یادداشتهای فاطمه ندایی پور (15) فاطمه ندایی پور 1404/2/16 اجاره نشین خیابان الامین: هشت سال معرکه سوریه با جمال فیض اللهی علیاصغر عزتیپاک 4.2 69 کتاب مربوط به معجزه حضرت رقیه و نظر کردن ایشون به دل یک فرد خطاکاره. نگاهی که باعث میشه اون فرد در همون لحظه اول ورود به حرم نظرش تغییر کنه و ۸ سال در سخت ترین روز های سوریه اونجا بمونه و به حرم خدمت کنه. متن کتاب بد نبود. پایان بندی شو دوست نداشتم. ولی در کل حسرت چنین نگاهی از خانم و چنین تغییر تفکری به دلم موند. 0 0 فاطمه ندایی پور 1403/12/8 حاج قاسمی که من میشناسم سعید علامیان 4.4 40 جوری که تو کتاب از حاج قاسم تعریف میکنه حس میکنم حاج قاسم یک ابرانسان بود یک ابر قهرمان. کاش ما هم مثل هالیوود بلد بودیم ابر قهرمان هامون رو قشنگ به تصویر بکشیم. فکر میکنم روز حاج قاسم به جای ۲۴ ساعت حداقل ۴۸ ساعت بوده وگرنه چطور یه نفر میتونه هم کتاب بخونه هم تو جنگ باشه هم به خانوادش برسه هم به خانواده شهدای دیگه رسیدگی کنه. عجیب بوده این مرد. نمونه این که انسان اگر بخواد چه توانایی هایی داره . 0 1 فاطمه ندایی پور 1403/12/6 عزرائیل: کهنه سرباز نیما اکبرخانی 4.2 75 کتاب در ژانر پلیسی معمایی و تریلره. تقریبا میشه گفت جذاب بود ولی کل داستان معمایی کتاب رو خواست تو فصل آخر جمع بندی کنه که به نظرم بیشتر سر هم بندی بود تا جمع بندی. جزئیاتی که میتونست جالب باشه رو جا انداخت و داستان رو وارد فاز جدیدی کرد برای کتاب بعد. در کل بدک نبود. ولی پایان بدی داشت به نظرم. 0 0 فاطمه ندایی پور 1403/10/9 7 جن امید کوره چی 3.8 53 به نظرم جای همچین کتاب و همچین ژانری تو ادبیات فارسی کم بود واقعا. ژانر فانتزی و وحشت.با شاخصه های ایرانیزه و ملموس. دوستش داشتم. کتاب رو به صورت صوتی گوش دادم و یه جاهایی انقدر باورپذیر بود که میترسیدم اوراد و اذکاری که داره پخش میشه پای اجنه رو به خونه باز کنه. لذت بردم از شنیدنش و پیشنهادش میکنم .مخصوصا به قشر نوجوان فانتزی خوان 0 1 فاطمه ندایی پور 1403/9/25 عملیات احیا محمد حکم آبادی 4.6 50 با خوندن این کتاب حس توامان غرور ملی و انزجار ملی رو تجربه میکنی. این که چطور میشه یه نفر با خودخواهی خودش یه کارخونه رو به قعر چاه ببره و کلی کارگر رو بیچاره کنه و چطور یک مدیر خوب میتونه در نقطه مقابل همون کارخونه رو به قله ببره و این که ما چه استعداد ها و توانمندی هایی در گوشه گوشه ایرانمون داریم که ازش بی خبریم. کتاب فوق العاده ای بود. 1 1 فاطمه ندایی پور 1403/8/29 نامزد گلوله ها مرتضی سرهنگی 4.3 36 چاپ و تصویر سازی کتاب زیادی هنری طور بود و من دوستش نداشتم. کتابای ساده و قدیمی رو ترجیح میدم. اونم با این وضع گرونی کاغذ و کتاب به نظر من دلیلی نداشت یه کتاب ۳۰-۴۰ صفحه ای رو با رنگ و لعاب ۱۰۰ صفحه طول بده با این نوع کاغذ و چاپ رنگی و ... . داستان ها هم سرعتش خیلی زیاد بود و خلاصه. شاید اگر کل این کتاب ساده چاپ می شد ، می شد بیشتر به اصل قضیه که متن داستان هاست پرداخت. در کل ای بدک نبود. 0 0 فاطمه ندایی پور 1403/8/23 از چیزی نمی ترسیدم: زندگی نامه خودنوشت قاسم سلیمانی 1335 تا 1357 قاسم سلیمانی 4.5 190 داستانی با جزئیات فراوان. تصویر سازی عالی. فقط ای کاش اجل فرصت تکمیل میداد. 0 0 فاطمه ندایی پور 1402/11/29 بادام وون پیونگ سون 3.9 315 یه کتاب کاملاااا معمولی...