یادداشتهای فاطمه یارمحمدی (38) فاطمه یارمحمدی 1403/1/3 لاشه لطیف آگوستینا باستریکا 4.1 93 یه کتاب دیستوپیایی چهطور میتونه در عین سیاه بودن لطیف و قابل لمس باشه؟ چهطور میتونه اینطوری در عین بیاحساس بودن، احساساتت رو به چالش بکشه و دیوونت کنه؟ و تو عاشق این دیوونگی میشی و ادامه میدی به خوندنش، به خوردنش، به بلعیدنش. و حالا نصف شب شده و تو کتاب رو تموم کردی. قلبت داره تند میزنه، قلبت داره اشک میریزه. آهنگ spring waltz داره از گوشیت پخش میشه و داری به این فکر میکنی که: این کتاب برای من هیچوقت تموم نمیشه. لاشه لطیف چیزی فراتر از ۲۲۰ صفحهس. و کسی که این کتاب و این تجربه رو به من هدیه داده در جایگاهی فراتر از یک دوست قرار میگیره :) 1 52 فاطمه یارمحمدی 1402/12/5 بازی های میراث جنیفر لین بارنز 4.2 178 خوب بود؟ نه چندان. قابل حدس بود؟ صددرصد. ارزش انقدر معروف شدن رو داشت؟ اصلاً. شخصیتپردازی ضعیف، معماها و روشهای حل بیمنطق. روابط عاشقانه زرد و غیرقابللمس! پس با یه لبخند (صرفاً بابت تموم شدن کتاب و شاید چند صفحهای که خوب بود) میرم سراغ کتاب جدید :) 13 47 فاطمه یارمحمدی 1402/9/2 تمام این مدت ریچل لیپینکات 3.8 28 زیبا و امیدبخش بود! شاید اگر چند سال پیش میخوندم بیشتر با روند عاشقانهش کنار میاومدم، ولی الان هم خوندنش خالی از لطف نبود. میتونست پایان بهتری داشته باشه. در کل که یه عاشقانه آروم بود که پلات توییست خوبی هم داشت. 0 34 فاطمه یارمحمدی 1402/8/18 سفر به دوزخ شان اسموکر 3.0 2 تصویرسازی این کتاب چهقدر زیبا بود! طوری که مترو دیگه برام مترو نبود، کوهستان بود و دوزخ! با خوندن این کتاب، موسیقی « سارا و آیدا» از پیمان یزدانیان هم پیشنهاد میکنم :) 0 30 فاطمه یارمحمدی 1402/8/6 تمام خشم من صبا طاهر 4.3 8 زیبا، تلخ، آرام! یه شکنجهی لذتبخش، یه آزار دوستداشتنی و قابل لمس! 0 17 فاطمه یارمحمدی 1402/7/30 کتابخانۀ نیمه شب مت هیگ 4.0 521 ایده کتاب خیلی جذاب و خوب بود.ولی گاهی خیلی شعاری می شد که اذیتم می کرد. اگر به کتاب های انگیزشی علاقه دارید ممکنه براتون جذاب باشه ولی اگر از روایت به دور از نقد و شعار علاقه دارید، گزینه ای نیست که پیشنهاد کنم. در کل ازش لذت بردم، ترجمه محمد صالح نورانی زاده خوب و روان بود و سیر ماجرایی داستان هم خوب بود هرچند میتونست پایان بندی درست تری داشته باشه. 0 14 فاطمه یارمحمدی 1402/7/30 آدم خواران ژان تولی 3.9 242 فضای سیاه خوبی داشت . کشش کتاب هم خوب بود . دوسش داشتم 2 19 فاطمه یارمحمدی 1402/7/30 بیمار خاموش الکس میکیلیدس 4.1 170 خیلی هیجان انگیز و شوکه کننده. عاالی.. 2 15 فاطمه یارمحمدی 1402/7/30 کورسرخی: روایتی از جان و جنگ عالیه عطایی 4.1 68 چقدر زیبا، کوتاه و تکان دهنده بود. حقیقتا لذت بردم 0 7 فاطمه یارمحمدی 1402/7/30 پشت درهای بسته بی.