروده های رابیندرانات تاگور رابیندرانات تاگور 4.0 1 این که مرا میآزارد آیا روح من است که میکوشد تا بیرون شود و به فضای باز برسد یا روح جهان است که در میزند تا به درون دل من درآید؟ پرندگان سرگردان، از متن کتاب 0 0 sanam fadayizad 6 روز پیش شب تاب ها رابیندرانات تاگور 3.3 1 خدا به من افتخار میدهد، وقتی کار میکنم خدا به من عشق میورزد، وقتی ترانه میخوانم از متن کتاب 0 0 sanam fadayizad 6 روز پیش بازی های خودشناسی کوکولوژی تاداهیکو ناگائو 2.8 1 این کتاب برای خودشناسی است، در ابتدای هر بازی یک موقعیت داستانی روایت میشود و چند سوال از شما پرسیده میشود تحلیل پاسخ سوالات شما میشود همان خودشناسی. هم میتوانید به تنهایی انجام دهید هم با دوستان یا اهل خانه، توصیه شده که حتما اولین پاسخی که به ذهنتان رسید را یادداشت کنید تا از نتیجه پاسخ شگفت زده شوید. علاوه بر آن میتوانید به عنوان سرگرمی هم در نظر بگیرد چون وقت زیادی نمیگیرد. 0 0 sanam fadayizad 7 روز پیش پدرکشی ملاحت نیکی 4.0 1 پدرکشی را دوست داشتم هم نثرش هم نوع روایتش اما جان غریب نتوانست مرا ترغیب کند تا ادامه اش را بخوانم. 0 0 sanam fadayizad 7 روز پیش بعضی ها برنمی گردند مریم منوچهری 3.5 1 کتابهای مریم منوچهری پر از احساس غم و دلتنگی و رنج و در نهایت نرسیدن است.نویسنده قلم خوبی دارد. 0 0 sanam fadayizad 1404/6/2 احمق های چلم و تاریخ شان آیزاک بشویس سینگر 3.6 3 از خواندن داستان ها و روایت عجیب و طنز مردمان چلم لذت بردم 1 1 sanam fadayizad 1404/6/2 کافه پیانو فرهاد جعفری 3.0 42 دهه هشتاد تو دسته کتابهای مورد علاقه من بود با نثر روان و خوشخوان و ماجرایی نو نسبت به رمان های ایرانی که آن موقع معروف بودند. 0 2 sanam fadayizad 1404/5/30 طومار شیخ شرزین بهرام بیضایی 4.5 16 بعد از آنجایی که شرزین برای استاد میخواند که در کتاب حمله مغول از ما چگونه یاد کرده اند( تازیان در نهایت نیکخواهی به ما حمله کرده اند و ما در کمال ناسپاسی از خود دفاع کرده ایم، آنها با خوش قلبی تمام شهرهای ما را ویران کرده اند و ما از شدت بددلی تسلیم نشدیم و...) استاد میگوید اگر من فقط ناظر سلطان بودم این سخنان بهای زندگیات بود ولی در این لحظه من معلمم نه ناظر پس این نکته را بیاموز که تو را به خاطر خط نگه داشته اند نه اندیشه! 0 27 sanam fadayizad 1404/5/30 مروارید جان اشتاین بک 3.9 25 کاش سر نوشت کینو مثل باقی جویندگان طلا نبود. 0 0 sanam fadayizad 1404/5/25 شاید عروس دریایی آلی بنجامین 4.0 116 کتاب خوبی بود داستان پرکششی داشت توصیفات و تشبیهات هم خوب بود. همراه با شخصیت اصلی نوجوان برای اثبات اینکه مرگ دوستش کار عروس دریایی بوده همراه شدم و لذت بردم. 0 0 sanam fadayizad 1404/5/23 مرگ یزدگرد مجلس شاه کشی بهرام بیضایی 4.5 37 بهرام بیضایی استاد بزرگ دیالوگ های عالی و ماندگار نمایشنامه های تاریخی⭐ 0 0 sanam fadayizad 1404/5/23 تیستوی سبزانگشتی موریس دروئون 4.5 48 یکی از کتابهای خوب و خواندنی از دیروز تا امروز. تیستو و انگشتان سبز جادویی اش. 0 0 sanam fadayizad 1404/5/23 باغ وحش شیشه ای تنسی ویلیامز 3.8 26 باغ وحش شیشه ای هم کتاب و هم فیلم فوق العاده عالی بودن و ماندگار هم در ادبیات هم در سینما👌⭐✔️ 0 0 sanam fadayizad 1404/5/23 زندگی در پیش رو رومن گاری 3.9 77 رومن گاری نویسنده مورد علاقه من هست و از خواندن کتابهاش لذت میبرم. این کتاب هم جای خاص خودش رو داره.⭐✔️ 0 0 sanam fadayizad 1404/5/23 مثل آب برای شکلات لورا اسکوئیول 3.5 37 این کتاب رو سال ها پیش خونده بودم اما هنوز آشپزی و رابطه مادر و دختر و خواهرها رو خوب یادمه، خیلی دوستش داشتم. 0 0 sanam fadayizad 1404/5/21 شیطان و دوشیزه پریم پائولو کوئیلو 3.4 23 آن زمان که خوانده بودم برایم موضوع جالب و کتاب خوبی آمد نمی دانم اگر دوباره بخوانم همان حس را دارم یا نه. 0 0 sanam fadayizad 1404/5/21 روح پراگ ایوان کلیما 3.8 28 کتاب خوبی بود و گاهی بعضی جاها روایتش به گونه ای بود که انگار آنجا و در آن شرایط خاص زیسته ام. 0 0 sanam fadayizad 1404/5/21 جنگ چهره ی زنانه ندارد سوتلانا آلکسیویچ 4.2 69 روایتی متفاوت از جنگ ، به نظر من وقتی جنگ میشود سن و جنسیت اهمیتی ندارد چون همه آسیب میبینند، این کتاب روایتگر زنانی است که هرکدام به نوبه خود در جنگ حضور داشتند. بعضی روایتها عمیقأ دردآورند. 0 0 sanam fadayizad 1404/5/21 تخم مرغ های شوم میخائیل آفاناسیویچ بولگاکوف 3.4 15 یادم است این اثر بولگاکوف را خیلی زود خواندم موضوعش متفاوت از چیزهایی بود که آن موقع خوانده بودم 0 0