یادداشتهای Haditheh (10) Haditheh 5 روز پیش باغ جادویی مجید شفیعی 2.2 2 زیادی برام غیر قابل درک بود و نتونستم باهاش کناربیام😔 0 0 Haditheh 1404/4/8 دریاچه مخفی کارن اینگلیس 3.9 4 اولش خیلی نگرفتم و دوبار شروعش کردم تا تمومش کنم ولی آخرش خیلی جالب بود پس میشه گفت در کل کتاب خوبی بود✔ 0 0 Haditheh 1404/4/1 هزاران روز خاطره شانون هیل 4.3 3 اولاش (در اصل وسطاش)داشت حوصله ام رو سر می برد و تو غکر کنار گذاشتنش بودم ولی خودمو مجبور کردم ادامه اش بدم و خوشحالم که این کارو کردم در کل روند خوبی داشت اگه پایانش چیزی به جز این می شد خودم شنن هیل رو خفه میکردم😂 0 0 Haditheh 1404/3/30 چهاردهمین ماهی قرمز جنیفرال. هالم 4.5 3 اولش فکر میکردم قراره کل کتاب درباره ماهی قرمز باشه اما کاملا برخلاف تصورم بود دیدگاه خلاقانه ای نسبت به پیری و مرگ داشت که خیلی جذابش کرد و درکل عالی بودددد 0 0 Haditheh 1404/3/27 چای با طعم جادو جودی آی. لین 5.0 1 عالی بوددددددد اولش هم چون فک میکردم جالب به نظر میاد شروعش کردم واقعا حتی وقتی فک میکردی دیگه داستان یکنواخت و زننده شد متعجبت میکرد ولی پایانش ناراحتم کرد:( 0 5 Haditheh 1404/3/13 قصری در مه ایمی افرون 4.3 1 کتابیه که اگه برید و ببینید کمتر از ده نفر خوندنش یا میخوان بخونن اما به نظر من عالی بود. داستان درباره دختری به اسم تسه که با پسری به اسم ویلیام آشنا میشه و بعد با برادرش مکس به خونه ویلیام میرن و اونجا همون قصر درون مه عه و کلی اتفاق جالب هم براشون میوفته. من خودم از ویلیام خوشم اومد یعنی بیشتر دلم براش سوخت چون مدت زیادی میشه گفت تنها بود. در کل داستان جالبی داشت=) 0 4 Haditheh 1404/3/12 رونی یک پیانو قورت داده تیمور آقامحمدی 3.8 15 کتاب فوق العاده ای بود. ممنونم از خانم توکلی معلم زنگ تماشا که این کتاب و کلی کتاب جذاب دیگر(مخصوصا داس مرگ😂)رو به ما معرفی کردند. 7 3 Haditheh 1403/11/19 جنگ جهانی ز: تاریخ شفاهی جنگ زامبی ها مکس بروکس 3.5 3 به نظرم نحوه نگارش متفاوت چیز خوبیه اما واقعا نویسنده حافظه ما رو دست بالا گرفته بود.هر فصلش از یه جای دنیا بود و زیر ۲۰ بار پیش اومد که مکان ها تکراری باشن برای همین آدم قاطی میکرد و شاید اگر تعداد کمتری از مکان ها رو میگفت انسجام کتاب بیشتر می شد و آدم لذت بیشتری ازش می برد.اگه می خواید بخونیدش به نظرم اول مطمئن بشین همتتون واسه به ته رسوندن کتاب زیاده بعد شروعش کنید😂 0 4 Haditheh 1403/9/22 دردسرهای اردوگاه تابستانی 4.5 2 موقعی که تازه میتونستم کتاب بخونم این کتاب به دستم رسید و از اون موقع انقدر خوندمش که دیگه چیزی ازش نمونده:) 0 1 Haditheh 1403/9/22 شهر فراموشی کوری آن هایدو 4.1 8 عالی بودددد انقدر که دلم میخواد دوباره بخونمش اما خب همون موقع که خوندمش هم امانت گرفتمش و واسه خودم نبود پس نمیتونم:( 0 2