یادداشتهای زینب کامیار (17) زینب کامیار 1403/9/20 داستان راستان جلد 1 مرتضی مطهری 4.5 49 متن کتاب بسیار ساده و روان .داستان های کوتاه و زیبا و در بردارنده نکات اخلاقی و اموزنده 0 11 زینب کامیار 1403/9/17 قصه های دلنشین: 40 موضوع، 244 داستان کاظم سعیدپور 5.0 1 این کتاب دارای ۲۴۴ حکایت در ۴۰ موضوع است .تلفیق حکایات با آیات و احادیث و اشعار خواندن آنها را جذاب تر کرده .حکایت های بسیار زیبا و شنیدنی که از خواندن تک به تک آن لذت می بری . 0 7 زینب کامیار 1403/9/15 نامزد گلوله ها مرتضی سرهنگی 4.2 33 کتاب بسیار جمع و جوری است خلاصه و مفید .از قنات ملک سفری شروع میشه و به فرودگاه بغداد ختم میشه .همه صفحات زندگی شهید از کودکی تا شهادت خلاصه و زیبا بیان شده .طراحی گرافیکی و قطع کتاب متفاوت از کتابهای دیگر است شاید بخاطر جذابیت بیشتر .بهتون پیشنهاد می کنم حتما کتاب رو مطالعه کنید به دل می شینه .زندگی فردی که تمام تلاشش کرد چه روزهای جنگ و چه روزهای ارام البته از نظر ما ارام برا آسایش و امنیت ما و همه ملتهای مسلمان .از ویژگی های بارز شهید حاج قاسم عزیز می توان اخلاص، شجاعت، شهادتطلبی، ارادت و تمسک به اهلبیت(ع)، ولایتمداری، تعبد و معنویت، نبوغ نظامی، نظم و انضباط و مردمی بودن را بیان کرد همچنین حضرت آقا از او به عنوان چهره بینالمللی مقاومت، تربیتشده اسلام و مکتب امام خمینی یاد کرده است.ان شاالله که عاقبت زندگی ما هم مانند حاج قاسم ختم به شهادت و عاقبت به خیری شود . 0 12 زینب کامیار 1403/9/6 من از گاوی که لگد می زند می ترسم حامد اشتری 4.2 9 کتاب متشکل از داستان های کوتاه و معنا دار است و انسان را به فکر کردن وادار می کند شاید برای یک داستانش لازم باشه روزها بهش فکر کنی تا در اعماق وجودت رسوب کنه . 0 9 زینب کامیار 1403/8/27 درگاه این خانه بوسیدنی است زینب عرفانیان 4.7 54 . کتاب خاطرات فروغ منهی مادر شهیدان داوود ، رسول ، علیرضا خالقیپور است. کتاب خاطراتی از زندگی این بانوی بزرگوار است که شاهد شهادت فرزندانش در راه وطن بود.و نویسنده این کتاب خانم زینب عرفانیان اینقدر زیبا تمام لحظات را به تصویر کشیده که خودت را در تمام لحظات کنار این مادر بزرگواری می بینی و اشک میریزی . 0 13 زینب کامیار 1403/8/21 دارزن: زندگینامه داستانی اصغر اقلیدی از روزهای انقلاب تا اسارت در زندان های حزب کومله طاهره کوهکن 4.3 7 دارزن روایت زندگی اصغر اقلیدی است ابتدا زندگی او در کنار خانواده و بعد اعزام به جبهه و اسارت با گروهک های کومله و سختی هایی که در این دوران می کشد.بعد از پایان کتاب گریه کردم که ما این انقلاب رو چه طوری به دست اوردیم اما امروز چقدر راحت اجازه ورودد دشمن به خانه هایمان را داده ایم امروز هم مثل دیروز ما در جنگ هستیم اما نه جنگ نظامی و رو در رو بلکه جنگ فرهنگی .در این جنگ دشمن موزیانه همراه با برنامه های دقیق به داخل خانه ها نفوذ می کند و زبان،سنت ها و نوع پوشش ما رو تغییر می دهد.امروز بیگانگان با کمک خیانتکاران داخلی دارند سنتها ،پوشش و فرهنگ اصیل مان را تغییر می دهند .قدرت یک کشور در قدرت مردمان آن ،اصالتسشان و سنت های اصیلشان است .امروز نیازمند انسان سازی هستیم و باید از خودمان شروع کنیم انسانی متفکر،آگاه،فرهیخته بسازیم نه انسانی که فقط تقلید کور کورانه داشته باشد ما این انقلاب رو راحت به دست نیاوردیم پس وظیفه داریم که پای انقلابمان بایستیم 0 7 زینب کامیار 1403/8/18 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.0 123 کتاب بسیار زیبایی بود .بعضی جاها گریه کردم .بعضی جاها خندیدم و بعضی جاها خدا رو شکر کردم که شیعه هستم .و تصمیم گرفتم که یه شیعه واقعی باشم نه اینکه فقط نام اسلام رو یدک بکشم .این کتاب روایت یه داستان از یک دختر آمریکایی که آروم آروم با مطالعه و شرکت در جلسات انجمن اسلامی مسلمون میشه .توی این جلسات نویسنده خیلی زیبا ازاسلام . حجاب و پوشش صحبت کرده . در این کتاب به زیبایی مسءله حجاب و پوشش را با اشعار .روایات و نظر روان شناسان و نویسندگان دیگر به تصویر می کشد.