یادداشتهای شناور بر موج... (10)
به طرز شگفتآوری سرگرمکننده و در واقع خوب بود. من الی هیزلوود را به خاطر ریسک کردن و خارج شدن از منطقه امنش و نوشتن این رمان ماوراءالطبیعه تحسین میکنم. او در نهایت گرگینهها و خونآشامها را برای من خراب نکرد. این تغییر در نگارش و جهتگیری کاملاً مورد نیاز بود و به طرز درخشانی جواب داد. اما حقیقت این است که من انتظارات کمی داشتم. ✔️خونآشامها + گرگینهها ✔️ازدواج مصلحتی ✔️آهسته و پیوسته این یکی تقریباً به کمال نزدیک شد. من طرح داستان، شخصیتها و رمان را دوست داشتم. رمان ماوراءالطبیعه و حال و هوای گوتیک واقعاً خوب بودند، کل محیط کاملاً مسحورکننده بود. با این حال، پیشنهاد میکنم که لطفاً انتظار یک جهانسازی را نداشته باشید - این فقط یک رمان عاشقانه است. همچنین ریتم بسیار تندی دارد و به راحتی میتوان آن را خواند. اگر دچار ریدینگ اسلامپ هستید، این درمان شماست شخصیتها بامزه هستند. میزری و لو واقعاً برای هم ساخته شدهاند. من عاشق این هستم که چطور بین خودشان تعادل برقرار میکنند. در حالی که میزری برخلاف میزری است، در واقع کاملاً شاد و یک خونآشام سرگرمکننده برای بودن در کنارش است. از طرف دیگر، لو خودش را کنترل میکند. همچنین متوجه شدم که لو اگرچه یک گرگینه است، اما شخصیتی بسیار شبیه ادوارد کالن دارد. به جای یک احمق معمولی، با کسی روبرو میشوید که واقعاً اهمیت میدهد. طعنه و حس شوخطبعی میزری بامزه بود. خوشبختانه الی هیزلوود برای یک بار هم که شده در این مورد زیادهروی نکرد. شخصیتهای فرعی - آنا، سرنا و الکس - برجسته بودند. اوون تا حدودی قابل پیشبینی بود. همچنین به نظر میرسد که اتفاقی بین سرنا و کوئن میافتد؟ داستان عاشقانه خیلی خوب بود. من عاشق این شدم که چطور لو و میزری عاشق هم شدند. به آرامی سوخت و ساز خوشمزهای بود. چاشنی داستان نه چندان زیاد بود. . جدی، یه چیزی که میتونست بهتر نوشته بشه، داستان «میت» بود. منطقی نبود. یه لحظه لو اونو میخواد، یه لحظه نه، بعد داره، بعد نداره، و بعد داره. در کل، خیلی سرگرمکنندهست و ارزش امتحان کردن رو داره.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
من به این فکر میکردم که چگونه این کتاب را نقد کنم. از یک طرف، به آن خوبی که بعضیها میگفتند نبود، اما صادقانه بگویم، به هیچ وجه کتاب بدی نبود. بله، بعضی چیزها خیلی بد پرداخته شده بود، اما بعضی دیگر خیلی خوب انجام شده بودند. «بیقدرت» برای من یک تجربه لذتبخش بود، اما من از آن بیشتر میخواستم، «قدرتمند» به سادگی دلخراش و شگفتانگیز بود، «بیپروا» قربانی جدی سندرم کتاب دوم بود، و «بیباک» یک تجربه لذتبخش بود که با اجرای ضعیف آلوده شده بود. لورن پتانسیل نوشتن کتابهای واقعاً خوب را دارد، صحنههایی در کتاب وجود دارد که بسیار زیبا نوشته شدهاند و رمان کوتاه «قدرتمند» بسیاری از کارهایی را که او میتواند با یک داستان خوب انجام دهد، نشان داد. بعد از «بیپروا» انتظاراتم برای این کتاب کم بود، اما راستش را بخواهید، از نیمه اول خیلی لذت میبردم - راستش را بخواهید، هیچ مشکلی نداشتم چون با کتاب حال میکردم. من و روآن هر دو در ابتدا خوش میگذراندیم و صادقانه بگویم، عاشقانه این کتاب هم خیلی خوب پیش میرفت. گاهی اوقات کلمه «تظاهر کن» به طرز عجیبی تکرار میشد که باعث میشد چشمهایم برق بزند، اما آنقدر زیاد نبود که از آن متنفر شوم. انتظار میرفت ۴ ستاره شود، اما نیمه دوم خیلی چیزها را برای من تغییر داد. مثلاً ریتم داستان خیلی اذیتم میکرد. بعضی وقتها خیلی درگیرش میشدم، اما بعضی وقتها دلم میخواست داستان پیش برود و تمام شود، چون حس میکردم دارد کش میآید. او داستان را خیلی بد پیش میبرد، چون آن لحظات کشدار واقعاً باعث میشد دلم بخواهد متوقف شوم، اما بعد صحنهای پیش میآمد که آنقدر درگیرش میشدم که فقط اذیتم میکرد. تکرار در این بخش بیشتر شده بود و «تظاهر» در این بخش باعث میشد بخواهم این کتاب را تمام کنم!!! انگار مترادفهایی وجود دارد!!! یک جستجوی گوگل!!! پیچشهای داستانی فقط برای شوکه کردن ما بود و هیچ هدفی هم نداشتند - یکی از آنها باعث شد حالت تهوع بگیرم و از آن متنفر شدم. واقعاً داستان را برعکس کرد و منزجر شدم. اما راستش را بخواهید، اتفاقات زیادی (نه به شکل خوب) افتاد، و احساس میکردم لورن در درک آن مشکل دارد. اما گذشته از این، پایان رضایتبخش بود و مؤخره خیلی شیرین بود، حتی مؤخره آخر باید بگویم که عاشقانهی کای در دو کتاب اول مورد علاقهی من نبود، اما در این کتاب خیلی خوب بود. او نقشِ «کای» را که از شدتِ بیصبری خواهانش بود، خیلی خوب بازی کرد و شیمی بین این دو آنقدر دقیق بود که هر تعاملی که بینشان رد و بدل میشد، کتاب را بهتر میکرد. افکارشان دربارهی یکدیگر خام و شدید بود، طوری که واقعاً باعث شد فقط با خواندنشان عاشقشان شوم. از دیدگاه عاشقانه، این کتاب واقعاً عالی بود، زیرا ماهیت ممنوعهی این کتاب، اضطراب و اشتیاق زیادی را که شایستهاش بودیم، در ما ایجاد کرد و دقیقاً در جاهای درست به ما ضربه زد. هیچ سوءتفاهمی وجود نداشت، هیچ انکاری وجود نداشت - همه چیز آنجا بود، و بین آنها بسیار طبیعی به نظر میرسید. راستش را بخواهید، عاشقانه بودن کتاب برای من ارزش خواندن را داشت، چون به چیزی که قرار بود برسد، نزدیک میشد و من به اندازهی کافی از آن تعریف نمیکنم. مثلاً صحنههایی که من و روآن در موردش صحبت کردیم خیلی خوب بودند، مثلاً چیزهای