یادداشتهای پیمان مهرابی (50) پیمان مهرابی 1404/1/28 بیوتن رضا امیرخانی 3.9 57 بد نبود، شلوغ و درهم بود. 0 0 پیمان مهرابی 1403/6/12 استنطاق مشروح بازجویی های داستایفسکی در زندان تزار فیودور داستایفسکی 3.3 4 کتاب جذابی بود برام مخصوصا سرگذشت عجیب فیودور چقدر همزاد پنداری کردم باهاش سر خیلی از مسائل سیاسی دوران... 0 8 پیمان مهرابی 1403/5/31 سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد جلد 1 نادر ابراهیمی 4.5 61 نادر ابراهیمی خیلی هنرمندانه خمینی رو به تصویر کشیده واقعا جای جای متنش اغوا کننده بود برام 0 3 پیمان مهرابی 1403/3/26 برادران کارامازوف (ج۱) جلد 1 فیودور داستایفسکی 4.4 88 تعریف نیاز نداره 0 7 پیمان مهرابی 1403/3/4 دن کیشوت (دو جلدی) میگل د. سروانتس 4.2 14 پر از ماجراهای جورواجور بود، لحظات جالبی گذشت با خوندنش 1 9 پیمان مهرابی 1403/2/13 پدر سرگی لی یف نیکالایویچ تولستوی 3.8 51 سیر معنوی و مبارزه با نفس پدر سرگی بسیار دلنشین و امیدوار کننده بود. 0 20 پیمان مهرابی 1403/2/12 سلام بر ابراهیم گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 190 هر داستانش کلی حال خوب و درس برای زندگی توشه🌱🇮🇷♥️ 0 14 پیمان مهرابی 1403/2/10 عشق کافی نیست مارک منسون 3.8 7 چندین نکته خوب داشت که باعث میشه به بقیه توصیه ش کنم بخوننش 0 5 پیمان مهرابی 1403/2/10 زنان نامرئی: افشای سوگیری دادهها در دنیایی طراحی شده برای مردان کارولین کریادو پرز 3.8 15 کلی آمار و ارقام داره که حقایقی از جهان غرب در برابر آزادی زنان و حقوقشون بسیار رسواکننده است و عمق منجلاب غرب در حوزه زنان رو نشون میده، در کل کتاب میخواد با نشون دادن کلی مثال بهتون نشون بده جهان مردانه اداره میشه و برای اونها طراحی شده، علتش هم نابرابری عدالتی در داده های جنسیتی در تصمیم گیری ها میدونه... بخونید کتاب جالبیه زاویه دید متفاوته بهتون میده و کمی در فکر فرو میرید... 0 5 پیمان مهرابی 1403/2/2 فلسفه ترس لارس اسوندسن 3.6 12 تعریف و تفکیک خوبی از ترس و خشم در جامعه به شما میده و همچنین راهنمای خوبی برای آدماییه که میخوان واقع نگر باشن و با ترس ها رو به رو بشن.. قسمت ترس و سیاستش رو خیلی دوست داشتم و یه کلاس درس برای نسل جدید میتونه باشه تا متوجه قدرت رسانه و ترسی که از طریق اون به ما القا میکنن و ما رو در زمین خودمون زمین گیر میکنن بشه، خلاصه نترسید برید بخونید 😂♥️ 0 8 پیمان مهرابی 1403/1/23 مثبت اندیشی سمی ویتنی گودمن 3.0 1 تفاوت های مثبت نگری درست و زرد رو میگه، خوبه 👌🏻 0 8 پیمان مهرابی 1403/1/22 زن بی اهمیت: داستان زن جسوری که سرنوشت جنگ جهانی دوم را تغییر داد سونیا پرنل 2.6 5 رویکرد فمنیستی داشت در قالب جنگ جهانی، اینجوری که اینا گندش کردن این زن یه سوپرمن بوده که یک تنه ناله هیتلر و در آورده و اون همه لشکر و بمب و موشک پشم بودن 😂 ممنون از نویسنده متخیل این داستان 💪🏻😂 0 4 پیمان مهرابی 1403/1/5 شرط بندی آنتون چخوف 4.1 34 محشر 0 16 پیمان مهرابی 1402/9/7 فلسطین از منظر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی سعید صلح میرزایی 4.4 9 پر از نکات تاریخی و خوب بود که به درد تحلیل شرایط امروز میخورن 🌾 0 9 پیمان مهرابی 1402/9/7 صبح جادویی برای نویسندگان هال الرود 3.0 3 چند نکته جالب داشت که توی دوره های توسعه فردی هم بهش اشاره شده بود، یکی اینکه عادت گذاری کنیم، دوم عادتها رو بعنوان وظیفه روزانه انجام بدیم، سوم اینکه حداقل و حداکثر زمان رو برای انجام این کارها اختصاص بدیم، چهارم اینکه هدفگذاری سی روزه برای تثبیت عادتها داشته باشیم که همینو توی مبانی اسلام بعنوان چلهگیری هم انجام میدن😁 و در کل چون قبلاً روی این موارد خیلی قوی تر کار کردم مطالبش بسیار سطحی بود برام، بیشتر به درد قشر نوجوون میخوره که هیچ از دنیا نمیدونن و تازه سر از تخم میخوان دربیارن 😂 و اینم میزارم برای اونی که میخواد کتاب و بخره کل این کتاب توی شش جمله پایین خلاصه میشه پولت و دور نریز از خواب که بیدار شدی ۱- یک دقیقه سکوت ۲- یک دقیقه تلقین چیزای خوب ۳- یک دقیقه ذهن آگاهی و ترسیم اون روز ۴- یک دقیقه ورزش ۵- یک دقیقه شکرگذاری ۶- یک دقیقه مطالعه 2 11 پیمان مهرابی 1402/8/11 سامان دادن کارها: ارتقاء بهره وری بدون استرس دیوید آلن 3.4 2 روشی که توضیح میده همون روش جدول الفه که برای هر کاری یک پروژه تعریف میکنی و اونها رو هفتگی چک میکنی و اولویت بندی هاشونو تغییر میدی ... درکل برای کسی که اولین باره میخواد برنامه ریزی کردن رو یاد بگیرده و ذهنشو خالی کنه خوبه 🍹 0 9 پیمان مهرابی 1402/7/21 آی بی کلاه، آی باکلاه (نمایش نامه) غلامحسین ساعدی 3.9 16 نمایشنامهی زنده و جان داریه با فضای کلاسیک 1 5 پیمان مهرابی 1402/7/18 قاعده ده برابر: تنها تفاوت میان موفقیت و شکست گرانت کاردون 4.0 1 کلا حرف این کتاب این بود اهداف و باورهای خودتو تغییر بده تا به موفقیت ده برابری برسی چیز دیگه ای نداره، نه راهکاری میده نه هیچی! 0 7 پیمان مهرابی 1402/5/7 عیبی ندارد اگر حالت خوش نیست مگان دیواین 3.4 35 کلا قصد داره بگه اگه کسی رو که غم زده است و به شما پناه میاره رو با خیل عظیمی از دردهای خودتون خفه نکنید... میگه بزارید اونا دردشونو بگن هرچند سوزناک باشه بعدش میگه که حامی این افراد باشید. چیز دیگه ای برای گفتن نداشت :) 0 22 پیمان مهرابی 1402/5/2 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 164 وحشیانه عالی 0 17