معرفی کتاب دردسرهای اردوگاه تابستانی اثر undefined دردسرهای اردوگاه تابستانی 4.5 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 0 ناشر شابک 9786009309733 تعداد صفحات 152 تاریخ انتشار _ توضیحات متاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد. لیستهای مرتبط به دردسرهای اردوگاه تابستانی Haditheh 1403/11/25 کتاب هایی که دوستشان دارم:) 30 کتاب کتابهایی که خوندم و یا دارم میخونم و ازشون لذت میبرم 0 0 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مشکات ترکیان 1402/2/30 این کتاب رو در بهخوان پیدا نکردم، مشخصاتش را اضافه کردم ولی نشد. نمیدانم چرا نویسنده اش جکلین ویلسون و مترجم آن سارا نقی زاده است. سال انتشارش ۱۳۹۱ است ، از نشر راه ثریا. از اولین کتابهایی بود که خواندم، در سنین اول نوجوانی شاید به خاطر خواندنش تشویق شدم به بیشتر خواندن.. داستان استلا دختری که برای تعطیلات مجبور است به اردوگاه برود تا مادرش و عمویش که بهتازگی ازدواج کردند به ماهعسل بروند. نوع صمیمیتی که در متنش بود در اون سن من رو جذب کرد. و ماجراهای تقریبا معمولی که از دیدگاه استلا روایت شده.. در کل برایم خاطره انگیز و دوست داشتنی است! 0 3 Haditheh 1403/9/22 موقعی که تازه میتونستم کتاب بخونم این کتاب به دستم رسید و از اون موقع انقدر خوندمش که دیگه چیزی ازش نمونده:) 0 0