خوبی که در مورد این کتاب که در موردش صحبت کردیم عاشقانه بود... دیگری فقط ناامیدیمان را بیرون میریخت. لو رفتن داستان!! لو رفتن داستان!! لو رفتن داستان!! شخصیتهایی که کیت با آنها سر و کله میزد، خیلی کلافهکننده بودند، چون احساساتم نسبت به او با سرعت زیادی در حال تغییر بود، اما هیچوقت به چیزی جز ناامیدی و دلخوری راضی نشدم. هر صحنه از او واقعاً چشمغره رفتن بود، و پیچش داستانی که او با بد بودنش ایجاد کرد، بیشتر عصبانیام کرد. و چیزی که آخرین تیر ترکش من بود، این بود که چطور او چنان قشقرق بزرگی به پا کرد - مثل یک قشقرق بزرگ - فقط اینکه در پایان و قبل از مرگش گفت: «امیدوارم هر دوی شما همدیگر را دوست داشته باشید». انگار عوضی، چرا آن موقع ناله میکردی. پِدین در این کتاب واقعاً خوب بود. من مشکلات خیلی کمی با او داشتم و پیشرفت شخصیتش قابل مشاهده بود. و کای ستاره این کتاب بود - او صحنههایی با کیت را قابل تحمل کرد، و صادقانه بگویم، او و پِدین واقعاً در این کتاب عالی بودند، و آن را به یک تجربه لذتبخشتر از آنچه میتوانست باشد، تبدیل کردند. راستش را بخواهید، من واقعاً از روند محاکمه اول و دوم خوشم آمد. این باعث شد لذتبخشتر به نظر برسد و از تکراری بودن کتاب کم کند، اما سومی طولانی شد. کل ماجرای زنای با محارم خیلی من را منصرف کرد چون خیلی چندشآور بود. افکار و صحنههای خصوصی وجود داشت، بنابراین برای من خیلی ناخوشایند بود. نوشته گاهی اوقات متناقض بود. باز هم، پیچشهای داستانی ضعیف اجرا شده بودند. بعضی چیزها خیلی خوب انجام شده بودند، اما از چیزهایی که خوب نبودند، بیشتر نبودند. و صادقانه بگویم، ریتم متناقض + ماهیت تکراری لقبهای کای برای پدین نیز من را آزار داد. اگر بتوانید از این چیزها چشمپوشی کنید، معتقدم که میتواند یک تجربه واقعاً خوب باشد، اما برای من لکهدار شد زیرا این موارد مانع زیادی برای تجربه من بودند و نتوانستم از آن به طور کامل لذت ببرم که غمانگیز است زیرا این کتاب پتانسیل عظیمی داشت. صادقانه بگویم، این بهترین اثر او پس از قدرتمند است خانم رابرتز، بهتر است این را به بهترین شکل ممکن انجام دهید متأسفانه پایانش من را (به دردسر) نینداخت، چون انتظارش را داشتم، اما بیصبرانه منتظرم ببینم بعدش چه میشود!

Reckless جلد 2
4.3
«آنقدر از من متنفر باش که دلم بخواهد تو را بخواهم.» فکش را گرفتم و احساس کردم چشمانش در چشمانم میسوزد. «خرابم کن» چه اتلاف پتانسیلی. باید بگویم که با وجود لذت بردن از کتاب اول، انتظارات کمی داشتم، بنابراین نمیتوانم بد بودن این کتاب را به خاطر انتظاراتم سرزنش کنم، چون اصلاً انتظاراتم بالا نبود، خخخ. نگارش این کتاب آنقدر معمولی بود که انگار نویسنده بارها و بارها یک چیز را مینوشت تا به بخشهای آخر رسیدیم که قرار بود شگفتانگیز باشد، اما بیش از حد قابل پیشبینی از آب درآمد. راستش را بخواهید، من از ۸۰ تا ۱۰۰ صفحه اول لذت بردم، اما بعد از آن، کش و قوسهای مداوم و نحوه پر کردن کتاب توسط نویسنده با نقل قولهای زیاد، آنقدر زیاد بود که حتی آنطور که باید، به مخاطب نمیرسیدند و حتی نمیتوانم بگویم که چقدر کلیشهای بود، مطمئناً نمیتوانید همه کلیشههای این کتاب را بنویسید و انتظار داشته باشید که همه آنها به یک شکل بر خوانندگان تأثیر بگذارند. آنقدر در آن فضا کلاستروفوبیک شد که میخواستم آن را تمام کنم پدین، شخصیت اصلی داستان ما. من در کتاب اول واقعاً از او خوشم آمد، اما وقتی به شخصیت او در این کتاب رسیدم، خیلی ناامید شدم. اشتباه برداشت نکنید، من هنوز از خواندن دیدگاه او لذت میبردم، اما میترسیدم اگر پدین را در حال گفتن «دفعه بعد در کشتنش تردید نمیکنم» و دفعه بعد این کار را نکنم، چشمانم به ته سرم گیر کند، چون گفتن یک یا دو بار این حرف منطقی است، اما بیش از آن، شما شبیه یک احمق به نظر میرسیدید، که متأسفانه پدین در بیشتر کتاب اینطور به نظر میرسید. موضوع این است که من فکر میکردم با توجه به پایان کتاب اول، پدین کمی مقاومت خواهد کرد و حدود 80 صفحه این کار را کرد، اما بعد ناپدید شد؟؟ و من از این خیلی متنفر بودم. کای، من هم از دیدگاه او لذت بردم و از خواندن درباره او لذت بردم و خوشم آمد که به گذشتهاش پی بردیم. همچنین از طبیعت عشوهگرانهاش و نحوه صحبت کردنش درباره او و دیالوگهایش به طور کلی خوشم آمد، اما وقتی برای کشتن او فرستاده میشوید و سعی میکنید به اندازه کافی قوی باشید تا این کار را انجام دهید، نباید با آنها عشوهگری کنید، اما تقریباً شکایت خیلی کمی از کای داشتم، زیرا حتی نوشتار ضعیف هم نمیتواند به کای آسیبی برساند. در مورد کیت، زاویه دید او را شبیه به زاویه دید آپولو در ACFTL یافتم..... خستهکننده و غیرضروری. طرح داستان برای یک رمان عاشقانه عالی بود، تقریباً هیچ فانتزی در آن وجود نداشت. اشتباه برداشت نکنید، اگر یک کتاب عاشقانه کامل بود، به راحتی ۳.