نه طرفدارانشو درک میکنم نه مخالفانشو... نه اونقدر داستان خفنی بود که انقدر معروف بشه. نه اونقدر مشکلاخلاقی داشت که مامانا نگران نوجوان هاشون بودن که این کتاب رو میخونن. البته کتابی که من گوش دادم ترجمه مریم بردبار بود. ممکنه نسخه اصلی یا ترجمه های دیگش مشکل دار بوده باشه ولی این که هیچی نداشت. نسلما تو نوجوونی کتابای مودب پور و بامداد خمار و این چرت و پرتارو میخوندن . این که پیش اونا هیچی نبود. در کل به نظر من یه کتاب معمولی با یه داستان معمولی. اصلا نفهمیدم چرا انقدر معروف بود. 0 2 فاطمه ندایی پور 1402/11/18 شبیه مریم اکرم صادقی 3.8 43 کتاب بدی نبود. روایات زندگی حضرت فاطمه رو سعی کرده بود با داستان مخلوط کنه که جذاب بشه. ولی به نظرم تو این قسمت موفق نبود. قسمت هایی که زندگی خود فضه بود کمی جالب تر بود. ولی در کل این یک روایت از زندگی فضه است. در روایت دیگر او دختر پادشاه بوده. که معلوم نیست کدوم روایت صحت داره 0 3 فاطمه ندایی پور 1402/11/18 تاوان عاشقی محمدعلی جعفری 4.0 94 موضوع جالب بود ولی روایت کمی می لنگید و آدم رو راضی نمی کرد. جا داشت کتاب مفصل تر و با توضیحات بیشتر باشه . 0 6 فاطمه ندایی پور 1402/6/31 شماس شامی مجید قیصری 3.8 50 یک داستان تکراری با روایتی تکراری. خیلی باب میلم نبود. بارها این داستان را در نمایش خورشید کاروان و قافله خورشید و چند نمایشنامه دیگر دیده و خوانده بودم . لذا کتاب چیز جدیدی برایم به همراه نداشت. 0 0 فاطمه ندایی پور 1402/6/30 پیرمرد و دریا ارنست همینگوی 4.0 203 کتاب رو صوتی از طاقچه بی نهایت گوش کردم با یه صدای فاجعه . نمیدونم برای کیفیت ترجمه و صدا بود یا خود داستان به نظرم آنچنان چیز خاصی نیومد. در کل داستان جالبی بود. کشش خوبی داشت. ولی انقدری که معروف شده شاهکار ادبیات حسابش نمیکنم . 0 2 فاطمه ندایی پور 1402/6/12 استامبولی: نوشته ها و عکس های سفر به استانبول منصور ضابطیان 4.0 68 من عاشق سفرم. عاشق تجربه فرهنگ های مختلف. اینکه تو ترکیه ترشی رو به جای خوردن با غذا به عنوان تنقلات میخورن برای من شگفت انگیزه. تمام سفرنامه های ضابطیان من رو با خودش میبره تا اون کشور مقصد. با خودش میچرخونه تو کوچه پس کوچه های اونجا و با زبون روان و صمیمی با فرهنگش آشنا میکنه.شاید بشه گفت محبوب ترین نویسنده مه. کل کتاب هاشو دارم و معدود کتاب هایین که چند باره میخونمشون. 0 14 فاطمه ندایی پور 1402/5/31 من دیگر ما: فرزند ما از ما جدانیست، او خود ما است اما در اندازه ای کوچک تر جلد 5 محسن عباسی ولدی 4.3 6 مطالعه این کتاب رو همزمان با دوره خانه و رسانه که مدرسش آقای ولدی هست دارم انجام میدم . اطلاعاتی که دوره و کتاب در اختیار آدم میزاره هولناکه. چیزی که همه بهش آگاهیم ولی بخش جدایی ناپذیری از زندگیمون شده. مضرات رسانه. تاثیرش تو زندگی و تربیت بچه هامون. حس کسی رو دارم که میخوان بفرستنش کمپ ترک اعتیاد. خودش هم میدونه باید ترک کنه ولی خیلی براش سخته و مقاومت داره. تازه اوضاع وقتی خراب تر میشه که همه اطرافیانت هم معتاد باشن و باید به فکر ترک دادن اونا هم باشی. شرکت تو دوره خانه و رسانه رو به همه پیشنهاد میکنم. از سایت تربیت کده میتونین ثبت نام کنید. دوره رایگان هم هست. 0 1 فاطمه ندایی پور 1402/5/29 بیش از این ها باید باشد! شینسوکه یوشی تکه 4.4 10 این کتاب از مجموعه کتاب های شینسوکه رو دوست نداشتم. مجبور شدم با کلی سانسور بخونمش برای دختر ۵ سالم. شاید برای سن های بالاتر مناسب باشه. ولی برای رده ۵ سال من توصیه اش نمیکنم. ولی بقیه کتاباش فوق العادس. 0 1