ای. پاریس 3.8 12 جذاب، هیجان انگیز و با تعلیق بالا. شخصیت پردازی خوب و ماجرای عالی. برای کسایی که از داستان های ماجرا محور و معمایی خوششون میاد پیشنهاد خیلی خوبیه :) 0 16 فاطمه یارمحمدی 1402/7/30 یادداشت های روزانه داوید روبینوویچ 4.0 2 کوتاه و تاثیر گذار. نوشته های یه پسر نوجوان از اتفاقات روزمره ش در جنگ جهانی دوم. و چقدر تلخه که این نوشته ها ناگهان قطع میشن و دیگه ادامه پیدا نمیکنن. جنگ سیاهی های زیادی داشته که این کتاب بخشی از اون رو از دید یه پسربچه روایت میکنه. ترجمه میتونست بهتر باشه و ویراستاری کتاب هم جای کار داشت. 0 23 فاطمه یارمحمدی 1402/7/30 به راحتی چشم بر تو خواهم بست ماری واری 3.5 3 اتفاقات خاصی نداشت؛ ولی شخصیت ها قابل درک بودند و فضا ساده و دلنشین بود. میتونه یه رمان خوب برای کسایی باشه که تو یه رابطه اشتباه گیر افتادن و نمیتونن بیان بیرون. داستان از جانب دو دختر روایت میشه و هردو مشکلاتی در زمینهی روابطشون دارن. 6 3 فاطمه یارمحمدی 1402/7/30 خانواده ی گیتری اریک امانوئل اشمیت 3.0 1 ترجمه خیلیبد بود. قلم اشمیت رو بینهایت دوست دارم و معتقدم میتونه از سادهترین اتفاقات، روایت بینظیری خلق کنه. هرچند این کتاب نسبت به کتابهای دیگهای که از اشمیت خوندم راضیم نکرد که البته ترجمه غلطش هم بیتاثیر نبود. 0 2 فاطمه یارمحمدی 1402/7/30 سال درخت ضحی کاظمی 2.0 1 قلم و ایده های ضحی کاظمی در چند کتاب های اخیرش که به سمت ادبیات ژانری رفته خیلی قوی و خوبه به خصوص رنسانس مرگ. ولی کتاب های قدیمی تر مثل همین سال درخت رو چندان باهاش ارتباط نگرفتم. 0 1 فاطمه یارمحمدی 1402/7/30 پای چپ من کریستی براون 3.3 2 اگر دنبال یه زندگینامه خوب و نسبتا جذاب میگردید که تا حدی هم انگیزشی باشه، پیشنهاد خوبیه. ولی اگر هیجان و احساس براتون توی کتاب مهمه، بهتره سمتش نرید. ترجمه میتونست بهتر باشه. متن روان بود. جا داشت بهتر باشه ولی تقریبا کوتاه و خوب بود. 0 4 فاطمه یارمحمدی 1402/6/17 بازمانده روز کازوئو ایشی گورو 3.9 63 قابل تأمل و عمیق... 0 7 فاطمه یارمحمدی 1402/6/12 صدای آخر خط جان مارس 4.0 12 یه روایت معمایی تمیز، هیجانانگیز و کمنظیر با شخصیتپردازی عالی و پایان درست! 0 18 فاطمه یارمحمدی 1402/6/9 فردریک یا تاتر بولوار اریک امانوئل اشمیت 3.3 1 قلم زیبای اشمیت اینبار از صحنه روایت میکنه، نمایشنامهای دربارهی نمایش! 0 21 فاطمه یارمحمدی 1402/6/7 جین ایر شارلوت برونته 4.2 187 از زیباترین و خاطرهانگیزترین عاشقانهها 💫♥️ 0 12 فاطمه یارمحمدی 1402/6/7 به پیوست: دوستت دارم سسلیا آهرن 2.6 2 شخصیتپردازی ضعیف بود، روایت جذابیت خاصی نداشت و امید واهی کسلکنندهای توی داستان حاکم بود. 0 7