۵-۴ ستاره میگرفت، اما به عنوان یک رمان عاشقانه، نتوانست چیزی جز عاشقانه را ارائه دهد و حتی بخشی از آن آزاردهنده بود نویسنده گفته که این کتاب مقدمهای بر کتاب سوم بوده، اما راستش را بخواهید تا حدود ۳۰ تا ۵۰ صفحه آخر هیچ چیز به آن اضافه نشده و حتی دروغ هم نمیگویم که این را میگویم، اگر اتفاقات مهمی که میافتد را در نظر داشته باشیم، میتوانست یک رمان کوتاه ۱۰۰ تا ۱۵۰ صفحهای باشد و اگر بخواهید عاشقانههای بیشتری به آن اضافه کنید، اما نمیخواهید بیش از حد آن را پر کنید، در بهترین حالت ۲۰۰ صفحه میشد و عالی میشد، ما را در لبه صندلیهایمان میخکوب میکرد و به جای اینکه بین صحنههای پرکننده پراکنده شود، محتوای واقعی را در یک مرحله به ما میداد و نوشتن آن آسانتر بود و به لورن زمان بیشتری میداد تا روی کتاب سوم تمرکز کند تا بتواند یک پایان عظیم ارائه دهد. کمی از این کتاب درباره کای بود که به دنبال پدین میرود (در بهترین حالت ۱۰۰ صفحه) و سپس آنها بودند که سعی میکردند به ایلیا برگردند. پایانی که من پیشبینی کردم، چون صادقانه بگویم هیچ راه مناسب دیگری برای پایان دادن به این کتاب ندیدم و با توجه به واکنشهای مردم، شک من تأیید شد، بنابراین حتی برای چیزی که اکثر مردم این کتاب را نجات دادند، برای من شکست خورد. از داستان عاشقانه، از دیالوگهای رد و بدل شده، تنشها و اضطرابهایی که گاهی اوقات وجود داشت (تا زمانی که خیلی زیاد شد) و برخی از لحظات بامزهای که به اشتراک گذاشتند لذت بردم، اما یک چیزی که این کتاب کم داشت، ریتم آرام بود، چون همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد و مگر قرار نبود این دو نفر دشمن هم باشند؟ چیزی که من خواندم قطعاً دشمنی برای دوست داشتن نبود، دو نفر در حال انکار بودند، مثلاً آن فشار و کشش مداوم در ابتدا سرگرمکننده بود، اما خیلی خستهکننده شد، چون همان چیز تا انتها تکرار میشد و من میخواستم سرشان داد بزنم. من ریتم آرامتری میخواستم، بله، کتاب اول به اندازه کافی آرام بود، اما وقتی در نهایت با گفتن اینکه کای قرار است پائه را بکشد، تمام میشود، انتظار ریتم آرامتر و تازهتری را دارید و به همین دلیل است که من واقعاً بوسه اول را دوست نداشتم، خوب نوشته شده بود، اما من فقط سرعت اتفاق افتادنش را دوست نداشتم. میتوانست بعداً هم اتفاق بیفتد. اعتراف میکنم که اضطراب و تنش وجود داشت، اما به من برخورد نکرد من از پیشرفت شخصیت در طول داستان عاشقانه خوشم آمد، اما چیزی به نام متعادل کردن کتاب وجود دارد و اینجا هیچ تعادلی وجود نداشت و راستش را بخواهید، اگر میخواستم، به جای این، یک رمان عاشقانه میخواندم. از بعضی قسمتهای آن لذت بردم و کای + ریتم تند این کتاب را دوست داشتم و میتوانم ببینم افرادی که فقط لحظات عاشقانه کایپای را میخواهند، واقعاً از این کتاب لذت میبرند، اما صادقانه بگویم، من این را میخواستم، اما فقط تا حدی با تعادل، دسیسههای سیاسی و طرح داستانی، زیرا در غیر این صورت، فقط کتاب «وقتی گریسی با اخمو ملاقات کرد» را که درست کنارم است، میخواندم. در کل، یک تجربه ناامیدکننده بود و امیدوارم که پایانبندی با صحنههای بیشتر مک جبران شود.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
«و آن بالا کنارم میمانی؟» «اگر خیلی خوششانس باشم.» با جدیت زمزمه میکند: «به من قول بده، نمیخواهم تنها باشم.» سرم را به موهایش تکیه میدهم. «قول میدهم، آدنا.» این کتاب باعث شد ساعت ۳ صبح در خلأ جیغ بزنم، چون چطور جرات میکنی لورن! چطور جرات میکنی: (این کتاب به زیباترین شکل ممکن نوشته شده است، من به راحتی عاشق آدنا و به خصوص مک شدم که جای تعجب دارد زیرا فقط ۱۸۰ صفحه بود، اما خب وندی هیس هم این کار را کرد، بنابراین بالاخره برای رمانهای کوتاه امیدی هست. من عاشق این بودم که چطور همه چیز به خوبی پیش میرفت، ما میدانستیم چه اتفاقی قرار است بیفتد، اما نمیدانستیم که این موضوع من را مجذوب خود نگه داشته است «اینو نگو.» محکمتر به خودم فشارش میدهم و با هر نفس لرزش بدنش را حس میکنم. «بهت نیاز دارم.» زیر لب زمزمه میکند: «اینو نگو. فقط ناامیدت میکنم.» آدنا خالصترین شخصیت تاریخ بود! او تعریف آفتاب بود. فکر نمیکنم تا به حال کسی را به مهربانی، عشق و اشتیاق آدنا دیده باشم، چون خیلی راحت میشد دوستش داشت و خیلی راحت میشد در موردش خواند. لحظاتی بود که فقط میخواستم بروم و بغلش کنم. او خیلی شیرین بود و رابطهاش با پای هم خیلی شیرین بود. من خیلی دوستش داشتم و طوری که او در مورد نانهای چسبناک وحشی بود، آرزو میکردم که کاش من هم نانهای چسبناک داشتم. او خیلی بامزه و دوستداشتنی بود و من این را در شخصیتهای زیادی، به خصوص در کتابهای فانتزی، نمیبینم. مک یک آدم غرغرو و غمخوار بود که از هر کسی به جز آدنا متنفر بود و من عاشق این بودم که چقدر او را دوست داشت و چقدر به او توجه میکرد و کارهایی که آدنا انجام میداد و چقدر خوب از او مراقبت میکرد، و دلم برایش خیلی میسوزد چون لیاقتش را نداشت!!! او لیاقت خیلی بهتر از اینها را داشت، اما من همچنین هیجانزدهام که ببینم داستانش با خط اصلی داستان کجا ترکیب میشود، چون حالا که لورن او را معرفی کرده، نمیتواند همینطوری ناپدید شود. «فکر میکنم تو تکهی کوچک کمال من هستی.» این عاشقانه خیلی بامزه، سالم، صمیمانه و دلخراش بود! میدانستم چه اتفاقی قرار است بیفتد، اما باز هم تصمیم گرفتم طور دیگری فکر کنم، چون عاشقانهی آنها داشت شیمی مغزم را تغییر میداد، آنها خیلی بامزه بودند و هر کاری که میکردند *در بالش فریاد میزد* باعث میشد احساس تنهایی کنم، اما راستش را بخواهید، من عاشقشان بودم. نزدیکی اجباری، نحوهی ارتباطشان. نحوهی لمس کردن یکدیگر با این شدت و عشق. زیبا بود. همین حالا بخوانیدش! من آدنا را به عنوان یک شخصیت فرعی خیلی دوست داشتم و فکر میکنم او واقعاً لیاقت یک داستان از دیدگاه خودش را دارد، اما نه یک کتاب کامل، پس این واقعاً عالی است؟ مک هم بیصبرانه منتظر اوست!!
