یادداشتهای ریحــ🌙ـانہ جنتی (63) ریحــ🌙ـانہ جنتی 1403/11/17 رهایم کن طاهره مافی 3.4 24 اگر قرار بود از زاویه دید آدام انقدر سرسری و بیداستان گفته بشه، پس چرا اصلا نوشته شد؟ 0 3 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1403/9/28 اردیبهشت محمدرضا حدادپور جهرمی 3.7 23 برعکس چند کتابی امنیتیای که از آقای جهرمی خونده بودم، راوی شخصیت محمد که مامور امنیتی داستانه نبود و بخاطر همین هم بیشتر میشه گفت یه رمان عادی خوندم تا پرونده امنیتیِ رمان شده. بخشهایی مبهم و سرسری نوشته شده بود که قطعا بخاطر مسائل امنیتی بوده اما به هر حال به عنوان یه خواننده توقع داشتم بیشتر از پرونده و ماجراهاش سر در بیارم. 0 11 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1403/9/20 آخرین انار دنیا بختیار علی 3.7 30 کتاب فضای مبهم و در عین ساده بودن، پیجیدگی خاص خودش رو داشت که خواننده رو مجبور به دوباره خوانی بعضی قسمتها میکرد اما در کل، به عنوان کسی که با داستانهای ریتم ملایم و یکنواخت ارتباط نمیگیره، خیلی جذبم نکرد. در بعضی قسمتها جملات ارزشمند و قابل تاملی داشت که شاید بخاطر درک همونها کتاب رو ادامه دادم. 0 10 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1403/9/20 کوری ژوزه ساراماگو 4.1 158 به قدری از کتاب لذت بردم که نفهمیدم کی تموم شد. هیجان، اضطراب و فکر به واقعی بودن این کوری همهگیر، آدم رو تا لحظهی آخر پای خط به خط کتاب نگه میداره. 0 15 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1403/8/28 سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 326 در حالت کلی خیلی داستانهای یکنواخت با ریتم ملایم و اجتماعی رو دوست ندارم و این کتاب هم که سراسر رنج و کلافگی از رفتار شخصیتها رو به همراه داشت. اما از مطالعهش ناراضی نیستم و شاید بشه گفت خلاصه هر کتابخونی باید خوندنش رو پشت سر بذاره. 0 8 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1403/8/13 عشق همه چیز را توجیه میکند جلد 1 سید سجاد ابطحی 4.1 4 کتاب ضعیفیه و اینهمه شهرت صرفا بخاطر تبلیغات، ارزش کتاب رو بالا نمیبره 0 5 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1403/6/29 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 182 داستان زندگی شهدا که سراسر نور و محبته و در این مورد تردیدی نیست، اما برای کتابی که به عنوان زندگی شهید منتشر میشه، بیان این حجم از عواطف همسری (که بیشک هست و به خودی خود لطافت و زیبایی داره) برای مخاطب یکم زیادهروی بود، مخصوصا احساسات و عاشقانههای در دوران نامزدی و اوایل ازدواج. به هرحال انشاالله خدا به خانواده و همسر این شهید عزیز صبر بده و ما هم از سیره شهدا تو لحظه لحظهی زندگی غافل نشیم. 0 9 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1403/4/21 به صرف قهوه و پیتا؛ سفرنامه و عکس های بوسنی و هرزگوین معصومه صفایی راد 3.9 37 اینکه علاقهام به خواندن کتابهای سفرنامه زیاد است، بیتاثیر در دادن تمام امتیازها به این کتاب نیست، اما غم مشترکی که بین جنگ دیدگان خودمان و بوسنیهای بیدفاع است، پیوند و حس نزدیکی بیشتری به آدم میدهد که به دوست داشتنیتر بودن این کتاب اضافه میکند. * یکی از بهترین کتابهایی که هدیه گرفتم :) 0 8 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1403/2/18 مستند داستانی کف خیابون محمدرضا حدادپور جهرمی 3.9 56 نفس زدم، بغض کردم، اشک ریختم، دلهره گرفتم، خندیدم، آه کشیدم، افسوس خوردم... کاش قدر این امنیت دونسته بشه! 0 14 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1402/12/26 ویرانم کن (۱.