واقعا زنها ستاره هایی هستند که چیدنی نیستند و ما باید با پوشش خود این را به دیگران بگوییم و با حجاب میشه خود را از گزند چشمان ناپاک حفظ کرد .زن در چادر مانند گوهری است در صدف . 0 13 زینب کامیار 1403/8/13 بساز نفروش ها 4.5 6 کتاب بسیار زیبا و خواندنی است .حتما بهتون پیشنهاد می کنم تهیه کنید و در اولین فرصت بخونید .موضوع اصلی کتاب آقای علی حمامی است که نقش بسزایی در ۸ سال جنگ تحمیلی داشته اند ایشان در طول این سالها با نبوغی که داشته اند به همراه دوستانش دستگاه های زیادی می سازند از جمله پلاتینگ برد.کالیبرسنج .قایق های عساکره .جایروکوپتر .یک نخبه یک مغز متفکر به تمام معنا .واقعا متاسفم برای مسءولین کشورم که توجهی به این استعدادها ندارند فقط هدف بعضی از این مسءولین این است که تمام تلاششون رو برای هر چه وابسطه تر کردن ایران به غرب و کد خدا انجام دهند .صد حیف که از چنین جوانان انقلابی استفاده نمی شود . 0 13 زینب کامیار 1403/8/9 قصه های پندآموز مثنوی معنوی زینب علیزاده لوشابی 5.0 1 کتاب مناسب گروه کودک و نوجوان است قصه ها و داستان های پند آموزی داره .این کتاب رفتارهای خوب و بد انسان رو به نمایش میزاره و پایان هر داستان نتیجه گیری میکنه که اگر رفتار بد داشته باشی مثل بخل .حسد .کینه و ..... به کیفر اعمالت میرسی و اگر رفتار و کردار خوب داشته باشی مثل گذشت .مهربونی .دست و دلبازی پاداش نیکی ها و کارهای خوبت رو می بینی 0 10 زینب کامیار 1403/8/6 مادر ایران: خاطرات شفاهی عصمت احمدیان مادر شهیدان اسماعیل و ابراهیم فرجوانی نورالهدی ماه پری 4.6 11 این کتاب هم بی نظیره.خوندنش رو بهتون پیشنهاد می کنم .سختی ها،فداکاری ها،رنج ها،مهربانی هاو گذشت یک مادر نمونه .خلاق.هنرمند.پر تلاش.سخت کوش .پرکار را بیان میکنه .نام کتاب برازنده این مادر مهربان است . 0 10 زینب کامیار 1403/8/6 خاتون و قوماندان: روایت زندگی ام البنین حسینی همسر شهید علیرضا توسلی (ابوحامد) فرمانده لشکر فاطمیون مریم قربان زاده 4.3 63 بهتون پیشنهاد می کنم این کتاب رو حتما بخونید . 0 8 زینب کامیار 1403/7/30 تهران تا تیرانا: خاطرات مسعود خدابنده؛ عضو سابق سازمان مجاهدین خلق و سرتیم حفاظت از مسعود رجوی محمد جعفربگلو 4.0 13 حضرت علی علیهالسلام فرموده است: هرکس از وقایع گذشتگان عبرت بگیرد، بینا میشود، کسی که بصیرت و بینایی پیدا کرد میفهمد و آن کس که فهمید، عالم میشود.این کتاب تجربیات فردی است که پایش در چاه رفته و امروز با گذشت سالها خاطرات خود را تعریف می کند که درسی باشد برای دیگران . 0 7 زینب کامیار 1403/7/29 شهاب دین زهرا باقری 4.5 46 همسرآیت الله مرعشی:60 سال با هم زندگی کردیم به یاد نمی اورم از او حرف تندی شنیده باشم .با آن همه مشغله و بیماری هیچ وقت به من امر و نهی نکرد.شما (فرزندان) که کوچک تر بودید در کار خانه کمکم می کرد.پسرها را حمام می کرد ،غذا می پخت و ...... 0 7 زینب کامیار 1403/7/26 من دیگر ما؛ کتاب سیزدهم : دختران آسمانی و سفیران مهربانی جلد 13 محسن عباسی ولدی 4.6 12 کتاب های آقای محسن ولدی بسیار زیبا و جذاب نوشته شده و خوندن این کتاب رو به تمام دختران و مادران سرزمینم توصیه می کنم 0 6 زینب کامیار 1403/7/26 چینی بندزن زینب کریمی 4.4 3 یک رمان از زندگی یوسف در زمان رضا شاه که نویسنده با مهارت تمام تمام شرایط اقتصادی .اجتماعی .سیاسی ان روزگار را با قلم خود به زیبایی به تصویر می کشد 0 6 زینب کامیار 1403/7/26 میثم و شهر ترس های ممنوعه احمدرضا امیری سامانی 4.4 16 کتاب بسیار زیبایی است . جمله ای از کتاب اگر به دنبال رستگاری هستید غفلت و نادانی و بازیگوشی رو کنار بگذارید و همیشه تلاش و کوشش کنید 0 5 زینب کامیار 1403/7/26 مردی با آرزوهای دوربرد: روایتهایی از پدرموشکی ایران فائضه حدادی 4.2 22 کتاب بسیار سلیس و روان نوشته شده .داستان های کوتاه داره و خواندنش بسیار لذت بخش است .قلم خانم فاءضه غفاری نویسنده کتاب بسیار روان و زیبا است.نام کتاب هم برازنده پدر موشکی ایران است .فردی که افق دیدش بسیار وسیع بود . 0 8