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.

+۳.۵/۵ ستاره + «اما من هیچوقت کنار تو هوشیار نیستم، پای. هیچوقت از تکتک جزئیاتی که تو هستی مست نمیشوم.» وقتی این کتاب منتشر شد، انگار همه داشتند همزمان آن را میخواندند. هرجومرج، دیوانگی مطلق و البته، حس ترس از دست دادن (FOMO) خودم را به یاد دارم. اما به عنوان یک خوانندهی مغرور، آن موقع ذهنیت درستی برای خواندنش نداشتم. با این حال، هیاهوی کتاب بیوقفه بود و بعد از مدتی که انگار سالها به یک کتاب فانتزی دست نزده بودم، بالاخره تسلیم شدم. با اکراه خودم را متقاعد کردم که آن را بخوانم، بیشتر به این دلیل که فکر میکردم، چرا که نه؟ - هرچند، بیایید واقعبین باشیم، هر بار که یک کتاب پرهیاهو میخوانم، در نهایت از آن متنفر میشوم. بنابراین، با کمترین انتظارات ممکن سراغش رفتم. و حدس بزنید چه؟ در واقع ناامیدم نکرد. حالا، آیا از انتظاراتم فراتر رفت؟ - مطلقاً نه. اما آیا افتضاح بود؟ - اصلاً نه به اندازه کافی سرگرمکننده بود، و میتوانم بفهمم که چرا مردم از آن لذت بردند. با این اوصاف، هنوز کاملاً نمیفهمم که چرا اینقدر سر و صدا به پا کرد. شاید چیزی را از قلم انداختهام. یا شاید، فقط شاید من ذاتاً آدم کینهتوزی هستم، خخخخ درباره کتاب خب، در این کتاب، ما پادشاهی ایلیا را داریم، جایی که جامعه به دو گروه تقسیم شده است - نخبگان و عادیها. نخبگان قدرتمند و مورد احترام هستند، در حالی که عادیها؟ خب، آنها اساساً محکوم به مرگ هستند. چرا؟ چون پادشاه تصمیم گرفته است که عادیها بیمار هستند و اعتبار ایلیا را خراب میکنند. و از آنجایی که او میخواهد پادشاهیاش قویترین باشد، راه حل هوشمندانه او ساده است: همه آنها را از بین ببرید تا فقط نخبگان باقی بمانند. هر ساله، ایلیا این مسابقات مرگبار را که با نام «آزمونها» شناخته میشوند، برگزار میکند که در آن نخبگان برای اثبات اینکه چه کسی بهترینِ بهترینهاست، با هم میجنگند. و اینجاست که ماجرا جالب میشود. FMC ما، که در واقع یک عادی است، در نهایت جان MMC را نجات میدهد. همین یک عمل او را به اصطلاح ناجی نقرهای تبدیل میکند و ناگهان، او برای رقابت در آزمونها انتخاب میشود. تنها مشکل؟ او هیچ قدرتی ندارد. اما حالا، برای زنده ماندن، باید وانمود کند که یک نخبه است و به نحوی برنده شود «و من بارها و بارها زندگیات را نجات میدهم، بیهدف به این امید که اجازه بدهی در آن بمانم.» اما بیایید صادق باشیم - شیمی بین آنها؟ غیرقابل انکار. بعضی از لحظاتشان باعث میشد مثل یک نوجوان از ته دل بخندم. و چیزی که واقعاً مرا تحت تأثیر قرار میداد، نحوهی توجه او به او بود. جزئیات کوچک، نشانههای ظریف، مثلاً اینکه چطور میدانست وقتی با انگشترش بازی میکند، یعنی عصبی است؟ واقعاً بیتاب. از او محافظت میکرد، طوری در موردش صحبت میکرد که انگار مهمترین چیز در دنیای اوست و همیشه کنارش بود. «نه تا وقتی که به یک جفت چشم آبی اقیانوسی نگاه کردم و فهمیدم که شاید غرق شدن چیز زیبایی باشد. نه تا وقتی که به یک جفت چشم آبی آتشین نگاه کردم و فهمیدم که شاید سوختن چیز بیدردی باشد. نه تا وقتی که به یک جفت چشم آبی آسمانی نگاه کردم و فهمیدم که شاید افتادن چیز آرامشبخشی باشد. قبلاً هرگز به رنگ مورد علاقهام فکر نکرده بودم، چون رنگی را ندیده بودم که شایستهی این عنوان باشد. تا الان، یعنی.» خب، بله، با اینکه در مورد او تردیدهایی دارم، نمیتوانم انکار کنم که لحظات خاص خودش را داشته است. و راستش را بخواهید؟ مردان فانتزی واقعاً بهتر این کار را انجام میدهند. «این دختر ممکن است مرگ من باشد. به معنای واقعی کلمه.» پیدین گری «و وقتی چشمانش با چشمان من قفل میشود، تعجب میکنم که چرا اصلاً زحمت نگاه کردن به کس دیگری را به خودم میدهم.» >>>درباره شخصیتها کای آذر «او بسیار خیرهکننده است، اما سرسختانه بیتوجه به این است که غروب خورشید پشت سرش در مقایسه با شور و نشاطی که دارد، چقدر کسلکننده است.» بیایید درباره شخصیت اصلی داستان، کای آذر، صحبت کنیم. من احساسات بسیار متناقضی نسبت به این مرد دارم. از یک طرف، او را خیلی دوست دارم. از طرف دیگر... برخی از انتخابهای دیالوگ مشکوک او بیشترین آزار را به من داد. مثلاً مجبور شدم از نظر فیزیکی مکث کنم، نفس عمیقی بکشم و قبل از ادامه، خودم را از نظر ذهنی آماده کنم. ارائه داستان آنطور که قرار بود نبود. میتوانست آبکی و بامزه باشد، اما در عوض، فقط باعث شد من منقبض شوم. و اما در مورد شخصیت واقعی او، او اساساً هر شخصیت اصلی داستان اصلی داستانهای تخیلی است که تا به حال خواندهایم. یک رهبر؟ بررسی کنید. از نظر اخلاقی خاکستری؟ - بدیهی است. قویترین آنها؟ البته در این مرحله، آیا ما دیگر شوکه شدهایم؟ چیزی که من را غافلگیر کرد این بود که چقدر سخت عاشق پای شد. مثلاً، طرف من بدجوری شکست خورده بود اما مدام سعی میکرد خودش را متقاعد کند که اینطور نیست. او طوری رفتار میکرد که انگار یک مرد سرد و بیرحم و بیاحساس است، اما به محض اینکه پای وارد اتاق شد؟ ناگهان، نفسش بند آمد. آقا، واقعبین باشید این دقیقاً همان نوع شخصیت مکملی است که در کتابها به آن نیاز دارم. نه یک پادری بیعرضه و درمانده، بلکه زنی که ارزش خودش را میداند و روی حرفش میایستد. و پی؟ اوه، او همان دختر بود. قوی؟ کاملاً. اما چیزی که او را حتی بهتر میکرد این بود که باهوش و شوخطبع هم بود. و بیایید صادق باشیم، یک قهرمان زن بامزه؟ ما عاشق دیدنش هستیم. مهم نیست چه اتفاقی میافتاد، او همیشه برای خودش میجنگید، هرگز عقبنشینی نمیکرد، و من این را در مورد او دوست داشتم. اما چیزی که واقعاً قلب من را ربود، رابطه او با آدینا بود. پیوند آنها بسیار زیبا، دلگرمکننده، واقعی و پر از عشق نوشته شده بود. دیدن چنین دوستی زنانه قوی و حمایتگری در کتابها نادر است و لحظات آنها را با هم بسیار خاص میکرد. آدینا، بدون شک، شخصیت مورد علاقه من در کل این مجموعه بود و من هرگز لورن را به خاطر کاری که با او کرد نخواهم بخشید. هرگز!! مثلاً، چرا باید این کار را با ما بکنی؟! با این اوصاف، من انتظار داشتم پادشاه از آدینا علیه پای استفاده کند. منظورم این است که، بیایید واقعبین باشیم، هیچ راهی وجود نداشت که او اجازه دهد یک فرد معمولی در دادگاهها پیروز شود. این یک حرکت بسیار عجیب و غریب بود، اما صادقانه بگویم، از مردی که زندگی پسرش را خراب کرد، چه انتظار دیگری دارید؟؟ در نهایت، پای همه چیز بود. او دلیل ادامه دادن من، دلیل ماندن من در داستان، دلیل موفقیت این کتاب برای من بود. او قلب این داستان بود و من هر بخش از او را میپرستیدم. «من از آنچه به نظر میرسم، سرسختتر هستم، به شما اطمینان میدهم. قویترین سلاحی که یک زن در اختیار دارد این است که اغلب دست کم گرفته میشود.» >>> نکات پایانی «حرفهایم را به خاطر بسپار، شاهزاده، من بلای جانت خواهم شد.» «اوه، عزیزم، مشتاقانه منتظرش هستم.» راستش را بخواهید، این کتاب... خوب بود. نه پیشگامانه بود، نه افتضاح، فقط چیزی بین این دو بود. قطعاً میتوانم بفهمم که چرا بعضیها عاشقش شدند، اما برای من، بزرگترین پیروزی این بود که بالاخره مرا از بدترین رکود فانتزیام بیرون آورد. ماهها بود که کتاب فانتزی نخوانده بودم و به شدت دنبال چیزی بودم که مرا از آن بیرون بکشد. و خب، این کتاب کار خودش را کرد. اگر هیچ چیز دیگری نداشت، حداقل این را داشت. فکر میکنم از مزایای خوانندهی حال و هوای خاص بودن باشد. میدانم که خیلیها این کتاب را با کتابهای فانتزی دیگر مقایسه کردهاند، اما واقعاً نمیتوانم چیز زیادی در این مورد بگویم، چون خب... من کتابهایی را که با آنها مقایسه میشود نخواندهام. بنابراین، آیا مقایسه کردن برای من منصفانه است؟ مطلقاً نه با این اوصاف، چیزی که واقعاً من را آزار میداد، فقدان جهانسازی بود. مثلاً شما به من میگویید که این یک کتاب فانتزی است، در حالی که عملاً هیچ تلاشی برای ساختن جهان آن نشده است؟ کاری کنید که منطقی به نظر برسد! اگر جهان بیشتر توضیح داده میشد، داستان میتوانست خیلی قویتر باشد. و اصلاً بحث مثلث عشقی را شروع نکنید. من از مثلثهای عشقی متنفرم، پس چرا کاری میکنید که بیشتر از آنها متنفر شوم؟ بعضی چیزها را نباید به زور وارد داستان کرد، و این یکی از آنها بود اوه، و بیایید در مورد زیادهروی در استفاده از کلیشهها صحبت کنیم. این کتاب آنقدر کلیشه داشت که... بیش از حد به نظر میرسید. از دشمنی با معشوق گرفته تا دوباره دشمنی، یک مثلث عشقی، کل ماجرای «پسر شیفته» - آنقدر کلیشه در یک کتاب گنجانده شده بود که واقعاً طاقتفرسا شد. خیلی زیاد بود و راستش را بخواهید، باعث شد کمی کمتر از کتاب لذت ببرم. «در کل، بد نبود، اما فوقالعاده هم نبود. لحظات خاص خودش را داشت، اما سهم خوبی از لحظات «چرا باید این کار را انجام دهید» هم داشت. آیا آن را توصیه میکنم؟ شاید. اما فقط اگر در رکود هستید و فقط به چیزی آسان برای عبور نیاز دارید.»