۵) طاهره مافی 4.2 55 از خردم کن حتی بیشتر دوسش داشتم..🥲 احساسات وارنر>>>>>>>>>>>> 3 21 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1402/12/17 خردم کن جلد 1 طاهره مافی 4.1 123 کلا علاقهمند داستانهای پادآرمانشهری هستم و از خوندن این کتاب هم به شدت لذت بردم. حس کردم دارم فیلم سنت شکن رو میبینم یه جورایی😂 به شدت مشتاق و منتظر ترجمهی جلدهای بعدی هستم:) 2 21 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1402/11/11 مغازه خودکشی ژان تولی 3.3 450 ایدهی جدید و طنز تلخش جالب بود اما داستان منسجم و مشتاق کنندهای نداشت. 0 10 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1402/11/8 قتل در قطار سریع السیر شرق آگاتا کریستی 4.2 24 روند کندی داشت اما در پایان که معمای قتل حل شد از پیچیدگیش لذت بردم. 3 9 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1402/11/2 زنی در کابین 10 روت ویر 3.4 37 تقریبا تا اواخر داستان منتظر بودم بفهمم شخصیت اصلی مشکل روانی داشته و همهی اتفاقات حاصل توهم و خیالاتشه ولی خداروشکر پایان این مدلی نداشت و با هیجان تموم شد. 0 14 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1402/10/19 ما شروعش می کنیم کالین هوور 3.4 67 در رمان نویسی و در بحث شخصیت پردازی، یکی از مهمترین موضوعات ساخت شخصیت باورپذیره. یعنی نویسنده باید طوری شخصیت رو پرورش بده که برای مخاطب به عنوان یه شخصیت موجود و مستقل قابل پذیرش باشه تا بتونه باهاش همدردی داشته باشه و احساسات شخصیت رو درک کنه. چیزی که در رمانهای کالین هوور برای من خیلی پررنگ و جذابه همین موضوع هست که شخصیتها زندهن و احساساتشون کامل قابل درکه طوری که انگار اتفاقات برای خود خواننده هم پیش اومدن. نمیشه گفت رمان ما شروعش میکنیم از رمان قبل یعنی ما تمامش میکنیم بهتر بود، اما در جایگاه مستقل، قابل قبول و لذت بخش بود. 3 24 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1402/10/14 لو 30 یا امید کوره چی 4.0 15 جلد قبل "هفت جن" در مقایسه با این جلد خیلی قویتر بود. حجم زیاد اطلاعاتی که برای خواننده ممکنه خیلی غریبه باشه و همینطور داستانی که نسبت به جلد قبل هیجان کافی به جز قسمتهای پایانی نداشت، شاید از دلایلیه که باعث میشه بهش بیشتر از این ستاره ندم. اما در کل این نوع کتابها و ادبیات گمانه زن توی ایران کمه و خوشحالم که این مجموعه کتابها توی سبک ادبیات ژانری تولید شدن. 0 15 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1402/10/9 خطای ستارگان بخت ما جان گرین 4.0 73 این کتاب و فیلمش با اینکه داستان غمانگیزی رو دنبال میکنه ولی عمیقا دوستداشتنی هست :) 0 8 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1402/10/7 تو شهید نمی شوی: حیات جاودانه شهید محمودرضا بیضایی به روایت برادر احمدرضا بیضائی 4.3 5 بارها عکس این شهید رو دیده بودم و اسمشون رو پرسیده بودم اما هیچی از ایشون نمیدونستم تا اینکه این کتاب رو خریدم و از شخصیت خوب و معنویشون یاد گرفتم. 2 9 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1402/7/5 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 182 بالاخره بعد مدتها رمان عاشقانهی دور از کلیشه خوندنم :) 1 16 ریحــ🌙ـانہ جنتی 1402/3/24 پری دخت: مراسلات پاریس طهران حامد عسکری 3.7 116 ادبیات و جمله بندیهای زیبای اون دوران، سادگی شخصیت پریدخت و الفاظ محبت آمیز بین دو شخصیت چنان لبخند به لب مینشونه و خواننده رو توی اون فضا میبره که متوجه پایان کتاب نمیشید. 4 24