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
پسر شرور و زیبای من، کاردان، دوباره مورد توجه قرار میگیرد (البته دوباره) و - شما، قلبم عرق کرده است این دقیقاً مثل همان کتاب افسانهای بود که وقتی کوچک بودم داشتم، پر از نقاشیها و داستانهای قدیمی درباره پریها و پادشاهان و ملکهها و جادوگران. زیاد نبود، اما آنقدر آرامشبخش بود که قلب ضعیف من نمیتوانست. همچنین، من آنقدر عاشق کاردان هستم که دیگر حتی خندهدار هم نیست.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
«شاید بدترین چیز این نباشد که بخواهی دوست داشته شوی، حتی اگر دوست نداشته باشی.» این کتاب آخر درباره عشق و دوست داشته شدن است و برای کسانی که این را ندیدهاند یا نخواستهاند باور کنند، خبر دارم که همه چیز درست است. در این کتاب، ماجرایی که در جلد اول بسیار واضح بود و در جلد دوم کمی کند شد، دوباره شروع به سرعت گرفتن میکند. اما در مورد ماجرای این کتاب سوم چیز متفاوتی وجود دارد. پیچیدهتر به نظر میرسد. من شخصاً معتقدم که ماجرا در جزئیات است. یک حس خرده نان در آن وجود دارد که شما را ذره ذره در کل داستان جذب میکند تا شما را به فکر کردن وادارد و مجبورتان کند از تخیل و قضاوت خود استفاده کنید. من واقعاً این را دوست داشتم. احساسات اینجا عمیقتر میشوند. با کشف آن مرز باریک بین نفرت و عشق، آنها تشدید میشوند. تمام پرده کورکنندهای که روی رابطه کمی عجیب بین جود و کاردان انداخته شده بود، کنار میرود و حالا به نظر میرسد دو شخصیت اصلی ما واقعاً با هم تفاهم دارند (البته، با برخی مسائل که هیچکس پیشبینی نمیکرد یا خیلی دیر متوجه آنها میشد، اما خب). با این حال، این واقعاً شگفتانگیز است، زیرا ما در این تنش مداوم بین هر دوی آنها زندگی میکردیم، تنشی که من قدردان آن بودم اما میخواستم پایان خفیف آن را ببینم «منظورم این است که تو عموماً ترسناکی، اما من عادت ندارم برایت بترسم.» جود و کاردان بعد از دوری از یکدیگر، متوجه میشوند که وجودشان در زندگی یکدیگر بسیار مهمتر است. آنها احساساتی را کشف میکنند که نمیدانستند وجود دارند یا نمیخواستند به آنها اذعان کنند، احساساتی مانند دلسوزی و مراقبت و آن حس نگرانکنندهی فقدان. وقتی به یکدیگر فکر میکنند، احساساتی میشوند. آنها مهربان میشوند، نفرتی را که در قلبشان ریشه دوانده بود، کنار میزنند و آن را با محبت جایگزین میکنند. رشد یک رابطه چقدر میتواند زیبا باشد؟؟ «دشمن شیرین من، چقدر خوشحالم که برگشتی.» با این کتاب، دوباره از برخی از شخصیتهایی که به نوعی در کتاب دوم ناامیدم کرده بودند، مانند ویوی و در بعضی قسمتها تارین، خوشم آمد، هرچند هنوز خیلی به او علاقه ندارم. بزرگترین شگفتی برای من این بود که تا پایان سهگانه، من هم مثل نیکاسیا کمحرف شدم. انتظارش را نداشتم، نه؟ بله، من هم همینطور، اما این دختر به خاطر کار خوبی که انجام داد، شایستهی قدردانی است جود هنوز مورد لطف من است. او همیشه حضور داشته و من از تغییر شخصیت او که با اتفاقات و رویدادها شکل گرفته، لذت بردم. از این واقعیت که او دائماً به عنوان دختری که میخواهد برای خودش اسم و رسمی دست و پا کند به تصویر کشیده میشد، خوشم آمد. او سرکش و تشنه قدرت است، اما به سمت تاریک این چیزها کشیده نمیشود جود هنوز هم مورد لطف من است. او همیشه حضور داشته و من از تغییر شخصیتش که توسط اتفاقات و رویدادها شکل گرفته، لذت بردم. من از این واقعیت که او دائماً به عنوان دختری به تصویر کشیده میشد که میخواهد برای خودش اسم و رسمی دست و پا کند، خوشم آمد. او سرکش و تشنه قدرت است، اما به سمت تاریک این ویژگیها کشیده نمیشود، زیرا او همچنین بسیار خودآگاه است و تمایل دارد از شانس کورکورانهاش برای هدایت هر حرکتش استفاده کند. حالا. اگر فکر میکردید که من در دو کتاب اول عاشق کاردان بودم، کاملاً اشتباه نمیکنید. اما احساس میکنم که آن موقع فقط «عاشق» او بودم، میدانید؟ در این کتاب واقعاً عاشقش شدم. یک چهره از کاردان وجود داشت که تا به حال هیچکس ندیده بود. این چهره از او را دوست دارم. این چهره از او را دوست دارم. این چهره از او را دوست دارم. این چهره از او را خیلی دوست دارم. خیلی شگفتانگیز است بله، او ممکن است جذاب باشد، ممکن است شیطان باشد، ممکن است شوخ طبع باشد (و اگر منظورم را متوجه شوید، میخواهم دمش را هم ببینم)، اما او همه اینها و حتی بیشتر از آن است. او مهربان، عاقل و مصمم است. او یکی از رمانتیکترین افرادی است که تا به حال در زندگیام دیدهام و کاملاً از این بابت سپاسگزارم! و همچنین - مهم مثل حقیقت هوا - آن نامهها، بچهها آن نامههای لعنتی که کاردان برای جود فرستاده بود... هنوز از آنها نگذشتهام. از شما میخواهم که آنها را پیدا کنید و بعد از اتمام ملکه پوشالی بخوانید، زیرا آنها از طلا گرانبهاترند. در واقع، کاردان از طلا گرانبهاتر است. و همچنین با دیدن شکوفایی زیبای رابطه او و جود، این موجود نامهخوار حتی گرانبهاتر هم میشود! این کتاب خوب است. کل سهگانه خوب است. هالی بلک نویسندهای بااستعداد است و من از جهانسازی او، طرح داستان و شخصیتهایش بسیار لذت بردم. من از هر اتفاقی که میافتاد قدردانی کردم و خودم را طرفدار (بیشتر کاردان، اما هنوز هم طرفدار) اعلام میکنم. و یک جنبه عالی آخر از سهگانه - دایرهای بودن آن. همه چیز در همان نقطهای که شروع شده بود، به پایان میرسد، و من در مورد یک حالت ذهنی صحبت نمیکنم، بلکه در مورد یک حالت فیزیکی - دنیای فانی - صحبت میکنم. با این، دایره کامل میشود. و سهگانه - یک موفقیت. «شبها، دنیای انسانها انگار پر از ستارههای افتاده است.»
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
«چون، برای لحظهای، وقتی در بدترین حالت خودم بودم، احساس قدرت میکردم، و بیشتر اوقات، احساس ناتوانی.» نمیدانم آن پایان چه بود، اما از گریه کردن از روی شادی خالص و بیپرده به گریه کردن از روی ناامیدی تبدیل شدم. با این کتاب، کل سهگانهی «مردم هوا» خیلی سریع از ۰ به ۱۰۰ میرسد. میتوانستم افزایش سرعت را در کتاب اول (که پر از اکشن بود) حس کنم، سرعتی که در این کتاب کمی کند شده بود، اما به سمت انتها سرعت بیشتری گرفت. این کتاب اکشن فوقالعادهای دارد. «یک پادشاه یک نماد زنده است، یک قلب تپنده، یک ستاره که آیندهی الفهام بر اساس آن نوشته شده است.» من شروع کردم به اینکه از شخصیتهای مختلف این کتاب بیشتر از ابتدا بدم بیاید تارین هیچوقت جزو شخصیتهای مورد علاقهام نبود، اما نقشش در این کتاب باعث میشود کمتر به چشم بیاید. با اینکه خودش آشفته به نظر میرسد، اما خیلی سادهلوح است و به راحتی توسط تمایلات مطلقش برای عادی بودن، بازی داده میشود. و در مورد آنها هم لجباز است. ویوی در کتاب اول کاملاً عالی به نظر میرسید. من واقعاً عاشقش شدم. اما در این کتاب، او قطعاً تغییر کرده است. برخی از کارهای خاص او آنطور که باید، او را نشان نمیدهند و بنابراین، او در فهرست شخصی من از شخصیتهای مورد علاقهام در کتاب، چیزی کم ندارد. با این حال، کسانی که واقعاً عاشقشان شدم، روچ و بمب هستند. در ابتدا فکر میکردم که آنها خوب هستند، اما بعد از این، خدای من، عاشقشان شدم. مخصوصاً بمب. انگار واقعاً باحال است و میداند چطور همه چیز را به بازی بگیرد. و همچنین او استاد مواد منفجره است، بنابراین واقعاً شخصیتی جذاب دارد. «نکته نگرانکننده در مورد کاردان این است که چقدر خوب نقش احمق را بازی میکند تا زیرکی خودش را پنهان کند.» قبلاً هم این را گفتهام، اما دوباره تکرار میکنم: من عاشق کاردان هستم. او هنوز «پسری است که هنوز امیدوار بود دوست داشته شود». دوستت دارم، پسر کاردان، نگران آن سر قشنگت نباش با ادامهی داستان، نمیتوانم جلوی خودم را بگیرم و با هر فصل عاشقش نشوم. او... چنان شخصیت شگفتانگیزی است که گاهی اوقات احساس میکنم تنها کسی است که از عمق شخصیتی برخوردار است (حتی با اینکه به نظر میرسد پروفایلهای احساسی خود شخصیتها در این کتاب بیشتر از کتاب اول عمیقتر شده است). کاردان مدام بهتر و بهتر میشود و بیش از یک بار با حیلهگری و خردش مرا شگفتزده کرد. «او مثل همیشه به طرز مسخرهای زیباست، دهانش نرم است، لبهایش کمی از هم باز هستند. مژههایش آنقدر بلند است که وقتی چشمانش بسته است، روی گونهاش قرار میگیرند.» نمیتوانم از این تصویر کاردان که جود به ما نشان میدهد، بگذرم، کسی که با دقت هر حرکت پادشاه اعظم را بررسی میکند. او آشکارا و دیوانهوار عاشق اوست، اما مگر همه ما اینطور نیستیم؟ (حداقل برخی از ما این را اعتراف میکنیم، برخلاف دیگران *اهم* جود) رابطه آنها هنوز عجیب است. باید این را بگویم. اما فکر میکنم حتی این عجیب بودن هم منحصر به فرد بودن خودش را دارد، ویژگی جالب خودش را که نمیتوانم از آن دست بکشم، اما نمیتوانم هم آن را محکوم کنم. این یک چیز فوقالعاده جالب است که بین این زوج در جریان است و من به نوعی از آن خوشم میآید. «آنقدر از تو متنفرم که گاهی اوقات نمیتوانم به چیز دیگری فکر کنم.» بعد از این کتاب، هنوز هم جود را دوست دارم باز هم، او گاهی کمی آزاردهنده است، عجول است و تا مرز بیمنطقی تمایل به منطقی بودن دارد. اما من هنوز به او علاقه دارم. و تقریباً هر کاری که میکند را درک میکنم، چون او فقط یک دختر فانی است که در سطح بالایی از زندگی بازی میکند. با اینکه او یک بازی خطرناک و ناآشنا را انجام میدهد، هنوز لازم نیست همه حرکات را بداند. من از آن دسته افرادی هستم که در حین انجام کارها، آنها را کشف میکنم، بنابراین جود و تمام ناپیوستگیهایش در زندگی را کاملاً درک میکنم. با این حال، هنوز کمی با 20 صفحه آخر کتاب موافق نیستم. واقعاً مرا بسیار احساساتی و آسیبدیده کرد و با اینکه از آن متنفر بودم، اما پیچش داستانی آن را نیز دوست داشتم. کتاب خیلی خوبی بود و تنها چیزی که بعد از خواندن کتاب دوم برایم باقی ماند، احساس بیشتر بودن بود. تا اینجا، فکر میکنم کمی سخت است که عاشق کل این طرح داستان نشوم. واقعاً فوقالعاده است
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
این رمان کوتاه، که چیزی شبیه نامهای از تارین به جود بود، تنها اعتقادی را که پس از خواندن شاهزاده بیرحم به آن رسیدهام، تقویت کرد: اینکه لوک در هر زبانی که صحبت میشود، یک نفرین است و چرخندهی حیلهگر این تار وحشتناک که همه در آن گرفتار شدهاند، با دقت طوری تنظیم شده که او در مرکز همه چیز باشد. برای او، تارین یک بوم نقاشی خالی بود و او در او غرق شد و فضاهای خالی او را چنان پر کرد که او حتی متوجه نشد که به شکل اشتباهی تبدیل شده است. این کاری است که او انجام میدهد. او مردم را با طلسم پوستهی آبنباتی که چیزی را که در زیر آن پنهان شده است، پنهان میکند، خلع سلاح میکند و آنها را ترغیب میکند تا پنهانترین اسرار و محافظتشدهترین خواستههایشان را به او بدهند و چیزی جدید و براق برای بازی به او میدهد اما واقعاً نمیتوانم به شما بگویم که آیا دستکاریهای او در مورد تارین آنقدر عمیق است که او حتی نمیتواند متوجه آن شود که تمام درزهایش را پوشانده است، یا اینکه او نگاهی گذرا به برشهای زودگذر و قطعات ناهموار - درخشان و تیز و گرسنه - که زیر ظاهر تارین پنهان شده بودند، انداخته و چیزی را دیده که آن را شناخته است. چون دو نفر در این بازی خائنانه شرکت میکنند [دستم را روی شانهی تارین میگذارم و مستقیماً به چشمانش نگاه میکنم] بله. اگر فکر میکنی حق داری جود تو را درک کند و ببخشد، نه تنها به خاطر خیانت به او، بلکه بدتر از آن، به خاطر همدستی در درد و تحقیری که مجبور به تحملش شده، آن هم فقط برای جلب رضایت و محبت بیمایهی یک مرد بداخلاق که با تو مثل آشغال رفتار کرده و از تو به عنوان اسفنجی استفاده کرده که میتواند آن را با درام و غرورش پر کند و هر وقت دلش خواست بیرون بکشد، پس متنفرم که این را به تو بگویم، اما تو در واقع فقط یک عوضی هستی! او [کاردان] طوری این را گفت که انگار خوشحال است. «و بدترین قسمت این است که تو خلاف این را باور داری.» کاردان اشتباه نمیکند. (۴ ستاره برای کاردان به خاطر اینکه تنها فرد بیدار در کل این کتاب بود)
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
«(...) گونههایی به اندازه کافی تیز که قلب یک دختر را بدرد.» من عاشق یک شاهزاده پری بیرحم و مست هستم و او کاردان است و فقط کاردان. منظورم هر چیزی است که در جمله قبلی گفتم. هر. کلمه. درست است. کاردان بهترین اتفاقی بود که برای این کتاب افتاد و اگر این را انکار میکنید، مشکل خودتان است. او یک افسونگر است. * من به طور کلی کتابهای خیلی پر زرق و برق نمیخوانم. اما وقتی میخوانم، آنها را قرنها بعد از انتشار میخوانم تا هیاهویشان تمام شود و بتوانم با خیال راحت از کتاب لذت ببرم (یا نه). این یکی خیلی پر زرق و برق بود. من کاملاً کنجکاو بودم که ببینم آیا واقعاً ارزش امتحان کردن را دارد یا خیر واقعاً انتظار نداشتم ابتدای کتاب اینطور فریاد بزند. این یک حرکت قدرتمند بود. و من آن را دوست داشتم. هر چیزی که بعد از آن آمد، برای این بود که ما را به دنیای پریان بکشاند، چیزی که باید اعتراف کنم، من فقط حداقل دانشی از آن دارم. همه زیبا هستند، اما همه بیرحم هستند. اساساً، شبیه یک سیرک است. برای من مهم است که بتوانم دنیا را از ابتدا درک کنم. وقتی کل جهان از هم میپاشد، احساس ناامیدی میکنم، انگار که من وسط اتفاقی که افتادهام افتادهام و هیچکس وقت نداشته که من را تصدیق کند. میخواهم از همان ابتدا احساس مهم بودن کنم. متشکرم، هالی بلک، من واقعاً احساس مهم بودن کردم! «مرده به دنیا آمدن مثل این است که از قبل مرده به دنیا آمده باشی.» این داستان خواهران است. ویوین، جود و تارین سه خواهر هستند که زندگی خود را در دنیای فانی آغاز کردند، اما پس از آنکه والدینشان به طرز وحشیانهای توسط پدرخواندهشان - پدر واقعی ویوین - به قتل رسیدند، مجبور شدند به الفهام بیایند. ویوی یکی از آنهاست؛ جود و تارین، دوقلوها، نیستند. این داستان مبارزه خواهران برای پذیرفته شدن در دنیایی است که نمیخواهد آنها بخشی از آن باشند. اگرچه جود و تارین دوقلو هستند، اما کاملاً با یکدیگر متفاوتند. در حالی که تارین خانمانه و ظریف، ساکت و مطیع است، جود مصمم، پرسروصدا و وحشی است. در حالی که تارین میخواهد از طریق ازدواج جایی در دنیای پریان به او داده شود، جود میخواهد شوالیه شود و در جنگ بازی کند داستان از دیدگاه جود روایت میشود. احتمالاً به همین دلیل است که بسیاری از مردم او را آزاردهنده میدانند. کل داستان مانند افکار و احساسات خروشان خودش به نظر میرسد. شاید او خودش را هم آزار میدهد، همانطور که بسیاری از ما از خودمان و افکارمان آزار میبینیم. «تو مثل داستانی هستی که هنوز اتفاق نیفتاده است.» در یک یادداشت کاملاً صادقانه، من جود را در این کتاب دوست داشتم. مطمئناً، او گاهی اوقات کمی آزاردهنده بود، اما حقیقتاً، من او را بیشتر از تارین دوست داشتم. چیزی در مورد خواهر دوقلویش وجود داشت که باعث میشد از او متنفر باشم. جود به گونهای جالب بود که باعث میشد با او ارتباط برقرار کنم. گاهی اوقات میتوانستم کاملاً خودم را در اعمال او ببینم. احساس میکردم که او پر از شخصیت خودش است. او تشنه قدرت است. اما اینگونه تربیت شده است. برای جنگیدن، نقشه کشیدن، جستجو و به دست گرفتن قدرت. او بالاخره دخترخوانده ژنرال بزرگ پریان است. من هنوز هم این را یک ویژگی خفن در مورد او میدانم. شما اینطور فکر نمیکنید؟ حالا، همانطور که قبلاً گفتم، فکر میکنم ممکن است به کاردان، جوانترین شاهزادهی پریان، علاقهی خاصی داشته باشم. «در وحشتناک بودن، امنیت وجود دارد.» کاردان گرینبریار ممکن است بیرحم، بیملاحظه و تشنه خشونت به نظر برسد، اما من فکر میکنم او کاملاً پسر خوبی در لباس مبدل است. منظورم این است که در ابتدا نمیتوانستم او را تحمل کنم (حتی با اینکه از دوستانش بیشتر از اینکه از او متنفر باشم متنفر بودم). سپس، این دوره گذار وجود داشت که در آن احساسات متفاوتی نسبت به او داشتم. ۶۵٪ وارد شدم و من به آرامی اما پیوسته عاشق او شدم. شروع به درک چیزهایی در مورد او کردم که از اعمال واقعی و صمیمانهاش نمایان میشد. و چگونه نمیتوانستم مثل یک احمق سقوط کنم؟ او پسری تنها و شکسته بود. تنها چیزی که میخواست دوست داشتن و دوست داشته شدن بود، اما به نظر نمیرسید کسی آنقدر به او اهمیت بدهد که این کم لطفی را به او بکند. تمام قدرت در دنیای پریان بدون ذرهای محبت چیست؟ «بیشتر از همه، از تو متنفرم چون به تو فکر میکنم. اغلب. چندشآور است و نمیتوانم جلوی آن را بگیرم.» او متنفر است. متنفر است چون دوست دارد. متنفر است چون دوست داشته نمیشود. رابطه او با جود به آرامی شروع میشود و گسترش مییابد آنها آن رابطهی فوقالعادهی عشق به نفرت را دارند که من واقعاً در کتابها به طور کلی از آن لذت میبرم. با این حال، رابطهی آنها را کمی ناسالم میدانم. آنچه بین این دو اتفاق میافتد، نوع خاصی از نفرت-عشق است. این یک بازی از روی کینه است. همه چیز در مورد قدرت و هوس است. مطمئن نیستم که این درست باشد، اما معتقدم که این نوع رابطه بهبود خواهد یافت زیرا از نفرت به عشق و از نفرت به عشق دوباره - این یک چرخ بیپایان است که میتواند در هر زمان و هر مکانی متوقف شود. میتوان از چیزی زشت، چیزی زیبا ساخت، اما میتوان زیبایی یک چیز را نیز خراب کرد. رابطهی آنها، در این کتاب، زمینی خطرناک است در واقع، چیزی در مورد کتاب به نظر نامتعارف میآمد. با اینکه جهانسازی خیلی خوب و اکشن فوقالعاده بود، عمق شخصیتها به نوعی کم بود. میخواستم شخصیتها فردیتر باشند، اما فکر میکنم این فقط به این دلیل است که ما داستان را فقط از دیدگاه یک شخصیت میبینیم. وقتی اکشن را شخصیسازی میکنید، خلق شخصیتهای کاملاً پرورشیافته دشوار است. فکر میکنم این تنها چیز متناقضی است که میتوانم در مورد این کتاب بگویم. واقعاً. من حتی از تمام خونریزیهای آنجا لذت بردم. و این اشکالی ندارد. اما آنقدر هوشمندانه ساخته شده بود که مجبور بودم به نحوی از آن لذت ببرم؟؟